سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دیوان عدالت اداری:

سازمان سنجش فرافکنی نکند/ هیچ داوطلب شبهه‌داری به دانشگاه معرفی نشده

در پی انتشار اخباری در مورد علت صدور حکم انفصال از خدمت رییس سازمان سنجش، دیوان عدالت اداری اطلاعیه‌ای در این زمینه صادر کرد.

بر اساس اعلام رسانه قوه قضاییه «در اطلاعیه دیوان عدالت اداری تاکید شده با رای دیوان عدالت اداری، تاکنون هیچ دانشجو یا داوطلبی که نتیجه آزمون آن شبهه دار بوده یا تقلبش احراز شده باشد به دانشگاه‌ها معرفی نشده است.

در این اطلاعیه از اقدام سوال برانگیز رییس سازمان سنجش در عدم حضور، دفاع و توضیح در این مرجع قضایی در مورد طرح شکایت شاکی علی رغم ارسال دعوت نامه‌های متعدد برای وی خبر داده شده است

این اطلاعیه در ادامه افزوده: دیوان عدالت اداری در پی استنکاف متعدد رییس سازمان سنجش از اجرای رای صادره و عدم حضور رییس سازمان جهت دفاع و توضیح علت عدم اجرای دستور موقت، به موجب قانون حکم انفصال از خدمت وی را صادر کرد که رای صادره قابل تجدید نظرخواهی می‌باشد

دیوان عدالت اداری در مورد محتوای پرونده شکایت از سازمان سنجش هم توضیحاتی داده که با آنچه در برخی رسانه‌ها از قول رییس سازمان سنجش منتشر شده متفاوت است.

دیوان عدالت اداری در این اطلاعیه خاطر نشان کرده است: اتهام مطروحه در پرونده، شبهه در نتیجه آزمون براساس ماده ۱۱ قانون رسیدگی به تخلفات آزمون سراسری است، نه تقلب در آزمون و براساس مواد قانونی آزمون‌ها تقلب و شبهه دو امر متفاوت از هم هستند و شعبه دیوان نیز برای رسیدگی در ماهیت باید اقدامات قانونی لازم را انجام دهد و پس از جمع بندی و رسیدگی قانونی رای نهایی را صادر خواهد کرد.

اطلاعیه این مرجع عالی قضایی علت صدور دستور موقت به نفع یکی از شاکیان را نیز موضوع جبران ناپذیر بودن ضرر و زیان شاکی عنوان کرده و افزوده است: دیوان عدالت اداری با این استدلال که اجرای رای هیات تخلفات مبنی بر لغو قبولی شاکی از ادامه تحصیل، چون موجب عقب ماندگی تحصیلی شاکی خواهد شد و جبران آن غیر ممکن یا مشکل خواهد شد اقدام به صدور دستور موقت تا تعیین تکلیف نهایی نموده است. صدرو حکم عبدالرسول پور عباس رئیس سازمان سنجش و آموزش به دلیل استنکاف از اجرای دستور موقت دیوان عدالت اداری و عدم حضور برای دفاع و ارایه دلایل، علیرغم صدور دعوتنامه‌های متعدد بوده است.

در توضیح روند شکلی طی شده منجر به صدور حکم دیوان عدالت نیز آمده است: درپی شکایت از سازمان سنجش و آموزش کشور دیوان عدالت اداری دستور موقتی در تاریخ ۳/۳/ ۱۴۰۲ منطبق بر ماده ۳۴ و ۳۵ صادر کرد، متعاقبا با درخواست مجدد شاکی در تاریخ ۲۳ /۳ /۱۴۰۲ از دیوان مبنی بر استنکاف سازمان سنجش از اجرای دستور موقت صادره، دیوان طی اخطاری در سامانه ابلاغ اوراق قضایی به سازمان سنجش اعلام می‌دارد تا نتیجه را به دیوان اعلام کند که پس از انقضای مهلت مقرر پاسخی از سوی سازمان سنجش به دیوان ارسال نمی‌شود.  دیوان عدالت اداری نیز در اجرای قسمت اخیر تبصره ۳ ماده ۱۱۰ قانون دیوان عدالت اداری، اقدام به احضار عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش جهت ارائه توضیح در تاریخ ۵/۲/ ۱۴۰۲ در خصوص دلایل استنکاف از دستور موقت می‌کند که این احضاریه نیز در سامانه ابلاغ اوراق قضایی بصورت الکترونیک ابلاغ شد.

