عباس علیآبادی اظهارداشت: این پروژه با اعتبار ۱۶۰ هزار میلیارد تومانی که برای آن تخصیص یافته، باعث خوشحالی است که به زودی کام مردم این دیار شیرین شود.
وی افزود:برای بازدید پروژه فوق استراتژیک انتقال آب دریای عمان به شهرها و استانهای شرقی کشور برنامههای فشردهای داشتیم و این آب شیرین و به تمام روستاها و شهرهای استان سیستان و بلوچستان منتقل میشود.
وی گفت: انتقال آب به شهرها و روستاها موجب توسعه اشتغال و تولید میشود و میتواند رونق خوبی را به دنبال داشته باشد.
لولهگذاری خط انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان در مسیری قرار گرفته است که از مناطق تجمع جمعیت عبور کند تا نیاز آب استان تأمین شودوزیر صنعت، معدن و تجارت اظهارداشت: از قشرهای مختلف مردم و مسوولان درخواست همکاری و همراهی داریم تا پروژه به موقع اجرا شود.
وی با اشاره به آغاز طرح انتقال آب از دریای عمان به استانهای شرقی کشور از سمت زاهدان و پیشرفت ۱۲درصدی پروژه طی یک سال و نیم، خاطرنشان کرد: در ابتدا مشکل آب شهر چابهار که سالهاست آب آن جیره بندی شده است، رفع و از آب شبانه روزی بهرهمند میشود و در ادامه انتقال آب به دیگر شهرها و روستاها انجام خواهد شد.
وزیر صمت: پروژه شیرینسازی آب دریای عمان پیشرفتی ۱۲درصدی داشته است
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: لولهگذاری خط انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان در مسیری قرار گرفته است که از مناطق تجمع جمعیت عبور کند تا نیاز آب استان تأمین شود و هدف ما سرعتبخشیدن به این پروژه است.
علی آبادی افزود: این پروژه بسیار بزرگ و مهم است و هدف ما اتمام آن تا پایان سال آینده خواهد بود که این امر نیازمند یک همکاری ویژه برای انجام آن است.
وی با تاکید بر اینکه توسعه صنعتی در سیستان و بلوچستان اولویت دولت است، اظهارداشت: برای تحقق این امر همه دستگاههای صنعتی بسیج شدهاند و سرمایهگذاری گستردهای برای این پروژه تخصیص داده شده است.
برای سرعتبخشیدن به روند انجام کار لولهگذاری از زاهدان به چابهار چندین پیمانکار به کار گرفته شدهاند تا با سرعت بیشتری این پروژه به اتمام برسد
علی آبادی با ابراز امیدواری از اینکه تا سال آینده بسیاری از مشکلات بی آبی برطرف شود، تصریح کرد: چابهار به عنوان بزرگترین بندر اقیانوسی کشور است میبایست در ابتدا آب آن تامین شود تا مردم دغدغهای نداشته باشند.