حمید رضا فلاح گفت: ۱۵ طرح مسائل و مشکلات حوزه معادن استان هستند که از دانشگاههای استان خواستار ارائه راهکار علمی در راستای افزایش بهره وری بیشتر از معادن با نگاه پژوهشی شدیم.
او میگوید: پیوند دانشگاه با حوزه فعالیتی معدن استان باعث میشود تا بهرهوری بیشتری را از ظرفیتهای استان داشته باشیم و مشکلات این بخش را به صورت علمی حل کنیم.
مدیر کل صمت خوزستان با تاکید بر ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه با بخش معدن ادامه داد: طرحهایی که ارائه شده بیشتر مربوط به استخراج، اکتشاف و بهره وری از معادن استان هستند.
به گفته او وضعیت صلاحیت و فعالیت ۴۰ واحد معدنی مورد ارزیابی قرار گرفت که از این تعداد ۱۵ واحد معدنی سلب صلاحیت شدند.
این مقام مسئول گفت: راکد بودن این معادن باعث سلب صلاحیت آنها شده و به صاحبان این واحدها فرصت سه ماهه برای فعال شدن دوباره داده میشود که در صورت احیا نشدن، این معادن به مزایده گذاشته خواهند شد و به فرد دیگری واگذار میشوند.
فلاح می گوید: عمده محصولات معدنی قابل برداشت در استان شامل مصالح ساختمانی، شن و ماسه و سنگهای تزئینی است، یکی دیگر از ظرفیتهای معدنی استان معادن دریایی است که برداشت مواد معدنی همچون منیزیم، سدیم، سولفات، کلسیم، پتاسیم و برم از این بستر امکان پذیر است.
او گفت: برای شناسایی پهنههای جدید معدنی در استان از مرکز زمین شناسی خوزستان کمک گرفته شده تا مطالعاتی در این خصوص انجام دهند.