سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد؛

خطرسنجی بیماری‌های قلبی در بیش از یک میلیون نفر از جمعیت بالای ۳۰ سال

رضائیان زاده گفت: پارسال، خطر سنجی سکته‌های قبلی و مغزی در یک میلیون و ۷۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۳۰ سال استان فارس انجام شد.

دکتر عباس رضائیان زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به افزایش بار بیماری‌های غیرواگیر در خانواده‌ها و جوامع، اظهار کرد: بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، سالانه ۴۱ میلیون نفر بر اثر بیماری‌های غیرواگیر جان خود را از دست می‌دهند که معادل ۷۱ درصد از کل مرگ و میر‌ها در جهان است.

او افزود: بیماری‌های قلبی و عروقی، بیشترین مرگ و میر‌های ناشی از بیماری‌های غیرواگیر را تشکیل می‌دهند و پس از آن سرطان‌ها، بیماری‌های تنفسی و دیابت قرار دارند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: یکی از مهم‌ترین راه‌های کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر، کنترل عوامل خطری است که منجر به ایجاد آن‌ها می‌شود و کاهش مصرف دخانیات و الکل، حفظ سبک زندگی فعال و مصرف یک رژیم غذایی سالم از جمله این موارد است.

رضائیان زاده گفت: با توجه به اهمیت بیماری‌های قلبی و عروقی، خطرسنجی بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از راهکار‌های مناسب در تخمین میزان احتمال بروز سکته‌های قلبی و مغزی طی ۱۰ سال آینده است و به فرد کمک می‌کند تا با شناخت عوامل خطر ابتلا به این دسته از بیماری ها، آن‌ها را کاهش دهد.

او بیان کرد: در سال ۱۴۰۱، خطر سنجی سکته‌های قبلی و مغزی در یک میلیون و ۷۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۳۰ سال استان فارس انجام و پس از تعیین سطح خطر، مشاوره و پیگیری‌های لازم برای آن‌ها انجام شد.

این مقام مسئول با اشاره به تاثیر بیماری‌های غیرواگیر بر کیفیت زندگی افراد و توسعه اقتصادی کشورها، گفت: افراد بالای ۳۰ سال می‌توانند برای انجام خطر سنجی سکته‌های قلبی و مغزی و دریافت مشاوره‌های تخصصی، در مناطق روستایی به بهورزان و در مناطق شهری به مراقبان سلامت مراجعه کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.