سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بی کیفیتی نان ۶۰ درصد نانوایی‌های کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست اداره کل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد گفت:حدود ۶۰ درصد نانوایی‌های این استان از کیفیت نان مناسب و استاندارد برخوردار نیستند.

 رمضانیان گفت: حدود ۶۰ درصد نانوایی‌های استان از کیفیت نان مناسب و استاندارد برخوردار نیستند.

سرپرست اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان افزود: بیش از ۷۰ درصد خبازی‌های استان اقدام به کم فروشی در وزن چانه‌ها می‌کنند.

وی همچنین در خصوص کیفیت نان و نحوه پخت هم ادامه داد: کیفیت آرد فقط یکی از عوامل پایین بودن کیفیت نان است و سایر عوامل از جمله نداشتن مهارت خبازان با نحوه پخت نان و کوچک بودن وزن چانه است.

پایین بودن کیفیت نان موضوعی است که در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته، امری که این روز‌ها دوباره به دلیل استانداردسازی آرد و افزایش سبوس با شکایت مردم و حتی نانوایی‌های سنتی همراه بوده و می‌تواند افزایش ضایعات نان را در پی داشته باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.