سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس مجلس:

تا زمانی که ثبات اقتصادی برقرار نشود، رشد اقتصادی معنا ندارد

قالیباف گفت: با یک برنامه پنج ساله می توان ثبات اقتصادی را باید به کشور بازگرداند و تا زمانی که ثبات اقتصادی برقرار نشود، رشد اقتصادی معنا ندارد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (سه‌شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۲) در دیدار رؤسای سازمان‌های نظام مهندسی ضمن تسلیت و تعزیت به مناسبت ماه محرم و ضمن آرزوی قبولی عزاداری‌های ملت ایران گفت: یکی از افتخارات ما در جمهوری اسلامی این است که امام عزیزمان امت اسلامی را با فرهنگ کربلا، شهادت، عزت، شرافت و آزادگی آشنا کرد و همه ما مکلفیم که در این مسیر حرکت کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضرت امام (ره) می‌فرماید این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است، ادامه داد: زمانی که ما به مقطع تاریخی ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ تا به امروز نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که نقش محرم و صفر و نقش فرهنگ عاشورا در در زندگی مادی و معنوی ما اثرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه جا دارد از همه شهدا که پیشقراولان این مسیر و این صراط مستقیم بودند، من جمله شهدای بزرگ از جامعه مهندسی مانند شهید تندگویان، شهید باکری، شهید رجب بیگی و شهید حسن روشن یاد کنیم، تصریح کرد: هزاران شهید مظلوم چه در دوران دفاع مقدس و چه در بین مدافعان حرم، هر کجا را که نگاه می‌کنیم، درخشیده‌اند و همه ما در هر جایگاهی که در این کشور مشغول به خدمت هستیم، مدیون یکایک آن‌ها هستیم و باید از خداوند بخواهیم این فرصت را به همه عطا کند تا همه ما به این موضوعات بیندیشیم و از این موضوع غفلت نکنیم.

بدون شک جامعه مهندسی یکی از ارکان مهم توسعه و پیشرفت است

قالیباف با بیان اینکه در کشور ما بدون شک جامعه مهندسی یکی از ارکان مهم توسعه و پیشرفت است افزود: هر زمان که این جامعه پای کار بوده و پیش رفته است، انسجام و رشد بیشتری داشته است و به موضوعات هم از جهت تشکیلاتی و ساختاری و هم از جهت آموزشی و تربیتی توجه کرده و در کشور گام‌های بزرگی برداشته است و امروز نیز شاهدیم که زیرساخت‌هایی که توسط فعالان این سازمان در کشور اتفاق می‌افتد، مایه افتخار است.

رئیس قوه مقننه کشورمان بیان کرد:، چون در کشور مشکلاتی وجود دارد، ما در همه محافلی که هستیم بیشتر به نقد و مشکلات می‌پردازیم، هرچند نباید نسبت به آن‌ها بی‌توجهی کنیم، اما از هر طرف که نگاه می‌کنیم، همیشه به بخش خالی لیوان نگاه کردن، هم ظلم به خود و هم ظلم به جامعه است.

وی ادامه داد: به دوستان در هر محیطی که کار می‌کنم می‌گویم که اگر در شرایطی مغرور شدید و اندیشیدید که کار بسیاری انجام داده‌اید و طلبکار هستید و غرور پیدا کردید، به کار‌های بر زمین مانده نگاه کنید تا متوجه شوید آنقدر کار بر زمین مانده وجود دارد که کار‌های انجام شده در مقابل آن‌ها قابل ارائه نیست. اما مواقعی که ممکن است روحیه‌تان به دلایلی ضعیف و منفعل شود به کار‌هایی که انجام شده نگاه کنید. وقتی به این کار‌ها نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که کار‌های بزرگی نیز در کشور انجام شده است.

قالیباف گفت: با توجه به تجربه ۴ دهه خدمت در حوزه‌های مختلف، برداشت، فهم و تجربه خود را می‌گویم که متأسفانه همیشه وقتی به چالش‌های موجود می‌رسیم، دو موضوع را مطرح می‌کنیم. نخست آنکه اعتبار و پول نداریم و تحریم هستیم و دوم اینکه می‌گوییم اختیار نداریم. من خود به‌عنوان خدمتگزار که دستی بر این آتش داشتم و دست خود نیز زیر این سنگ آسیاب بوده است، بیان می‌کنم که هر دو موضوع مذکور بهانه است.

