سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کلانتری:

حمله تروریستی در حرم شاهچراغ نشانه استیصال ‌دشمن است

تولیت حرم شاهچراغ (ع) با اشاره به حادثه تروریستی به این حرم مطهر، گفت: حملات این چنینی، به لحاظ نظامی یا امنیتی، هیچ ارزشی ندارد و اینگونه حملات کور از سر استیصال و درماندگی دشمن است.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری ضمن تسلیت حادثه غم‌انگیز تعرض عوامل استکبار و عناصر تکفیری به سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران اسلامی گفت: ان شاءالله خدای متعال به برکت خون همه شهدا به‌ویژه شهدای حرم و شهدای تازه تقدیم شده به محضر اهل بیت (ع)، اسلام ناب و مکتب اهل بیت را روز به روز در سراسر جهان پرفروغ‌تر و مورد توجه همه اهل عالم قرار دهد و به فضل و کرم خود همه ما را جزو خادمان راستین اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بگمارد. 

او با بیان اینکه حملات این چنینی، به لحاظ نظامی یا امنیتی، هیچ ارزشی ندارد، گفت: نخستین نکته حائز اهمیت در رابطه با حمله داعش این است که این حرکت مانند این است که ضامن نارنجکی را کشیده و آن را به دست کودکی بدهند و از او بخواهند که آن را پشت دیواری پرت کند، و در این حرکت عده‌ای قتل عام شوند، و تصور کنند که قهرمانند و توانسته‌اند عده‌ای را بکُشند.

آیت الله کلانتری گفت: طبیعی است که یک انسان مسخ شده و کسی‌که چیزی را متوجه نمی‌شود، مانند انسانی مست و لایَعقل بر روی عده‌ای بی دفاع سلاح بکشد و تصور کند کار حماسی انجام داده است؛ اینگونه حملات کور از سر استیصال و درماندگی دشمن است.

تولیت حرم مطهر با تشریح وضعیت حقارت بار گروه تروریستی داعش گفت: اینان یک زمانی به نام دولت اسلامی عراق و شام، مدعی حاکمیت بر کل جهان اسلام بودند، اما امروز چنان گرفتار خواری شدند که به‌صورت خیلی موذیانه از این در به آن در، از این کوچه به آن کوچه و با آوارگی و دریوزگی تلاش می‌کنند تا بتوانند تیری را به سمت زائر بی‌دفاع شلیک کنند. هیچ ارزش قابل ذکری در این نوع کار‌ها وجود ندارد.

او ضمن بیان نمونه‌های مشابه اینگونه تعرضات به اماکن مقدس شیعیان، گفت: کسانی‌که به شأن اهل بیت عصمت و طهارت (ع) واقف بوده و هستند، متوجه‌اند اینگونه کار‌ها در طول تاریخ بسیار اتفاق افتاده است.

کلانتری بیان کرد: حمله تروریستی به حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) نمونه‌های ریزی از هجمه به خاندان عصمت و طهارت (ع) است، و تعرضات این‌چنینی در مقابل تخریب بارگاه ائمه بقیع توسط وهابیت، تخریب بارگاه و قبر مطهر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) توسط سَلفی‌ها در بستر تاریخ توسط بنی عباس و بنی امیه و شخم زدن قبر مطهر امام و تخریب کامل، مورد قابل ذکری نیست.

او ادامه داد: آیا تخریب قبر حضرت اباعبدالله (ع) باعث شد که آن نور خاموش شود؟ یا نور آن چراغ بیشتر شد؟ امروز در جهان، میلیون‌ها قلب تپنده به عشق امام حسین (ع) می‌تپد. هیچ اجتماعی در دنیا به عظمت اجتماع اربعین و عرض ادب به ساحت ملکوتی شهدای کربلا وجود ندارد، و به حمدلله روز به روز فروزان‌تر و پربرکت‌تر می‌شود.