به گزارش اطلاعیه دیوان عدالت اداری مجددا و علیرغم انقضای مهلت مقرر، نامبرده به دیوان عدالت اداری مراجعه نکرده و مستنداتی در راستای چرایی عدم اجرای دستور ارائه نمی‌دهد. برهمین اساس دیوان عدالت در تاریخ ۱۴۰۴/۵/۱۵ با اختیارات حاصله از ماده ۳۹ قانون دیوان عدالت اداری استنکاف عبدالرسول پور عباس رئیس سازمان سنجش را محرز دانسته و به صدور حکم انفصال از خدمت به مدت یکسال و تحمل جبران خسارت وارده مبادرت نموده است که این حکم ظرف مدت ۲۰ روز قابل تجدیدنظر خواهی است.

دیوان عدالت اداری تاکید کرده ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر اینکه دیوان عدالت اداری حکم انفصال از خدمت رئیس سازمان سنجش را به‌دلیل عدم اجرای حکم بازگشت موقت به تحصیل تعدادی از داوطلبان شبهه‌دار کنکور صادر کرده، صحت ندارد و تاکنون در مورد پرونده مورد اشاره رایی در دیوان عدالت اداری صادر نشده است.

در پایان این اطلاعیه، دیوان عدالت اداری به کلیه دستگاه‌های اجرایی خصوصا سازمان سنجش توصیه می‌نماید بجای فرافکنی و ایجاد تشویش و نگرانی در جامعه نسبت به اجرای قوانین، به تمکین از دستورات و احکام قضایی اقدام نمایند و چنانچه اعتراضی به آرا و تصمیمات قضایی دارند با ارایه مستندات از طریق راهکارهای قانونی پیگیری لازم را به عمل آورند. »

