سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اگر محور مقاومت نبود، فجایع در عراق و سوریه تا ۲۰ سال ادامه داشت

امیر سرتیپ حاتمی گفت: اگر رشادت‌ها و فداکاری‌های محور مقاومت نبود این فجایع در سوریه و عراق هرگز خاتمه پیدا نمی‌کرد و تا ۲۰ سال دیگر نیز در منطقه تداوم داشت.

امیر سرتیپ امیر حاتمی مشاور فرمانده کل قوا در امور ارتش صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۷ مردادماه) در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار که در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، گفت: در ابتدا باید صمیمانه از همه دوستان خبرنگار که در این عرصه تلاش می‌کنند، سپاسگزاری و تقدیر کنم.

وی افزود: باید در اینجا به همه شهدای عرصه رسانه عرض سلام و ارادت داشته باشم و از آن‌ها بخواهیم تا برای رفع مشکلات کشورمان دعا کنند. 

حضرت زینب (س) با روایتگری صحنه عاشورا آن را ماندگار ساخت

مشاور فرمانده کل قوا ضمن اشاره به اتفاقات عاشورا، بیان کرد: فجایع تلخی در عاشورا رقم خورده و حضرت زینب (س) مسئولیت کاروانی دارد که در به دست شقی‌ترین افراد به اسارت درآمده‌اند. در این فضا، حضرت زینب (س) یک کار ماندگار و بزرگ اطلاع رسانی و روایتگری صحنه عاشورا را انجام می‌دهد.

وی افزود: حضرت زینب (س) اگر این کار را انجام نمی‌داد، انحراف و فراموشی در این خصوص صورت می‌گرفت. حضرت زینب (س) با روایت صحیح به موقع و شجاعانه توانست صحنه را به طور کلی تغییر دهد و همان افرادی که احساس پیروزی می‌کردند به نحوی احساس شکست کردند که حاضر به پذیرش مسئولیت آن نبودند.

حضرت زینب (س) الگو و اسوه همه پیام‌رسان‌ها و خبرنگاران در طول تاریخ

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه حضرت زینب (س) الگو و اسوه همه پیام‌رسان‌ها، خبرنگاران و اهالی رسانه در طول تاریخ است، تصریح کرد: ایشان واقعاً نمونه‌ای در حوزه پیام‌رسانی هستند و قطعاً نمونه‌ای به عظمت ایشان برای نشان دادن اهمیت پیام رسانی در طول تاریخ نداریم. ایشان قطعاً بزرگترین نمونه‌ای هستند که اهمیت پیام رسانی را در طول تاریخ نشان می‌دهند.

وی ادامه داد: امروز پیام‌رسانی شکل‌دهنده بسیاری از هنجار‌های اجتماعی است و اگر فضای فرهنگ عمومی را فضای فرهنگی جامعه بدانیم، می‌توان گفت که روشنگری‌ها امروز نقش دوگانه‌ای را ایفا می‌کند. یک جهت این نقش کسانی هستند که به شکلی صحیح عمل می‌کنند و در طرف دیگر، خبرنگارانی هستند که در خدمت زورگویان عالم قرار دارند.

حضور و نقش رسانه‌ها در همه حوادث مهم

مشاور فرمانده کل قوا در ادامه سخنان خود، سلامت جامعه را وابسته به نحوه پیام رسانی دانست و افزود: رسانه‌ها با ایفای یک نقش دوگانه می‌توانند هم جامعه را به سوی نابودی و قهقرا برده و یا به سوی رستگاری سوق دهند. رسانه‌ها همچنین می‌توانند جامعه را به سوی جنگ و یا صلح هدایت کنند. 

وی با بیان اینکه ما در حوادث مهم هیچ‌گاه جایی را شاهد نیستیم که رسانه یک پای مهم آن نباشد، خاطرنشان کرد: جنگ‌ها با رسانه شروع می‌شود، با رسانه استمرار پیدا می‌کند و با رسانه خاتمه پیدا می‌کند. در همه جنگ‌هایی که خودمان درگیر آن بوده‌ایم، این مورد را مشاهده کرده‌ایم.

امیر سرتیپ حاتمی ادامه داد: عمدتاً در مقابل ما دسته‌ای از رسانه‌ها هستند که در طیف منفی نقش آفرینی رسانه‌ای قرار دارند. غربی‌ها با ادعای طرفداری از اخلاق حقوق بشر و صلح رسانه‌های خود را هدایت می‌کنند. اما، ما به عنوان ایرانی‌ها با پوست، گوشت و خون خود حس کرده‌ایم که این گونه نبوده است.

