سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشریح جزییات طرح ترافیک خبرنگاران در قم

معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری قم از ثبت نام طرح ترافیک خبرنگاران سال ۱۴۰۲ در قم خبر داد و گفت: فرایند ثبت نام از طریق خانه مطبوعات پیگیری می‌شود.

رضا خانه زاد یزدی، از صدور کارت ورود به محدوده طرح ترافیک برای خبرنگاران در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: روابط عمومی شهردای قم لیست خبرنگاران فعال در قم که عضو خانه مطبوعات هستند را در اختیار معاونت حمل و نقل و ترافیک قرار می‌دهد و کارت تردد در محدوده خیابان‌های مشمول طرح ترافیک برای آنان صادر خواهد شد.

 معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری قم افزود: خبرنگارانی که عضو خانه مطبوعات نیستند نیز می‌توانند با مراجعه به روابط عمومی شهرداری قم نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

خانه زاد یزدی با اشاره به اینکه متقاضیانی که عضو خانه مطبوعات نیستند باید دارای کارت خبرنگاری باشند، گفت: افرادی که عضو خانه مطبوعات نیستند و کارت خبرنگاری نیز ندارند باید مدارک هویتی، معرفی نامه، بیمه خبرنگاری و یا ۱۰ اثر خود را به روابط عمومی شهرداری قم ارایه کنند تا اقدام‌های لازم به منظور صدور کارت مذکور انجام پذیرد.

او اضافه کرد: طرح ترافیک خبرنگاری تا پایان سال ۱۴۰۲ اعتبار خواهد داشت و برای سال‌های آینده نیز اقدام‌های لازم صورت می‌گیرد.

معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری قم در ادامه گفت: بعد از پیگیری‌های به عمل آمده تصاویر برداشت شده از متخلفین توسط ۶ سامانه کنترلی تصویری بلوار آیت الله بروجردی و یک سامانه نظارت تصویری بلوار غدیر به پلیس راهور ارسال و سامانه‌ها مجددا مورد بهره برداری قرار گرفت.

خانه زاد یزدی ادامه داد: پس از راه اندازی سامانه ها، شاهد کاهش آلودگی هوا و عدم عبور خودرو‌های فاقد طرح ترافیک از این محدوده هستیم.

 معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری قم با اشاره به آغاز به کار مجدد اعمال و ثبت محدوده طرح ترافیک و خطوط ویژه در قم گفت: بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان و با هدف کاهش آلودگی، پیگیری برای راه اندازی مجدد سامانه‌ها انجام شد.

خانه زاد یزدی بیان کرد: محدوده طرح ترافیک شهر قم از سال ۱۳۹۱ راه اندازی شده و جرائم مربوط به آن توسط پلیس راهور به صورت موردی و دستی صورت می‌پذیرفت.

 معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری قم گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ ارسال بر خط اطلاعات به پلیس راهور و اعمال جریمه خودکارخودرو‌های خاطی آغاز شد که پس از وقفه ۲ ماهه با پیگیری‌های انجام شده، فرآیند ارسال بر خط اطلاعات متخلفان به پلیس راهور مجددا از بهمن ماه سال ۱۴۰۱ مورد بهره برداری قرارگرفت.

 معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری قم همچنین از آغاز به کار ثبت تخلف خودرو‌های فاقد معاینه فنی خبر داد و افزود: در راستای اجرای بخشی از قانون هوای پاک و تکالیف یاد شده آن، شهرداری قم در چارچوب طرح LEZ اقدام به اخذ استعلام معاینه فنی پلاک خودرو‌های عبوری سطح شهر از طریق سیمفا می‌کند و خودرو‌های فاقد معاینه فنی را به صورت برخط شناسایی و به پلیس راهور جهت اعمال قانون ارسال می‌نماید.

خانه زاد یزدی اضافه کرد: عبور از سرعت مجاز، ورود به خط ویژه، نداشتن معاینه فنی، عبور از خط توقف و دیگر تخلفات که بعدا به این سامانه اضافه خواهد شد، از طریق پیامک برای خاطیان ارسال می‌شود.

 معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری قم افزود: سامانه ارسال پیامک تخلف رانندگان به صورت برخط در دستور کار است و در راستای کمک به انضباط و رفتار ترافیکی شهروندان از ابتدای اسفند ماه سال ۱۴۰۱ تخلفات رانندگان بعد از رویت درهر یک از سامانه‌های ثبت تخلف، از طریق پیامک به راننده ارسال می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.