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۳۸ ۲۰ مرداد ۱۴۰۲
رو که نیست سنگ پای قزوینه
ناشناس
۱۷:۱۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۲
از کوزه همان تراود که در اوست و از همچین دیوانی هم همچین چیزا درمیاد
ناشناس
۱۷:۱۱ ۲۰ مرداد ۱۴۰۲
احتمالا خیلی از اخراجی ها فرزندان مقامات دیوان عدالت اداری بوده اند ...فساد لجام گسیخته شده است
ناشناس
۱۲:۱۷ ۲۰ مرداد ۱۴۰۲
هر دم از این باغ بری میرسد
جواد
۱۲:۱۳ ۲۰ مرداد ۱۴۰۲
جناب آقای رئیس دیوان عدالت.یک صندوق پستی یا یک خط امن موبایل یا پیامک به مردم بدهید می‌بینید چند هزار نفر با پول دادن پزشکی می‌خوانند.شخصا چند نفر میخواهید معرفی کنم؟ آیا می‌پسندید فردا فرزند شما تحت درمان کسی باشد که پولکی و بخاطر اسم و رسم و پز وارد پزشکی شده و جان فرزند شما در خطر بیافتد؟
ناشناس
۲۲:۳۳ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
در دیوان همه چی هست غیر از عدالت
ناشناس
۲۲:۰۸ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
پول دادند و رفتن پزشکی تخلف از این بالاتر
ناشناس
۱۸:۱۱ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
در اینجور مواقع میگن "ارواح ...."
ناشناس
۱۷:۴۶ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
فرافکنی دیوان به اصطلاح عدالت اداری. این حکم راه را برای ۹ هزار نفر مردودی شبهه دار دیگری باز می‌کند تا با گردن کلفتی پزشکی و مهندسی بخوانند.
ناشناس
۱۶:۳۴ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
ی عده ای متقلبانه قبول شدن و در حال تحصیل می باشن هویت شون هم مشخصه. بنا بر این، این دیوان عدالت اداریه که بی عدالتی می کنه و مطالب سازمان سنجش کاملا صحیح و عادلانه هست
ناشناس
۱۶:۰۴ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
متن شکایت رو بذارید مردم خودشون قضاوت میکنند.
ناشناس
۱۵:۰۸ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
دیوان عدالت کارش درسته
ناشناس
۱۵:۰۷ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
مساله این است که حالا که این فرد متهم به دانشگاه باید بره ، بعد که حکم علیهش صادر شد اینم میشه مصداق کسانی که دیگه داوطلب محسوب نمیشن و به تحصیل ادامه میده ؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۳:۵۸ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
مگه خودشون نگفتن ما دانشجوییم نه داوطلب پس احتمالایه غلطی کردند که میخوان توجیه کنند!!!
ناشناس
۱۳:۵۱ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
ببخشیدآقایون دیوان عدالت پس اگر اینجوریه ما هم در امتحانات تقلبی کنیم بزارن بریم دانشگاه اگه تونستن ثابت کنن ؟؟؟؟؟واقعا جای تاسف داره شبهه داشته بررسی کنید اگه ثابت نشد طرف بره داتشگاه ثبت نام کنه و ادامه تحصیل بده چرا به دروغ میگید ضرر غیر قابل جبرانه!!!!!!
این پاسخ شما کاملا مغرضانه هست مردم احمق فرض نکنید!!!!
ناشناس
۱۳:۳۶ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
هر چه بگندد نمکش میزنند، وای به روزی که بگندد نمک.
ناشناس
۱۳:۲۱ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
دیوان عدالت اداری = حامی کنکور
ناشناس
۱۳:۰۱ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
دیوان عدالت هیچی حالیش نیست
هر کی هر جرمی بکنه صد سال بعدم لو بره باید بلافاصله مجازات بشه و هر موقع هم معلوم شد دانشجویی با تقلب قبول شده فورا باید اخراج و مجازات بشه ولو ترم آخر باشه
ناشناس
۱۳:۰۰ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
واقعا
ناشناس
۱۲:۵۵ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
تو بهتر دانی یا پیغمبر خدا
سازمان سنجش لابد چیزی میداند
خداترس
۱۲:۴۷ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
از قوه قضائیه و دیوان عدالت اداری می خواهیم خاطیان را مورد پیگیری قرار داده وحقوق نخبگان کشوری که حقشان در این بین ضایع شده را برگردانن و نذارن این چنین مواردی توسط عوامل دیگر تکرار گردد .
ناشناس
۱۲:۴۳ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
معلوم نیس کدوم از ما بهترونی باید بره دانشگاه که دیوان عدالت هم پشتش درآمده. اینا دانشگاه میرن کلا چیکار‌. اینا که اراده کنن ۲ سوته مدرک دکتراشون دستشونه
