سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیفیت نان سمنان نسبت به استان های همجوار پایین است

استاندار سمنان بر لزوم افزایش کیفیت نان در سمنان با توجه به پرورش نیروی ماهر خبازی تاکید کرد.

هاشمی در جلسه کارگروه آرد و نان ضمن تاکید بر تشدید بازرسی‌های بهداشتی از نانوایی‌ها گفت: کیفیت نان در استان سمنان در مقایسه با استان‌های همجوار نامناسب است که بعضی از این موضوع ناشی از سختی آب و کمبود نیروی ماهر در نانوایی‌هاست .

وی گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان باید با برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی برای خبازان ، کارت مهارت نانوایی را صادر کند تا نیروی کار ماهر در نانوایی ها بکارگیری شود .

محمدرضا صادقی معاون امور اقتصادی استاندار سمنان نیز با بیان اینکه امسال با برداشت ۷۴ هزار تن گندم میزان محصول ۱۰ هزار تن بیشتر از پارسال بود گفت: با منطقه بندی خبازی‌های استان سمنان مقرر شد با همکاری ۶ دستگاه نظارتی ، بازرسی از روند فعالیت این واحد‌ها افزایش یابد.

برچسب ها: کیفیت نان ، پخت نان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.