سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ۲ داروی درمان آسم و آلرژی کودکان شدند

عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اعضای هیأت علمی گروه کودکان این دانشگاه موفق به ثبت اختراع ۲ محصول مرتبط با آسم و آلرژی کودکان شدند و این محصولات وارد مرحله تولید شد.

حمید آهنچیان عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از این اختراعات ثبت شده شربت گیاهی آسماتوس برای درمان سرفه‌های بیماران آسماتیک بوده که حاصل تلاش تیم سه نفره دکتر حمید آهنچیان، دکتر عباس زجاجی و دکتر اسما جاوید بوده است.

او افزود: همچنین دمیار استنشاقی مخصوص کودکان با گوی متحرک (دمیار انگیزشی) هم دیگر اختراع به ثبت رسیده است که این دارو هم حاصل تلاش تیم چهار نفره دکتر حمید آهنچیان، دکتر سعید کرمانی، دکتر صدیقه مانده کهنگی و دکتر معصومه مانده کهنگی بوده است.

عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که اثرپذیری ۱۰۰ درصدی شربت گیاهی آسماتوس و دمیار استنشاقی در درمان بیماران آسم و آلرژی مشاهده شده است ادامه داد: شربت گیاهی آسماتوس خوراکی بوده و طریقه مصرف دمیار استنشاقی هم از راه بینی است.

آهنچیان در خصوص میزان مصرف دارو‌های خوراکی و استنشاقی جدید در درمان آسم و آلرژی و گروه سنی مجاز این دارو‌ها بیان کرد: شربت گیاهی آسماتوس ویژه گروه سنی چهار تا ۱۲ سال است و میزان مصرف این دارو هم هر هشت ساعت پنج سی سی است.

او تصریح کرد: دمیار استنشاقی هم از بدو تولد تا ۱۲ سال قابل استفاده است و میزان مصرف آن هر هشت ساعت ۲ پاف (۱۰۰ میکروگرم) در هر سوراخ بینی است.

عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: مصرف این دارو‌ها همچون دیگر دارو‌ها باید با تجویز پزشک متخصص باشد و به‌صورت خودسرانه مورد استفاده قرار نگیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.