در ژاپن دیدن مادرهایی که نوزادشان بر روی پشت خود حمل میکنند بسیار رایج است. در حقیقت، در ژاپن از هر ۵ زن، ۴ نفر آنها نوزاد خود را پشتشان حمل میکنند که در اغلب مواقع با کمک یک نگهدارنده روی پشت آنها ثابت میماند. یا ممکن است ببینید که نوزاد خود را با کریر حمل میکنند.
در ادامه میخواهیم ببینیم چه دلایلی در پس این رفتار مادران ژاپنی وجود دارد.
۱- به دوش کشیدن نوزاد یک سنت قدیمی است
در ژاپن در گذشته نوزادان با استفاده از نوعی نگهدارندهی نواری به نام Onbuhimos بر روی پشت حمل میشدند. این نگهدارنده از پارچهی نرم ساخته میشد و برای آن بود که مادران ژاپنی فرزندان خود را بر روی پشت شان حمل کنند و نوزادان بتوانند آن سوی شانهی مادران خود را ببینند. در آن زمان، مادران مجبور بودند نوزادشان را به همراه خود به شالیزارها ببرند و این راحتترین راه برای مراقبت از فرزندشان در حین کار بود.
بیشتربخوانید
۲- تماس فیزیکی میان مادر و نوزاد از اهمیت زیادی برخوردار است
رابطهی مادر و فرزندی عمیق است، اما گفته میشود ارتباط میان مادران ژاپنی و نوزادان آنها بسیار قوی است؛ و دلیلش این است که آنها اهمیت زیادی برای تماس فیزیکی قائل اند. مادران ژاپنی فرزندان شان را از سنین بسیار کم با خود در فعالیتهای روزمره شان همراه میکنند و هیچ فرصتی را برای داشتن نزدیکی فیزیکی به آنها از دست نمیدهند.
۳- کودکانی که در آغوش مادر حمل میشوند، ضربان قلب آرام تری دارند
تحقیقی در ژاپن نشان داد نوزادانی که مادران شان آنها را در آغوش میگرفتند، فوراً آرام میگرفتند و ضربان قلب شان پایین میآمد. این پژوهش همچنین نشان داد نوزادانی که مادران شان حین راه رفتن آنها را در آغوش میگرفتند آرامتر از نوزادانی بودند که مادران شان در حالت نشسته آنها را در آغوش میگرفتند.
۴- حمل نوزاد در آغوش هنگام استفاده از وسایل نقلیه عمومی راحتتر است
از آنجایی که بسیاری از مردم ژاپن از وسایل نقلیه عمومی استفاده میکنند، مادران هم به دنبال روشی راحتتر برای استفاده از وسایل نقلیه عمومی هستند. آنها ترجیح میدهند نوزاد خود را به جای کالسکه با آغوشی یا کریر حمل کنند. با این کار، آنها دیگر نگران دردسرهای استفاده از کالسکه در فضای شلوغ و تنگ وسایل نقلیه عمومی نخواهند بود.
منبع: روزیاتو
مشکل بی تحرکی ماست که با کوچک ترین فشار ناگهانی دیسک یا ستون فقرات میزنه بیرون