سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نحوه صحیح و کم ضرر نوشیدن چای + فیلم

برخی پزشکان توصیه می‌کنند که نباید چای را غلیظ و سوزان نوشید.

برخی از پزشکان معتقدند که چای غلیظ و سوزان می‌تواند آسیب‌های متعددی را به بدن وارد کند و بهترین نوع نوشیدن آن به صورت ولرم و رقیق باشد.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
فرامرز
۱۶:۲۹ ۰۶ شهريور ۱۴۰۲
مرجع معتبر که این رو تایید کنه کی هست؟
رسول زهرائی رئوف
۰۰:۰۷ ۰۶ شهريور ۱۴۰۲
ایرانی ها از قدیم قهوه خانه داشتند که محل پذیرایی با قهوه بوده البته ایرانی ها به تمام دم نوش های امروزی چای می‌گفتند مثلاً چای زعفران گل گاوزبان چای زنجبیل چای دارچین و... اما در هیچ کدام چای سیاه نمیریختند الان این کلمه (چای) را اختصاص داده اند به چای سیاه و سبز
علی
۱۲:۴۰ ۰۵ شهريور ۱۴۰۲
چای،نقشه ی انگلیس خبیث است که وارد ایران کرد
چون آنها ایرانیان را افراد پرکار فعال با صورت گلگون دیده بودند
وخواستار برعکس شدن این صفات ایرانی ها بودند.
چای باعث کم خونی ورنگ پریدگی .ضعف عمومی بدن.
ازبین بردن اعضای گوارش وکبد.تپش قلب واضطراب.
می شود.چای کم ضررنداربم مثل اینکه بگیم کبریت بی خطر.
دمنوش ها باتوجه به خاصیت های متفاوتی که دارندبهترین جایگزین وحتی طعم بعضی از آنها به مراتب از چای هم بهتر هستند.
کافی است یک لیوان چای خوش رنگ را مصرف نکنید ودر روی طاقچه قرار بدهید ورنگ وبو وطعم آنرا با گذشت زمان مشاهده کرده واز خوردن آن پرهیز نمایید.
ناشناس
۲۱:۲۶ ۰۵ شهريور ۱۴۰۲
ما فقط قدرت خرید چای را داریم بعضی مواقع هم نوشابه حال چای مضر است نوشابه هم از ان مضر تر پس تکلیف فقیر فقزا چیه