سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیریت یک میلیون تماس روزانه با سامانه جامع تماس ایرانی

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان با طراحی و توسعه فناوری بومی مرکز تماس، سرعت و جامعیت را برای اپراتورهای تماس به ارمغان آورده‌اند.

سیروس محمودی کوشک‌قاضی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به طراحی و تولید محصول دانش‌بنیان مرکز تماس گفت: کار طراحی این سامانه برای نخستین بار در استان فارس آغاز شد و تیم فناور این شرکت دانش‌بنیان به حل این نیاز کشور کمک کردند. از ابتدا طراحی این کار بر اساس سیستم‌های نسل جدید مخابرات که بیشتر حوزه نرم افزار را پوشش می‌دهد آغاز شد و تا حوزه سخت‌افزار ادامه یافت.

وی با اشاره به افزایش سرعت کاربری مراکز تماس و عدم نیاز به حضور فیزیکی عنوان کرد: سامانه‌ای که برای نخستین بار توسط این شرکت دانش‌بنیان پیاده‌سازی شد، به موضوع دورکاری اپراتور‌های تماس کمک کرد و در سال ۱۳۹۰ عمده اپراتور‌هایی که در شهر شیراز فعالیت داشتند، امکان کار از منزل پیدا کردند و این کار به معنای واقعی برای نخستین بار در کشور محقق شد.

این فعال فناور با اشاره به پیاده‌سازی این سامانه مبتنی بر فناوری نسل جدید مخابرات یا NGM عنوان کرد: موفق شدیم سامانه‌ای را به وجود بیاوریم که ضمن جامع بودن، متمرکز بودن و امکان دورکاری، بدون محدودیت مکانی، قابل دسترس بود که علاوه بر رضایتمندی اپراتورها، کارایی و سرعت پاسخ‌گویی را افزایش داد.

وی ادامه داد: با اجرای موفق این طرح و مشاهده توانمندی ما، شرکت مخابرات تصمیم گرفت کل سررشته کشور را به صورت متمرکز و ابری در تهران پیاده سازی کند به طوری‌که از لحاظ سخت‌افزاری در تهران و از لحاظ اپراتوری در هر جای کشور اتفاق بیافتد و این به کمک فناوری‌های جدید، روش‌ها و نرم‌افزار‌هایی که طراحی و تولید کردیم ممکن شد.

محمودی با بیان این‌که فرآیند متمرکز سازی نیاز به تغییر معماری هم در نرم‌افزار و هم ساختار خصوصا در حجم عملیاتی داشت که مستلزم طراحی بهینه بود، عنوان کرد: معماری را در سیستم بازطراحی کردیم و بخشی از کشور را که به ما واگذار کرده بودند، به طور کامل تحت پوشش قرار دادیم. در این مرحله ۱۰ استان از جمله تهران را پوشش دادیم و تنها شرکتی که موفق شد معماری خاص ابری را پیاده کند دانش‌بنیان ارتباطات پژوهان متین بود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به پیاده‌سازی این سامانه برای نخستین بار در مخابرات کشور عنوان کرد: مخابرات با درک توانمندی و کارآمدی این سامانه به لحاظ فنی و اجرایی، سامانه ۱۱۸ کشور را به این شرکت واگذار کرد و موفق شدیم در سال ۱۴۰۰ کل کشور را تحت پوشش قرار بدهیم. در حال حاضر این سیستم مرکز تماس و تلفن‌های کشور، روزانه یک میلیون تماس ورودی را مدیریت می‌کند؛ تجربه‌ای که در نوع خود منحصر به‌فرد است چرا که این مرکز می‌تواند یک میلیون تماس را مدیریت کند و یک سامانه با فناوری بالا محسوب می‌شود.

وی با اشاره به مهم‌ترین ویژگی‌های سامانه تماس بومی عنوان کرد: این مرکز تماس قابلیت ضبط تمامی مکالمات، مدیریت اپراتورها، مدیریت تماس‌ها و سیاستگذاری مخابرات را برخوردار است. این مرکز یک کار منحصر به فرد به معنی واقعی در کشور پیاده سازی شده است.

این فعال فناور با اشاره به صرفه جویی صورت گرفته با پیاده سازی سامانه مرکز تماس، افزود: این سامانه میلیارد‌ها تومان از هزینه‌های مخابرات ایران را کاهش داده چرا که عدم اشغال فضای فیزیکی و زیرساخت و سایر هزینه‌ها، به صرفه‌جویی در منابع کمک زیادی کرده است. نیاز به این سامانه، در ارگان‌ها و سازمان‌ها وجود دارد چرا که به مدیریت بهینه کمک می‌کند و مردم می‌توانند ارتباط خود را به صورت مدیریت شده و سامان‌یافته با مجموعه‌های مخاطب برقرار کنند.

وی افزود: به طور کلی هرجاکه ارتباط میان مخاطب و پاسخ‌گو وجود داشته باشد، این ارتباط نیز وجود دارد و از حیث زیرساختی نیز در ابعاد گسترده قابل پیاده سازی است.

محمودی با اشاره به ظرفیت صادراتی این محصول دانش‌بنیان عنوان کرد: در کشور‌های همسایه و سایر کشور‌هایی که با آن‌ها تعامل داریم، این نیاز وجود دارد و قطعاً می‌شود روی بازار کشور‌های سوریه، عراق، افغانستان و سایر کشور‌های اطراف حساب کرد. چنین خدماتی را با هزینه بسیار پایین تری دریافت می‌کنند و عملاً صادرات این محصول می‌تواند ارزآوری خوبی برای کشور به ارمغان بیاورد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.