سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک سردار و ۱۵ سامورایی

رشد بازیکنان ژاپنی در تیم‌های برتر فوتبال اروپا روز به روز در حال بیشتر شدن است و در این بین فوتبال ما حداقل در این زمینه درجا زده است.

اواخر پاییز سال قبل بود که دیدن نمایش تیم ملی ژاپن در قطر باعث تحسین علاقه‌مندان به فوتبال و کارشناسان شد. سامورایی‌ها که در سخت‌ترین گروه جام جهانی قرار گرفته بودند با شکست دادن اسپانیا و آلمان به عنوان تیم نخست از گروه مرگ صعود کردند، ولی در ضربات پنالتی در دور بعد مغلوب کرواسی شدند.

با پیوستن دائیچی کامادا به لاتزیو، حالا فوتبال ژاپن ۵ ستاره شده است و در تمام لیگ‌های معتبر اروپا بازیکن دارد و این امر قطعا به سودی تیمی است که با ۴ قهرمانی پرافتخارترین تیم تاریخ جام ملت‌های آسیا است و قطعا در قطر به دنبال رسیدن به پنجمین قهرمانی‌اش در این رقابت‌ها است.

بخشی از حضور گسترده بازیکنان ژاپنی و کره‌ای در لیگ‌های معتبر مرتبط به بازار قوی بازیکنان شرق آسیا (از جمله فروش پیراهن و اقلام مربوط به تیم‌های اروپایی در بازار‌های شرق آسیا) در مقایسه با بازیکنان ایرانی باشد، ولی قطعا کیفیت بالای این بازیکنان، روحیه جنگندگی و رقابت کردن نیز از دیگر عواملی است که باعث شده است تیم‌های برتر اروپایی تمایل به حضور این بازیکنان در تیم‌هایشان داشته باشند.

در حالی که بازیکنان ژاپنی و کره‌ای به طور روز افزون در لیگ‌های اروپایی بیشتر می‌شوند، در حال حاضر سردار آزمون تنها بازیکن ایرانی است که توانسته در یکی از تیم‌های ۵ لیگ معتبر اروپا حضور داشته باشد و در عضویت تیم بایر لورکوزن است و به نظر می‌رسد برای فصل جدید نیز قرار نیست بازیکن دیگری به آزمون اضافه شود.

ژاپنی‌ها در ۵ لیگ معتبر اروپا 

با در نظر گرفتن لیگ‌برتر انگلیس، سری آ ایتالیا، بوندسلیگای آلمان، لالیگای اسپانیا و لیگ ۱ فرانسه به عنوان لیگ‌های معتبر اروپا می‌توان به معیاری برای موفقیت بازیکنان کشور‌های مختلف دست یافت. در این بین به بررسی حضور بازیکنان ژاپنی و کره‌ای در لیگ‌های معتبر اروپایی پرداختیم. ابتدا به بررسی ژاپنی‌ها می‌پردازیم که بیشتر از هر کشوری در برترین لیگ‌های اروپا نماینده دارند:

