سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پایین‌بودن کیفیت نان در سراوان چه بود؟

مدیر جهاد کشاورزی سراوان گفت: علت پایین‌بودن کیفیت پایین نان نامرغوب بودن گندم است که در اختیار کارخانه آرد استان و شهرستان قرار داده شده است.

ایرج رستم زهی گفت: موضوع کیفیت پایین گندم را اعلام کرده‌ایم و پیگیری‌های لازم را انجام خواهیم داد تا این مشکل مرتفع شود.

مدیر جهاد کشاورزی سراوان خاطرنشان کرد: پیرامون گلایه مردم از روز جمعه گشت نظارتی فعال و طبق بررسی‌های صورت‌گرفته مشخص شد که کیفیت نان پایین آمده و خبازی‌ها نقشی در آن نداشته‌اند بلکه گندم بی‌کیفیت بوده و در پی آن آرد نامرغوب در اختیار نانوایی‌ها قرار داده شده که منجر به پایین آمدن کیفیت نان شده است.

برچسب ها: نانوایی ، کشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.