سرهنگ ایرج حسینپور اظهار داشت: نگرانی که در پنج ماهه سال ۱۴۰۲ وجود دارد و پارسال نیز وجود داشت، فراوانی وقوع تصادفات عابرین پیاده است، که هم در حوزه متوفیان و هم مجروحان افزایش داشته است.
وی افزود: آنچه که ما بهعنوان پلیس در شورای ترافیک شهرستان و استان پیگیر هستیم این است که در بحث آرامسازی، آشکارسازی، آنالیز کردن خطوط عابرین پیاده و فرهنگسازی باید اقدامات اساسی صورت گیرد.
سرهنگ حسین پور با اشاره به اینکه نقش خانوادهها در این زمینه مغفول مانده است اضافه کرد: درصد قابل توجهی از افراد در تصادفات سال گذشته و امسال زیر ۱۲ سال بودند و این میطلبد که خانوادهها نقشآفرینی کنند و در بحث آموزش وارد میدان شوند.
بیشتر بخوانید
وی گفت: تعداد عابرین پیاده زیاد است و نمیشود برای هر فرد یک پلیس اختصاص داد، بنابراین آموزش و فرهنگسازی توسط خانوادهها با توجه به نزدیکی به ماه مهر اهمیت بالایی دارد.
سرهنگ حسین پور تصریح کرد: تصادفات در بین کهنسالان هم بالا است و این در حالی است که امسال آمار تصادفات در بین این قشر نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
وی اظهار داشت: تخلفات مربوط به سرعت خط قرمز پلیس است چراکه سرعت بالا میتواند مشکلات بسیاری را در رانندگی ایجاد کند.
به گفته سرهنگ حسین پور، امسال از دو ماه پیش آموزش و پرورش استان کارگروه ماده ۱۸ را در جهت ساماندهی سرویس مدارس مد نظر قرار دادند چراکه در دو هفته ابتدایی بازگشایی مدارس این موضوع اهمیت بالایی داشته و مشکلات ترافیکی را در پی دارد.
وی افزود: بیشترین مشکلات ترافیکی مربوط به شهرکرد است، چراکه تجمیع مدارس، ادارت و… در محلهای شلوغ بوده و این سبب میشود بار صبحگاهی مزید بر علت شود و بار مضاعفی که خارج از گنجایش خیابانها است، تحمیل شود.
سرهنگ حسین پور اضافه کرد: آنچه که ما بهعنوان پلیس پیگیر هستیم این است که همراهی و همکاری حمل و نقل و ترافیک شهرداری شهرکرد را داشته باشیم برای اصلاحات هندسی جزئی، افزایش حجم بار ایستایی پشت چهار راهها را در برنامه داریم به این ترتیب تخلیه بهتر صورت میگیرد و طول ترافیک کمتر خواهد شد.
وی ادامه داد: این اصلاحات زمانبر نیستند و در صورتی که شهرداری شهرکرد به موقع عمل کند قبل از مهر به نتیجه خواهد رسید.