سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تلاش مضاعف برای تامین گوشت مورد نیاز کشور از طریق سیستان و بلوچستان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت:با استفاده از فرصت مرزی و واردات دام به کشور بخش اعظم کمبود گوشت مورد نیاز کشور از طریق این استان تامین شود.

 مهدی حسینی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: وجود ۱۱ واحد کشتارگاه صنعتی باظرفیت ۱۸۰۰ راس دام سنگین ،۴۰ واحد بسته بندی گوشت با ظرفیت ۹۰ هزار تن در سال، ظرفیت بسیار ممتاز درراستای تحقق تامین گوشت مورد نیاز کشور از طریق سیستان و بلوچستان است.

وی  بااشاره به سفر اخیر معاونین وزیر جهاد کشاورزی به سیستان و بلوچستان در راستای ایجاد هماهنگی‌های لازم برای تسهیل در واردات دام از مبادی رسمی مرز‌های ریمدان، پیشین، کوهک، میلک و میرجاوه گفت در نشست‌هایی با حضور مسئولان استانی، دستگاه‌های دخیل درواردات دام، مدیران صنایع کشتارگاهی و بسته بندی تمهیداتی به منظور تسریع در واردات، ترخیص، قرنطینه، کشتار و استحصال گوشت و ارسال به بازار مصرف در نظر گرفته شده است.

مهدی حسینی افزود: وجود ۱۱ واحد کشتارگاه صنعتی باظرفیت ۱۸۰۰ راس دام سنگین،۴۰ واحد بسته بندی گوشت با ظرفیت ۹۰ هزار تن در سال، ۷۴ واحد قرنطینه دامی و ۲۱۹ واحد پرواربندی صنعتی، ۱۴۸۰ واحد پرواربندی سنتی در سیستان وبلوچستان، ظرفیت بسیار ممتاز درراستای تحقق تامین گوشت مورد نیاز کشور از طریق سیستان و بلوچستان است.

وی تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۲۹ هزار راس دام سنگین و شتر از طریق مرز‌های رسمی ریمدان، پیشین، کوهک، میلک ومیرجاوه وارد استان شده و پس از طی دوران قرنطینه و کشتار گوشت استحصالی بصورت وکیوم، تازه و منجمد به سطح کشور ارسال شده است.

حسینی تاکید کرد: افق برنامه سازمان جهادکشاورزی، واردات بیش از یکصد هزار راس دام تا پایان امسال و افزایش قابل ملاحظه آن در سال‌های آتی است تا انشاالله سیستان وبلوچستان بتواند نقش مهمی در تنظیم بازار گوشت کشور ایفا نماید.

وی اظهار داشت کلیه نظارت‌های بهداشتی و شرعی بر روی دام کشتاری در مبادی مرزها، مراکز قرنطینه، کشتارگاه‌ها و بسته بند‌ها انجام و سپس گوشت استحصال شده با مقصد بازار‌های داخلی صادر می‌شود.

 استان سیستان و بلوچستان با دارا بودن مرزهای طولانی خاکی و آبی و وجود زیر ساخت های شاخص توسعه دامپروری و کشتارگاهی ،وجود دامهای مازاد آماده کشتار در کشورهای همسایه شرایط مطلوبی است که با استفاده از فرصت مرزی و واردات دام به کشور بخش اعظم کمبود گوشت مورد نیاز کشور از طریق این استان تامین شود.

برچسب ها: گوشت قرمز ، کشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.