لیگ برتر انگلیس 

تاکهیرو تومیاسو - آرسنال

کائورو میتوما - برایتون

بوندسلیگا

ریتسو دوان - فرایبورگ

کو ایتاکورا - فرایبورگ

هیروکی ایتو - اشتوتگارت

واتارو اندو - اشتوتگارت

تاکوما آسانو - بوخوم

ماسایا اوکوگاوا - آگسبورگ

گنکی هاراگوچی - اشتوتگارت

ماکوتو هاسبه - آینتراخت

سری آ ایتالیا

دائیچی کامادا - لاتزیو

لیگ ۱ فرانسه

جونیا ایتو - رمیس

تاکومی مینامینو - موناکو

اودو اوناوو - تولوز

لالیگا

تاکفوسا کوبو- رئال سوسیداد

یک سردار و ۱۵ سامورایی
کائورو میتوما
کره‌ای‌ها در ۵ لیگ معتبر اروپا 
کره جنوبی نیز یکی دیگر از کشور‌هایی است که در سال‌های اخیر توانسته پیشرفت زیادی داشته است و بازیکنان زیادی را در بین تیم‌های معتبر اروپایی دارد. کیم مین جائه بعد از فصل درخشانی که با ناپولی پشت سر گذاشت مورد توجه تیم‌های بزرگ اروپایی قرار گرفت و در نهایت این بایرن‌مونیخ بود که توانست او را جذب کند. بایرن‌مونیخ رسما با قراردادی پنج‌ساله از این مدافع کره‌ای رونمایی کرد. بایرن برای جذب این بازیکن ۵۰ میلیون یورو به ناپولی پرداخت کرد تا گران‌ترین خرید تابستانی تیم باشد. کیم همچنین به گران‌ترین بازیکن آسیایی تاریخ نیز تبدیل شد.

کیم مین جائه در بایرن، سون هیونگ مین در تاتنهام و لی کانگ این در پاری سن ژرمن ۳ بازیکن مهم کره در ۳ تیم برتر اروپایی هستند که اولی توانست گرانترین انتقال یک بازیکن آسیایی در تاریخ را در تابستان امسال نیز رقم بزند. 

یک سردار و ۱۵ سامورایی

 لالیگا

-

بوندسلیگا

لی جائه سونگ - ماینتس

کیم مین جائه - بایرن مونیخ

جئونگ وو یئونگ - اشتوتگارت

سری آ

-

یک سردار و ۱۵ سامورایی

لیگ ۱ فرانسه

لی کانگ این- پاری سن ژرمن

لیگ برتر انگلیس

سون هیونگ مین - تاتنهام

هوانگ هی چان - ولورهمپتون

هوانگ جو اوی - ناتینگهام

در حال حاضر و در فصلی که گذشت تنها امین حزباوی از لیگ ایران لژیونر و راهی تیم السد قطر شد و احتمالا مهمترین انقال را نیز علی قلی‌زاده رقم زد که از شارلوا بلژیک راهی لخ پوزنان لهستان شد. سال به سال فاصله فوتبال ما با فوتبال کشورهایی، چون کره و ژاپن بیشتر شده است و این تعداد بازیکنان در لیگ‌های معتبر اروپایی قطعا زنگ خطر را برای فوتبال ایران به صدا درآورده است. 

بیشتر بازیکنان ایرانی در لیگ‌های دسته دو و سه اروپا هستند. لیگ هایی، چون پرتغال، هلند، یونان، روسیه، ترکیه و لهستان کشور‌هایی هستند که بازیکنان ایرانی بیشتر در آن‌ها بازی کردند. البته بازیکنان کره‌ای و ژاپنی هم در این لیگ‌ها حضور دارند و ستاره‌های ژاپنی و کره‌ای ترجیح می‌دهند برخلاف بازیکنان ایرانی، تصمیم به حضور در تیم‌های بزرگ اروپایی بگیرند.

برچسب ها: لالیگا ، جام جهانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۳۳ ۱۵ مرداد ۱۴۰۲
به حول و قوه الهی ما قدرت منطقه هستیم دیگه فوتبال و معیشت و نون میخوایم چکار؟ کار نباشه قدرت که داریم! زن و بچمون گرسنه شد یه ذره قدرت تزریق میکنیم همه چیز حله!
فقط نمیدونم چرا خودشون بجای تزریق قدرت ، حسابی مواد غذایی و تسهیلات دولتی بهشون میرسه که دیگه باکشون نیست ملت چی میکشن.
ناشناس
۱۴:۱۳ ۱۵ مرداد ۱۴۰۲
رشد بازیکنان ژاپنی در تیم‌های برتر فوتبال اروپا روز به روز در حال بیشتر شدن است و در این بین فوتبال ما حداقل در این زمینه درجا زده است.
شیدا
۰۹:۲۸ ۱۵ مرداد ۱۴۰۲
ژاپن سالهاست برنامه ریزی منسجم و به تبع آن سرمایه گزاری هنگفت در تمام حوزه های ورزشی خود به ویژه استعداد یابی و پرورش بازیکنان مستعد با بهره گیری از بزرگترین و بهترین مربیان جهان را انجام داده و م فقط شعار دادیم! اگر شک دارید زیرساختهای ورزشی دو کشور را مقایسه بفرمایید!