سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ظرفیت تولید گوشت عشایر ۴۰ هزارتن افزایش می یابد

سرپرست سازمان امور عشایر گفت: با اجرای برنامه طرح زنجیره تولید گوشت قرمز طی ۵ سال آینده ۴۰ هزارتن به میزان تولید افزوده می شود.

آقای سیاوش احمدی میرقائد سرپرست سازمان امور عشایر کشور پ از اجرای برنامه ارتقای معیشت جامعه عشایری خبر داد و گفت: در این برنامه ۴ طرح مهم اجرا می‌شود که از جمله آن طرح زنجیره تولید گوشت قرمز در کشور است.

احمدی میرقائد افزود: با اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز طی ۵ سال آینده ۴۰ هزار تن به ظرفیت تولید گوشت کشور اضافه شود.

او ادامه داد: با اجرای این طرح ۷.۵ میلیون راس دام پرواربندی شود و درآمد خانوار عشایر از این محل ۱۱۰ میلیون تومان اضافه شود و ۱۲۴ نفر شغل جدید اضافه خواهد شد.

احمدی گفت: اجرای این طرح حداقل نیاز به ۲۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی و ۹۰۰ میلیارد تومان کمک‌های دولتی دارد.

احمدی از احیای طرح صنایع دستی در میان جامعه عشایر هم خبر داد و گفت:‌ در صورتی که این طرح محقق شود ۲۰ میلیون تومان به درآمد خانوار هر خانوار عشایری اضافه می شود.

او از اجرای طرح تولید قراردادی گوشت قرمز در جامعه عشایری خبر داد و گفت: جلسات آن از امروز بعد از ظهر شروع می شود.

این مقام مسئول ادامه داد: در این طرح قرار است شرکت پشتیبانی امور دام کشور نهاده مدت دار حداقل ۱۲۰ روزه به دامدار بدهد و آنها دام خود را به قیمت مصوب به سازمان بفروشند.

او گفت: ۱۸۰ هزار تن نهاده داده می شود که براین اساس یک میلیون راس دام پروار بندی خواهد شد.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۱۴ ۰۶ شهريور ۱۴۰۲
ما ک نمیتونیم ۶ ماهی یبار ۱ کیلو بخریم نابود گشته ها