سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

الزامات سفر زیارتی اربعین در سال ۱۴۰۲

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران با اشاره به الزامات سفر زیارتی اربعین بر رعایت هشدار‌های انتظامی از سوی زائران تاکید کرد.

سرهنگ سید جعفر ساداتی معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران با تسلیت ایام اربعین حسینی (ع)، گفت: تمامی امکانات فراجا در بخش گذرنامه برای ارائه خدمات مطلوب به متقاضیان به کارگیری شده تا هم وطنان عزیز بتوانند در این گردهمایی بزرگ حاضر شوند.

او با اشاره به افزایش تقاضای گذرنامه‌های زیارتی در طول ایام اربعین حسینی، افزود: با توجه به افزایش تقاضای اخذ گذرنامه زیارتی، مدت زمان صدرو گذرنامه تا یک هفته خواهد بود و زائران اربعین حسینی لازم است قبل از اقدام به سفر نسبت به دریافت گذرنامه خود اقدام کنند.

سرهنگ ساداتی گفت: صدور گذرنامه‌های عادی و بین المللی برای متقاضیان با مراجعه حضوری آنان به مراکز پلیس +۱۰ انجام می‌شود که هم برای سفر به اماکن زیارتی همچون کربلا و نجف و هم سفر‌های خارجی قابلیت بهره برداری دارد.

ساداتی با بیان این که گذرنامه زیارتی فقط برای ایام محرم و صفر بوده و برای سفر اربعین کاربرد دارد، افزود: متقاضیان گذرنامه زیارتی می‌توانند بدون مراجعه حضوری و از طریق نرم افزار" پلیس من" برای دریافت گذرنامه خود اقدام کنند که این گذرنامه‌ها با اعتبار ۵ ساله و با قیمت یک هشتم گذرنامه‌های قبلی یعنی ۵۰ هزار تومان نسبت صادر و از طریق پست به درب منزل آنان ارسال می‌شود.

او گفت: متقاضیانی که امکان دریافت گذرنامه به صورت الکترونیکی برای آنان فراهم نیست می‌توانند با مراجعه حضوری به ادارات گذرنامه پلیس امنیت عمومی استان در شهرستان ساری و یا شهرستان‌های بهشهر، قائم شهر، بابل، آمل، بابلسر، نور، نوشهر و تنکابن برای دریافت گذرنامه اقدام کنند.

ساداتی در ادامه با بیان این که برای صدور گذرنامه زیارتی متقاضیان باید اصل شناسنامه، کارت ملی و یک قطعه عکس جدید به همراه داشته باشند، افزود: برای صدور گذرنامه رضایت نامه پدر برای فرزندان زیر ۱۸ سال و رضایت همسر از دفترخانه اسناد رسمی برای زنان شوهر دار الزامی است.

او در تشریح الزامات دریافت گذرنامه برای دانشجویان، طلاب، سربازان وظیفه و مردان سنین ۱۸ تا ۵۰ سال، گفت: دانشجویان و طلاب باید مجوز خروج از کشور از وظیفه عمومی اخذ و در سایت سخا ثبت نام کنند، ضمن این که این افراد نیاز به پرداخت وثیقه برای خروج از کشور ندارند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مازندران با بیان این که متولدین سال ۱۳۸۴ به بعد برای دریافت مجوز خروج از کشور نیاز به مراجعه به وظیفه عمومی ندارند، افزود: مردان رده سنی ۱۸ تا ۵۰ حتما باید کارت پایان خدمت الکترونیکی ارائه دهند ضمن این که سربازان وظیفه برای اخذ گذرنامه باید مجوز حفاظت اطلاعات یگان خود را ارائه دهند.

سرهنگ سادانی همچنین به متقاضیان سفر زیارت اربعین حسینی، هشدار داد: برای دریافت ویزا از طریق مراجع رسمی اقدام و از تحویل مدارک هویتی و گذرنامه خود به دیگران و افراد ناشناس خودداری کنند، به تبلیغات دروغین در فضای مجازی در خصوص دریافت ویزای اربعین با قیمت ارزان و در کمترین زمان ممکن توجه نکنند، برای دریافت ارز مورد نیاز به مراکز و صرافی‌های مجاز مراجعه و از خرید ارز در نقاط مرزی و دلالان ارزی جداً خوداری کنند، برای شرکت در مراسم اربعین حسینی و جهت تهیه بلیط، به مراکز و آژانس‌های مسافرتی معتبر مراجعه و از پرداخت هرگونه وجه و تحویل اسناد و مدارک به افرادی که مدعی اعزام زائر به عتبات عالیات هستند پرهیز کنند.

او در خاتمه با بیان این که ورود غیر قانونی به کشور عراق ۶ ماه زندانی دارد، گفت: زائران گرامی باید توجه داشته باشند که در صورت دریافت ویزا از مراکز غیررسمی، پلیس در مرز‌های خروجی با امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مستقر بوده و ویزا‌ها و گذرنامه‌های جعلی به راحتی شناسایی شده و از ادامه سفر آنان جلوگیری خواهد شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.