فرزین
۱۲:۱۶ ۲۰ مرداد ۱۴۰۲
عقده دارند رفیق.اینا تازه آدم شدن باید به فامیل پز بدن بگن دیدید بچه منو مسخره می‌کردید یهو انیشتین در اومد؟
ناشناس
۱۲:۴۱ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
دروغ
ناشناس
۱۲:۴۰ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
اگر صندلی های رشته های پرطرفدار مخصوصا پزشکی توسط خواص و سفارشی ها اشغال شده و حتی بدون داشتن سواد و تجربه لازم در هیئات علمی دانشگاه ها عضو هستند .
ناشناس
۱۲:۳۳ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
راه درست حذف حداکثری کنکور و تلاش دولت برای هم سطح کردن دانشگاهها می باشد. در آن وقت دیگر کسی تلاشی برای کار غیر قانونی نمی کند چون ارزشی ندارد.
ناشناس
۱۲:۱۸ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
عاقبت کسی که راست رو میگه بعد میگن دیوان عدالت داریم جمش کن بابا
ناشناس
۱۲:۱۴ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
اسم شاکی رو بگید ببینیم با کدوم مسول ارتباط داره که بخاطرش رئیس سازمان سنجش برکنار میشه
ناشناس
۱۲:۱۳ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
تقلب که شده ،جابجایی افراد و رتبه ها
ناشناس
۱۱:۴۶ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
شما که خیلی راستگو هستین
ناشناس
۱۱:۴۶ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
یعنی اگه دانشجو متقلب خودش بیاد اعتراف کنه که با تقلب قبول شده و الآن در حین تحصیل در دانشگاهه باز اینا قبول نمیکنن میگن
نه اشتباه میکنی تو نمیدونی
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
ممانعت از ورود دانشجو متقلب به دانشگاه کاملا قانونیه
ناشناس
۱۱:۲۵ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
از متقلبان حمایت میکنید
ناشناس
۱۰:۵۷ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
بر اساس اعلام رسانه قوه قضاییه «در اطلاعیه دیوان عدالت اداری تاکید شده با رای دیوان عدالت اداری، تاکنون هیچ دانشجو یا داوطلبی که نتیجه آزمون آن شبهه دار بوده یا تقلبش احراز شده باشد به دانشگاه‌ها معرفی نشده است.
ناشناس
۱۰:۵۴ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
سر پوش و بازم سرپوش اون تو سنجش میگه شده تو تو عدالت اداری میگه نشده درضمن من یه شکایت به عدالت اداری داشتم حقمو نگرفتن هیچ همین مونده بود مجرمم هم بنامند
ناشناس
۱۰:۴۹ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
پس تکلیف دانشجویان متقلب آزمون سراسری چه می‌شود؟
نیک نفس
۱۰:۲۱ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
کارنامه عملکردی قوه قضاییه و مجموعه های ذیربط بر همگان مشخص است و نیاز به تفسیر و توجیه ندارد.
علی
۱۰:۱۸ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
بهتر نیست یک کمسیون حقیقت یاب در خصوص صندلی فروشی و سهمیه آقازاده ها و ورود و انتقال غیر قانونی به بهترین دانشگاه های کشور بدون قبولی در کنکور که سالهاس مردم رو بیچاره کرده تشکیل بشه
بعد خواهید دید چقدر دانشجو نما وارد دانشگاه شده و مدرک گرفته اند.....!!!!!!!؟؟؟؟؟
ناشناس
۱۰:۱۴ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
درود بر دیوان عالی. واقعا کارش خیلی عالی و با اقتدار بود. چه معنی داره رئیس یک سازمان بدون دلیل و مدرک از روی شبهه با آینده جوانان بازی میکنه و برای ارائه دلایل هم در هیچ محکمه ایی حاضر نمیشه؟؟!!! این کمال پر رویی و بی قانونیه یک رئیس سازمانه.
ناشناس
۱۰:۱۳ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
در این کشور چه خبره به راحتی از قانون تمکین نمی شود و این آقا پشت سرش ظاهرا پر است پس باید تخلفش بیشتر از این باشد فردی با این ادعا باید تخلفاتش با حمایت یک عده و گروهی انجام شده و مختص یک سال و دو سال نیست چه حقهایی که برای قبولی بسیاری از آقا زاده ها و وابستگان و اذنابشان و ثروتمندان در رشته‌ای مهم وکلید که شاید اتفاق افتاده باشد. انشاا.. که کوتاهی صورت نگیرد و تا ریشه این تخلفات پیش رفته و همه برکنار و به جرمشان از روی عدالت رسیدگی قاطع بشود.
ناشناس
۱۰:۰۵ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
یک عده با سهمیه هم نتونستن بیان دانشگاه بعد باباهاشون درتلاش برای اومدن اونها هستند