بی‌اعتبار شدن رسانه‌های غربی در بمباران سردشت و حلبچه

مشاور فرمانده کل قوا با اشاره به بمباران شیمیایی سردشت و حلبچه در دفاع مقدس و کشته و زخمی‌شدن هزاران نفر، بیان کرد: در این حادثه خواست مستکبرین جهان این نبود که رسانه‌ها به طور حقیقی به این موضوع بپردازند، اما، رسانه‌های حق مدار به طور صحیح به آن پرداختند.

وی افزود: درباره ۱۷ هزار شهید ترور که توسط منافقین به شهادت رسیدند نیز هیچ‌کدام از رسانه‌های غربی به طور صحیح به آن نپرداختند و آن را مغفول گذاشتند.

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در سوریه کشته و ۷ تا ۸ میلیون نیز آواره شدند، خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها علاوه بر این جنایت‌ها به بهانه مبارزه با تروریسم دو بار به افغانستان و عراق تهاجم کردند و منابع این کشور‌ها را غارت و مردم آن‌ها را از بین بردند. اما، رسانه‌های غربی به این موضوعات نپرداختند و پوشیده ماند. البته اگر رشادت‌ها و فداکاری‌های محور مقاومت نبود این فجایع در سوریه و عراق هرگز خاتمه پیدا نمی‌کرد و تا ۲۰ سال دیگر نیز در منطقه تداوم داشت.

وی ادامه داد: اگر امروز مطلبی در فضای جهانی وجود دارد و برای ملت‌ها بیان شده حاصل تلاش‌های متعهدانه اصحاب رسانه است.

دشمنان در اغتشاشات سال گذشته می‌خواستند هر حرفی را به ملت ایران بقبولانند

مشاور فرمانده کل قوا با اشاره به اغتشاشات پاییز گذشته تصریح کرد: ما یک مدل از کار رسانه‌ای را در وقایع برنامه‌ریزی شده سال گذشته کشورمان شاهد بودیم. در آنجا نیز مصادیق برجسته‌ای از این برنامه‌ریزی وجود دارد که می‌خواستند هرگونه حرف و سخن باطلی را به ملت ایران بقبولانند.

وی افزود: یکی از این تلاش تطهیر خاندان پهلوی و معرفی آن‌ها به عنوان یک گزینه مناسب برای جایگزینی با جمهوری اسلامی ایران بود. تلاش‌های پمپئو وزیر سابق خارجه آمریکا در تطهیر منافقین نیز از این دست فعالیت‌ها محسوب می‌شود.

هدف دشمنان، خدشه به تمامیت ارضی ایران با تطهیر خاندان پهلوی و منافقین

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه آمریکایی‌ها گروه‌های تجزیه طلب را در جریان اغتشاشات پاییز گذشته به گونه‌ای مطرح کردند، گفت: این کار در مقابل ملتی انجام شد که یقیناً بالاترین افتخار او نبرد و تلاش برای حفظ تمامیت ارضی کشورمان است. چرا که بزرگترین دستاورد ما تمامیت ارضی ایران بود و دشمنان می‌خواستند با تطهیر خاندان پهلوی، تجزیه‌طلبان و منافقین آن را خدشه‌دار کنند.

وی ادامه داد: البته جنایت بزرگ‌تر منافقین علاوه بر به شهادت رساندن ۱۷ هزار نفر، آن‌ها در کنار صدام که دشمن ملت ایران بود علیه ملت ایران جنگیدند.

ظهور فناوری‌های جدید یک فرصت برای خبرنگاران متعهد است

مشاور فرمانده کل قوا تاکید کرد: شکست دشمنان در این حوزه، نشان دهنده مثمر ثمر بودن تلاش‌های خبرنگاران عزیزی است که به خوبی پشت پرده اهداف و نیت‌های دشمنان را در جنگ ترکیبی پیچیده دشمن را برملا کردند.

مشاور فرمانده کل قوا در پایان گفت: در آینده نیز با وجود همه مشکلات، فضا و فرصت برای همه خبرنگاران و رسانه‌های متعهد ایجاد خواهد شد تا بتوانند آنچه حق و حقیقت است را برای جهان بیان کنند. 

وی افزود: امروز می‌شود با یک گوشی موبایل با همه جهان ارتباط گرفت و پیام‌رسانی کرد. اگرچه از این طریق کار‌هایی که دشمنان با رسانه‌های بزرگ انجام می‌دهند، قابل انجام نیست. اما، ظهور فناوری‌های جدید یک فرصت حداکثری برای خبرنگاران متعهد فراهم می‌کند تا اخبار متناسبی که با فطرت پاک انسان در فضای جمهوری اسلامی ایران وجود دارد، انعکاس دهند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.