سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشدید نظارت بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در مراکز تهیه مواد غذایی

رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز، از تشدید پایش و نظارت بر رعایت جدی و دقیق شیوه نامه‌های بهداشتی از سوی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خبر داد.

کمال فخرپور رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز با اشاره به شدت گرما در فصل تابستان و همچنین فساد زودهنگام مواد غذایی، اظهار کرد: رعایت نشدن شرایط نگهداری استاندارد مواد غذایی از سوی متصدیان تهیه و توزیع مواد غذایی، می‌تواند سلامت شهروندان با خطر مواجه کند.

او افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه سوپرمارکت ها، باید دقت و حساسیت بیشتری در زمینه شرایط نگهداری مواد غذایی و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به ویژه در فصل گرما داشته باشند.

محمدحسین کیانفر مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز نیز گفت: طرح‌های ضربتی بازدید از سوپرمارکت‌ها با هدف نظارت بیشتر بر رعایت شرایط نگهداری و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، به صورت شبانه روزی در حال اجراست و با متخلفان بر اساس مقررات برخورد قانونی می‌شود.

او ادامه داد: یکی از نکات مهم در مورد نگهداری مواد غذایی، قرار ندادن مواد غذایی به ویژه آب معدنی، انواع روغن و تنقلات از جمله چیپس و پفک، در محیط باز و در معرض نور آفتاب است؛ همچنین قرار دادن مواد غذایی در محیط باز علاوه بر آلوده شدن آن‌ها به گرد و غبار و انواع میکروب‌ها و آلاینده‌های محیطی، به دلیل تابش مستقیم نور آفتاب به مواد غذایی، باعث تغییر کیفیت، فساد و سرطان زایی آن‌ها می‌شود.

کیانفر بیان کرد: رعایت شرایط نگهداری مواد غذایی در یخچال، فریزر و کنترل دمای آن‌ها نیز اهمیت بسزایی در حفظ سلامت و کیفیت مواد غذایی دارد که این موضوع باید از سوی متصدیان مراکز تهیه و توزیع و خریداران مواد غذایی توجه شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.