سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سردشت با اشاره به اینکه پیش از این، ۹ واحد بومگردی در منطقه فعال بود، گفت: تعداد اقامتگاههای بومگردی این شهرستان به ۱۷ واحد افزایش یافت.
صلاح محمدی می گوید: اقامتگاههای بومگردی در مناطق روستایی و مناطق هدف گردشگری این شهرستان به منظور پذیرش و اسکان مسافران و گردشگران و آشنایی آنان با فرهنگ و آداب و رسوم مردم این مناطق راهاندازی شده است.
وی افزود: وجود یک اقامتگاه بومگردی فرصت مناسبی است تا گردشگران ضمن گردشگری در هر منطقه و بازدید از جاذبههای توریستی، حس زیستن به سبک سنتی را نیز تجربه کنند.
سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سردشت گفت: این شهرستان دارای سه روستای هدف گردشگری است و هم اکنون سه روستای «شلماش»، «موسالان» و «کانی کویز» از جمله روستاهای هدف گردشگری تعریف شده که در آینده این تعداد به ۱۵ روستا افزایش پیدا میکند.
محمدی ادامه داد: شهرستان سردشت با قرار گرفتن در اقلیمی خاص دارای طبیعتی متنوع و شگفت انگیز است که از کوه تا دشت و جنگل تا دریاچه و رودخانه را در خود جای داده و قابلیت پذیرش مسافر در هر چهار فصل سال را دارد به طوری که ظرفیتی کم نظیر برای گردشگران را در این شهرستان مرزی فراهم کرده است.