سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازرسی و نمونه‌برداری دوره‌ای از کارخانه‌های تولیدی آرد کرمانشاه

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه از بازرسی و نمونه‌برداری دوره‌ای از کارخانه‌های تولیدی آرد کرمانشاه خبر داد.

مهدی حسین پور مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت : از ابتدای امسال با انجام ۶۰ مورد نمونه برداری و آزمون‌های فیزیکی و شیمیایی، میکروبیولوژی، مایکوتوکسین ها، فلزات سنگین و باقیمانده سموم کشاورزی، فرآورده‌های تولیدی، کارخانه‌های آرد مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته است.

وی افزود: در هر بازرسی خطوط تولید، انبارها، سیلو‌های گندم و آزمایشگاه واحد کنترل می‌شود.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با اشاره به اینکه اکنون ۱۵و احد تولیدی آرد در سطح استان فعالیت دارند، تصریح کرد: خوشبختانه همه واحد‌های تولیدی آرد استان کرمانشاه، موفق شده‌اند برای انواع محصولات شامل؛ آرد نول، ستاره، بربری، تافتون و لواش، سنگک، آرد کامل و همچنین سبوس گندم دامی، پروانه کاربرد علامت استاندارد از این اداره کل دریافت نمایند.

وی ادامه داد: علاوه بر نظارت کارشناسان اداره کل، روزانه مدیران کنترل کیفیت تأیید صلاحیت شده سازمان، مستقر در این کارخانه‌ها نیز بر روند تولید محصولات، نظارت داشته و ملزم به ارسال اقدامات و گزارشات روزانه خط تولید کارخانه به اداره کل استاندارد، جهت کنترل و بررسی فرآورده هستند.

حسین پور خاطرنشان کرد: عمده‌ترین موضوع در صنعت آرد و نان در کشور، وضعیت واریته‌های گندم‌های داخلی به لحاظ گلوتن و پروتئین گندم است که باعث می‌شود نان پخت شده از چه رنج کیفیتی برخوردار باشد.

وی در خصوص درجه بندی آرد تولیدی گفت: سالیانه این اداره کل به همراه شرکت غله، سازمان صمت، اداره نظارت بر مواد غذایی و انجمن آرد به صورت دوره‌ای، از کارخانه‌ها بازرسی و نمونه برداری انجام که بر اساس رعایت اصول GMP و کیفیت آرد، این واحد‌ها درجه بندی می‌شوند.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه ادامه داد: از ابتدای سال جاری، ۹۰ مورد گشت مشترک نیز از نانوایی‌های سطح استان در حوزه استاندارد، به لحاظ رعایت شرایط بهداشتی، عدم استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز، عدم استفاده از نمک غیراستاندارد، استفاده از مخمر‌ها به جای جوش شیرین برای عمل آوری خمیر و مطابقت نوع آرد با نوع نان پخت، به همراه دستگاه‌های ذیربط، انجام شده است.

حسین پور ادامه داد: در سال جاری با هدف حمایت از حقوق عامه، تعداد ۲۰ واحد خبازی به دلایل کیفی و بهداشتی اعلام اخطار گردیده است .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.