استاد دانشگاه تهران گفت: آن چیزی که شیعه از این جریانات برداشت می‌کند، حقانیت مسیر است، یعنی از اینجا به حقانیت راهی که خداوند به ما توفیق گام برداشتن در آن را داده است پی‌می‌بریم.

کلانتری گفت: زمانی‌که می‌بینیم فاسدترین جریان استکباری در جهان به جنگ یک حرم می‌آید، متوجه می‌شویم که این حرم، حق است لذا تازه عظمت این حرم را درک می‌کنیم.

تولیت حرم مطهر شاهچراغ (ع) با تصریح بر اینکه امروز تعداد زیادی از خادمان حرم مطهر، با چشم گریان شهادت در این بارگاه منور را آرزو دارند، اظهارکرد: این دقیقاً نقطه مقابل خواستِ استکبار است؛ او می‌خواهد محل تجمع و عزت اهل بیت را تعطیل کند، اما عکس آن اتفاق می‌افتد.

استاد دانشگاه تهران گفت: امام راحل (ره) فرمود: «ما را بکُشید، ملت ما بیدارتر می‌شود.» هر زمان قطره خونی از شهید به زمین ریخته شده، اینچنین بوده است؛ صد‌ها شهید سر برآورده و روییده و آن مسیر به حمدلله پررونق‌تر شده است. ما به یاری و لطف پروردگار و با نیت خالص‌تر، راه را ادامه خواهیم داد و افتخار می‌کنیم که از بین فرزندان این حرم و خادمان افتخاری و مخلص حرم، خون‌ها به زمین ریخته می‌شود و این راه حق، روز به روز استوارتر استمرار پیدا می‌کند. از خداوند بزرگ خالصانه تقاضا داریم که این مسیر را برای همه ما مسیر عاقبت به‌خیری و ملاقات با خود قرار دهد. 

او در ادامه ضمن تقدیر از فعالیت‌های گروه آمرین حرم مطهر گفت: خدا را شاکرم بابت حضور این جمعِ افتخاریِ خادمِ فی سبیل الله برای امر واجبی، چون عفاف و حجاب، و از سرکار خانم مزارعی مسئول گروه آمرین خواهر تشکر می‌کنم که سرمنشأ این خیر شدند.

کلانتری گفت: این گروه زمانی شکل گرفت که هنوز از اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ هیچ خبری نبود. این آینده‌نگری ارزش بزرگی است. چرا که جریان استکبار همیشه برای ترویج بی دینی تلاش کرده است، مربوط به امروز و سال قبل هم نیست، مربوط به قبل از انقلاب و حدود یک قرن است، از روزی که رضاخان بر اریکه قدرت سوار شد، یکی از سیاست‌های اصلی رژیم دیکتاتوری رضاخان، برداشتن حجاب از سر زنان مسلمان بوده است. آن‌ها کشف حجاب را اجباری کردند.

او گفت: چه بسیار زنانی که به دلیل اینکه گرفتار کشف حجاب اجباری نشوند، هفت سالی که کشف حجاب در ایران اجباری بود، از خانه‌های خود خارج نشدند. این امر مهمی است و جزء اولین تلاش‌ها برای دین‌زدایی در کشور ما بود. واقعیت همین است که گرفتن دین از قلب فرزندان کشور از همین نقطه آغاز می‌شود. دشمن به صورت دقیق، مطالعه و محاسبه همه جانبه می‎‌کند که ببیند از کجا شروع کند و چگونه با کمترین هزینه بتواند ریشه‌ها را بزند تا خود به خود بقیه آثار هم از بین برود. با آن تلاش‌های سرکوب‌گرانه در این کشور، که نیرو‌های نظامی در خیابان، چادر از سر زنان می‌کشیدند، اما موفق نشدند.

