young journalists club
برنامه بدون تعارف در این قسمت با فرزاد بادپا خدماتی حرم شاهچراغ به گفتگو پرداخت. فرزاد بادپا در روز حادثه تروریستی حرم شاهچراغ توانست فرد تروریست را در حالیکه اسلحه جنگی در دست داشت، زمینگیر کند.
مرد به معنای واقعی کلمه
سلام و درود خدا برمردان خدا التماس دعا برادر از جان گذشته ام، انشاالله که سالم وتندرست باشی وعاقبت بخیر برادر. انشالله کربلا یی شی، ومن حقیر هم شرمنده شهدا واین ملت شریف ایران نشم.
واقعا با غیرت...
ولی خوب باورش سخته که ایشون فقط نیروی خدماتی بوده باشه
حالا برام ثابت شد که اگر روز حادثه در شاهچراغ ع حضور داشتم با اینکه مثل آقای بادپا زوری ندارم اما حتما عکس العمل نشان می دادم.
شیر مادر حلالش، خدا انشاءالله بچه هاشو زیر سایه امام زمان عج براش حفظ کنه، خیلی تحت تاثیر کارش قرار گرفتیم.
دوست داشتم اونجا بودم دستتو میبوسیدم
رقص اندر خون خود مردان کنند
مردی، ،مرررررررررردبزررررررررگ
و آفرین و خداقوت بر همه خادمان و مدافعانی که هر لحظه در ورودی و بازرسی و امنیت حرم جان خود را کف دست گرفته و حلقه اول امنیتی را تشکیل داده اند که شهید عباسی هم از هم اینها بود!
سلامتی همه آنها صلوات
خوشا حلالش باشه که بیشتر از اینا ارزش داره کارش
خسته نباشید،
اما بعد،
اول، درست است که باید جلوی آن تروریست گرفته می شد ولی مامور رسمی وظایف رسمی دارد،
دوم، او فقط ۱۱ گلوله شلیک کرده بود و هنوز خشاب ۲۰ تیر داشت،
پس تعویض خشاب مصلحتی بوده.
خدا قوت
اما معما
تو چطور تونستی در خشاب 30 تایی کلاشنیکف ، یک فشنگ بیشتر جا بدی؟؟؟
این جزو پیچیده ترین مسایل ذهنی دنیاست ، هیچ کس قادر به حلش نیست. حتی خود پیمان.
یعنی از دست اراجیف بی پایان پیمان دیوانه ، دیوانه شدیم.
بهش نشان شجاعت درجه ۱بدین
دستشومیبوسم پهلوان
باید رفت شاهچراغ و این مرد بزرگ رو از نزدیک دید