سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صدور اخطار برای ۲۰ واحد خبازی در کرمانشاه

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با بیان اینکه از ابتدای امسال ۹۰ مورد بازرسی از خبازی‌های کرمانشاه صورت گرفته، از صدور اخطار برای ۲۰ واحد خبر داد.

مهدی حسین پور مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با اشاره به نظارت دوره‌ای استاندارد بر روند تولید آرد و نان در استان، گفت : در این فرآیند بازرسی از انبارها، سیلو‌های گندم تا کارخانجات آرد و خبازی‌ها انجام می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت ۱۵ کارخانه آرد در سطح استان کرمانشاه و با بیان اینکه امسال ۶۰ مورد نمونه برداری از کارخانجات آرد استان صورت گرفته، یادآور شد: بر روی این نمونه‌ها انواع آزمون‌های فیزیکی و شیمیایی انجام شده است. همچنین نمونه‌ها از نظر باقی مانده سموم کشاورزی، فلزات سنگین، مایکوتوکسین‌ها و... ارزیابی شدند.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه افزود: خوشبختانه تولیدات این کارخانجات برای انوع آرد نان سنگک، لواش، تافتون، آرد کامل، آرد نول و... مطابق استاندارد بود.

حسین‌پور از نظارت بر واحد‌های خبازی نیز یاد کرد که از ابتدای امسال بیش از ۹۰ مورد نظارت با همراهی سایر بخش‌ها از سطح خبازی‌ها صورت گرفته و عنوان کرد: در این بازدید‌ها مواردی مانند عدم استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز، مطابقت نوع آرد با نانی که پخت می‌شود، عدم استفاده از جوش شیرین و... رصد شده است.

وی اظهار کرد: ۲۰ نانوایی به دلیل مسائل کیفی و بهداشتی از استاندارد اخطار دریافت کردند.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه از تداوم نظارت‌های دوره‌ای بر چرخه تولید آرد و نان خبر داد و اظهار کرد: از شهروندان نیز تقاضا داریم گزارشاتی که درباره آرد و نان دارند را با ما در میان بگذارند .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.