رئیس انجمن علمی انقلاب اسلامی به ادامه یافتن پروژه دین زدایی در دوره محمدرضا پهلوی اشاره کرد و گفت: تا اینکه پس از رضاخان به دوره پهلوی دوم می‌رسیم، آن‌ها از طریق جنگ نرم می‌خواستند حجاب را از بین ببرند و از هرکاری که می‌توانستند، دریغ نکردند تا بتوانند حجاب را از سر زن ایرانی مسلمان بردارند.

او گفت: اگر تاریخ را مطالعه کنید خواهید دید، هرکار توانستند انجام دادند، از تولید فیلم‌های مستهجن، کاباره‌ها، سینماها، مراکز فحشا و فساد، کاروان‌های خیابانی، جشن‌های خیابانی، در همین شیراز، جشن‌های فرهنگ و هنر در اوج ابتذال برای از بین بردن عفاف و حجاب زن مسلمان انجام شد. در شهر شیراز زنان خارجی در خیابان‌ها با وضعیت بسیار نابهنجار تلاش می‌کردند تا بتوانند دختر ایرانی را از حجاب جدا کنند.

کلانتری گفت: کارخانجات مشروب سازی و مراکز مشروب فروشی و همچنین مراکز قمار به وفور تلاش می‌کردند که به این نقطه مهم و اساسی برسند. چرا که اتصال بسیاری ارزش‌ها به مسأله عفاف و حجاب است، که البته موفق هم نشدند. در یک مقطعی، وزیر آموزش و پرورش زمان طاغوت خانم فرخ‌رو پارسای بود که متهم به بهائیت بود و خاطرات او نیز چاپ شده است (کتاب فرخ‌رو پارسای؛ زنان دربار به روایت اسناد ساواک) و پس از انقلاب اعدام شد. وی می‌گوید "ما با همه وجود تلاش می‌کردیم که در مدارس دخترانه ایران، روسری و چادر را جمع کنیم، اما وقتی بیرون می‌آمدیم می‌دیدیم جمعیت بیشتری چادری شده‌اند و این مشکلی بود که نمی‌دانستیم چه باید کرد. هرچه تلاش می‌کردیم جواب عکس می‌داد. " این به همان اصالت‌های مکتبی و دینی و ارزش‌های برخاسته از مکتب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) برمی‌گردد.

او خطاب به اعضای گروه آمرین حرم مطهر گفت: این افتخار، که هم خادم اهل بیت (ع) باشید و هم خادم حجاب، جزو توفیقات بزرگی است.

کلانتری ضمن تقدیر از خدام افتخاری و فعالیت‌های جهادی آنان، گفت: همگی سنگ تمام گذاشتید تا به جایگاه امروز برسید لذا درخواست دارم که در این کار جدی باشید و این کار را جدی بدانید.

او گفت: در آثار دفاع مقدس اگر مطالعه کرده باشید در یکی از حملات گسترده، در عملیات کربلای پنج شلمچه، در یک نقطه کوچک به قدری آتش از دو طرف زیاد بود که گاهی احساس می‌کردم این نقطه از زمین در حال آتش گرفتن و دود شدن است، و اینکه آیا کسانی که در زیر این آتش در حال جنگ هستند، زنده‌اند یا خیر، نمی‌توانستم به نتیجه برسم. در زیر این آتش‌ها، رزمندگان در حال جنگیدن وجب به وجب بودند.

تولیت حرم مطهر با بیان اینکه امروز شلمچه ما همین مسأله حجاب و عفاف است، گفت: جنگ تن به تن همینجاست. کسانی‌که آرزو می‌کنند‌ای کاش ما هم آن زمان بودیم، امروز در عرصه جنگ نرم به همان نقطه رسیده‌ایم. جنگ سخت اتفاق نمی‌افتد و شکل آن عوض شده است. اکنون میدان اصلی جنگ و زورآزمایی بین اسلام ناب و مکتب اهل بیت (ع) در مقابل استکبار جهانی و لیبرال دموکراسی غربی، همین مسأله عفاف و حجاب است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.