محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم در توضیح جلسه این کمیسیون گفت: در این جلسه ماده ۲۹ لایحه درباره وضعیت صندوقهای بازنشستگی و اعمال اصلاحاتی در زمینه صندوقها و همچنین سنجههای حوزه بازنشستگی بود. نگاه مجلس جلوگیری از هرگونه اقدامی مبتنی بر اعمال فشاری بر اقشار جامعه است لذا اگر قرار بر انجام اقدام سختی باشد، باید در حوزه شرکتهای دولتی و مجموعههای وابسته به دولت صورت گیرد. با همین نگاه کمیسیون با مواد مربوط به تغییر یا کاهش حقوق مکتسبه بازنشستگان مخالفت کرد.
وی توضیح داد: پیشنهاد دولت برای نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی بر اساس میانگین ۵ سال آخر خدمت بود که کمیسیون این ماده را حذف کرد؛ بر این اساس ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی قانون فعلی یعنی میانگین دو سال آخر خدمت است.
سخنگوی کمیسیون تلفیق درباره تصمیم کمیسیون در خصوص بند مربوط به تغییر سن بازنشستگی، گفت: این بند برای بررسی بیشتر به کمیته مربوطه ارجاع شد.
وی بیان کرد: دولت در بندی سهم خود از پرداخت حق بیمه را کاهش و سهم بیمه شده را افزایش داده بود که کمیسیون این بند را حذف کرد.
زنگنه در توضیح مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: کمیسیون درباره وضعیت مشاغل سخت و زیان آور مصوب کرد که ۵۰ درصد از عنوان شغلهای گروه «ب» با ماهیت سخت و زیان آور که بیش از حد متوسط است، برای هر سال یک و نیم سال تا حداکثر ده سال ارفاق در نظر گرفته شود، لذا همان قانون فعلی در رابطه با این افراد پابرجا خواهد ماند، اما در مورد ۵۰ درصد از عنوان شغلهای که کمتر از حد متوسط هستند، کمیسیون مصوب کرد که برای هر سال یک و سه دهم سال و حداکثر هفت سال در نظر گرفته شود.
وی افزود: همچنین کمیسیون مصوب کرد برای کلیه عناوین شغلی گروههای الف با صفت محیط سخت و زیان آور برای هر سال یک و دو دهم و حداکثر ۵ سال لحاظ شود. دوران تحصیل و ایام کارآموزی که به صورت تعهد خدمت و یا آموزش بدو خدمت قبل از استخدام و مأموریت آموزشی حین خدمت که منجر به اخذ مدرک تحصیلی رسمی توسط کارمندان دستگاه اجرایی میشود، مشمول سنوات بازنشستگی نمیشود. همچنین برای موارد قبل از این قانون، در صورتی سنوات بازنشستگی لحاظ میشود که کسور بازنشستگی آن به طور کامل توسط بیمه شده یا دستگاهی که باید آن را پرداخت کند، پرداخت شود. ایثارگران مشمول قوانین خاص خودشان هستند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه تاکید کرد: موادی که در کمیسیون در بخش مربوط به بازنشستگان تصویب شده بسیاری از نگرانیها بازنشستگان را برطرف میکند. ما به دنبال بهره مندی از جمعیت شاغل و آماده به کار کشور و رعایت حقوق مکتسبه کارمندان، کارگران و بازنشستگان آینده کشور هستیم. اکثر صندوقهای بازنشستگی وضعیت خوبی ندارند و اگر قصد تصمیم جدی برای صندوقها داریم، باید این تصمیم در حوزه اصلاح ساختاری و اصلاح شیوههای تعیین مدیران این صندوقها باشد.
امروز با یکسال سابقه بیشتر حقوق من کمتر هم رده خودم هست. چرا ؟! ؟؟؟
واقعا تو این مملکت هر کی خورد خورد هر کی هم خورد خورد
اینقدر این بندگان خدا رو خجالت زده زن و بچه نکنید
یک روزی این عزیزان برای پیشرفت این کشور از جان مایع گذاشتن تلاش کردن خدا رو خوش نمی یاد
قانون طوری اصلاح کنید که اگر روزی خودتون بازنشسته شدید توف لعنت نکنید که چرا کاری نکردیم
حقوق پارسال که بدرد نمیخوره تورم اومده
بازم خوبه میخواستن ۵ سالش کنن
چه ۵ سال چه بگی حقوق زمان شاه
الان ۵ سال پیش میگی مال گذشته های دور بوده لابد
موقع عیدی دادن عیدی تامین اجتماعی مثل دولتی هاست
یعنی چوب دو سر .....
وقت بخیر
پیشنهاد می شود حقوق بازنشستگی بر مبنای عملکرد باشد، بر مبنای اخلاق، دستاوردها، اثربخشی در جایگاه شغلی خود و کشور، تشویق ها، توبیخ ها، طرح های اجرایی، ایده های خلاق و صدها معیار دیگر باشد.
از متخصصین حوزه سازمانی کمک بگیرید، اصلاح ساختار مشکل دار باعث رشد کشور می شود.
در خیابان قدم بزنید.
به حرف ها فقط گوش کنید.
نهج البلاغه بخوانید.
قرآن بخوانید.
برای شما نشانه هایی هست. استفاده کنید.
این یعنی رانت و فساد طرف خودش میکشه دو سال اخر رییس میشه حقوقش دوبل میشه
مثل ما سختی نکشیدید که منتظر بازنشستگی هستیم
افرادی که استخدام آموزش و پرورش می شوند در اوایل استخدام ۵ سال تعهد خدمت به آموزش و پرورش دارند، پزشکان هم همینطور هستند بعد از ۵ سال می توانند مطب خصوصی بزنند.
تازه اگه سربازی رفته باشه همون طرح هم لازم نیست بگذرونه عزت
کو هنوز حکم که نزدن
مگه نگفتن همین ماه میدن
پس چرا حکم نمیزنن
کِی دیگه
واقعا که
مردم گرفتارن این چه وضعشه