سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نجات جان ۶۲۴ نفر از غرق شدن در دریای خزر

ناجیان غریق مستقر در سواحل مازندران از ابتدای خردادماه امسال جان ۶۲۴ نفر را از خطر مرگ در دریا نجات دادند.

غلامعلی فخاری مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: امدادگران این جمعیت و ناجیان غریق مستقر در سواحل استان از آغاز اجرای طرح پیشگیری از غریق در اول خرداد ماه امسال، موفق شدند ۶۲۴ نفر را از خطر مرگ در دریا نجات دهند.

او افزود: بیشترین نجات یافته با ۲۴۴ نفر مربوط به ساحل شهرستان بابلسر بوده است وشهرستان محمودآباد با ۷۵ نجات یافته و شهرستان عباس آباد با ۶۱ نجات یافته در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران ادامه داد: بررسی‌های آماری نشان می‌دهد تعداد غریق در آب‌های ساحلی مازندران در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵۰ درصد کاهش داشته که این وضعیت بی سابقه بوده است.

فخاری با بیان اینکه امسال در راستای اجرای طرح کاهش غریق در ساحل مازندران ۳ پایگاه دریایی و ۸ پست سیار ساحلی با گشت زنی روزانه ۱۵۰ نفر امدادگر و نجاتگر و استقرار ۱۰۰۰ نفر ناجی غریق مشارکت دارند، گفت:۵۰ فروند قایق، ۱۰ فروند جت اسکی، ۶۰ دستگاه موتورسیکلت، ۱۱ دستگاه آمبولانس و ۱۵ دستگاه خودروی پشتیبانی، بخشی از تدارک سنگین هلال احمرمازندران برای اجرای طرح مذکور است.

فخاری با تاکید بر اینکه در حال حاضر تمامی توان عملیاتی جمعیت هلال احمر استان مازندران بر محور کاهش غریق در ساحل متمرکز شده است، افزود: ارائه خدمات درمان سرپایی به ۱۰ هزار نفر و انتقال ۸۶ مصدوم به مراکز درمانی با مشارکت اورژانس از خدمات طرح کاهش غریق در ساحل ۴۰۰ کیلومتری مازندران بوده است

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: ۵۵۰ نقطه حادثه خیز که در سال‌های گذشته بیشترین غریق در این مناطق به وقوع پیوسته امسال شناسایی و امدادگران جمعیت هلال احمر با مشارکت ناجیان غریق در این نقاط مستقر شدند.

فخاری ناآگاهی افراد نسبت به وضعیت توپوگرافی و تغییرات بستر دریا، ناآشنایی به قواعد شنا و وجود جریان شکافنده را از عمده‌ترین دلایل غرق شدن شناگران دانست و گفت: متاسفانه افراد زیادی توصیه‌های نجاتگران و امدادگران هلال احمر را در نظر نمی‌گیرند و با شنا در مناطق حادثه خیز جان خود را به خطر می‌اندازند.

او با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰ نفر امدادگر و نجاتگر این جمعیت در طول نوار سواحلی مازندران مستقر هستند از مسافران خواست هشدار‌های امدادی را جدی بگیرند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.