اشکال ما در حکمرانی است، در حالی که ما فکر می‌کنیم مشکل ما پول و اختیار است

رئیس نهاد قانونگذاری کشور تصریح کرد: برخی فکر می‌کنند موضوع حکمرانی که مطرح می‌کنم، برای اکنون یا یک سال یا دو سال اخیر است در حالی که اگر به مجموعه بحث‌هایی که در حوزه کارآمدی و کارآمدسازی که مبتنی بر حکمرانی است، داشته‌ام، نگاه کنید، مشخص می‌شود که بیش از ربع قرن بر این موضوع تأکید دارم.

وی ادامه داد: اشکال ما در حکمرانی است، در حالی که ما فکر می‌کنیم مشکل ما پول و اختیار است، ما به این حکمرانی توجه نمی‌کنیم و پول و اختیار خود را نیز از بین می‌بریم.

قالیباف افزود: وقتی بحث از حکمرانی می‌کنیم، خود حکم از دو عنصر ساخته می‌شود؛ تشخیص علمی و تصمیم سیاسی. زمانی که آقای شکیب (رئیس سازمان نظام مهندسی کل کشور) حرف از ساختمان می‌زند، از ۶ یا ۷ منظر سخن می‌گوید. زمانی که ما می‌خواهیم در ابعاد مختلف تصمیم بگیریم، متوجه می‌شویم که موضوعات بخشی نداریم، به هر موضوعی باید از ابعاد مختلف توجه کرد. یعنی تشخیص علمی را در یک حلقه و سیر مسیر تصمیم‌سازی را به طور دقیق و همه جانبه ببینیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اشکال ما اینجاست که ترکیب بین تشخیص علمی و تصمیم سیاسی را توأم با هم انجام نمی‌دهیم، ادامه داد: در بسیاری از تصمیمات یا فقط تصمیم سیاسی می‌گیریم یا فقط تشخیص علمی می‌دهیم. برای حکمرانی به هر دوی این موضوعات نیاز داریم و ترکیب این دو موضوع با هم ما را پیش برده و به ما توسعه، پیشرفت و رشد در همه ابعاد را می‌دهد.

وی با ذکر مثالی به تشریح موضوع مذکور پرداخت و گفت: ما در کشور حدود ۱۴ هزار کیلومتر راه آهن داریم که حداقل ۴ هزار کیلومتر از این ۱۴ هزار کیلومتر، کم استفاده است، یعنی هر چه نگاه می‌کنیم می‌بینیم این همه هزینه برای این ۴ هزار کیلومتر شده، اما خروجی آن چیست؟ این موضوع یعنی از بین رفتن ۳۰ درصد منابع. درحالی که تصمیم سیاسی، این بدبختی را برای ما ایجاد کرده است چرا که در واقع تصمیم سیاسی بدون تشخیص علمی صورت گرفته است.

وی در همین زمینه اظهار کرد: اینقدر راه آهن آنتنی ایجاد شده و مسیر راه آهن را به جایی می‌کشانیم که نمی‌دانیم آخر آن کجا می‌رود! وقتی که از بهره برداری از راه آهن می‌پرسیم یا سرعت حرکت بار، بیان می‌شود که سرعت حرکت بار در ساعت به طور متوسط ۵ کیلومتر است، یعنی اگر یک فرد پیاده راه بیفتد، بار خود را از سیستم قطار زودتر به مقصد می‌رساند! این در شرایطی است که ما در نقطه ترانزیتی منطقه و جاده ابریشم قرار داریم.

 قالیباف با بیان اینکه ما در تهران حدود ۲۰۰ کیلومتر ریل مترو داریم، اظهار کرد: از جهت فنی، کار و کنترل این ظرفیت را داریم که هر ۲ دقیقه یک قطار را داشته باشیم، معنی این حرف یعنی اینکه ما در روز می‌توانیم ۸ میلیون مسافر را جابه‌جا کنیم، اما با وجود اینکه همه زیرساخت‌ها را ساختیم، اما هر ۷ دقیقه یک قطار می‌آید، یعنی فقط ۲ میلیون مسافر را جابجا می‌کنیم. این خسارت را چه کسی وارد کرده است؟ آیا پول وجود نداشته یا اختیار نبوده؟

رئیس قوه مقننه کشورمان گفت: وقتی ما حرف از حکمرانی و مهندسی می‌زنیم، در یک ابعاد گسترده مقصر آن هم ما هستیم، همه به سهم خودمان.

قالیباف با تأکید بر اینکه حکمرانی ما دچار اشکال است، گفت: لذا من اولین نکته‌ای که می‌خواهم اشاره کنم، این است که پیش از آنکه بر اعمال دیگران نظارت کنیم، به اعمال خود توجه کنیم. از خودمان سوال کنیم. خودمان با خودمان حرف بزنیم، به وجدانمان مراجعه کنیم، به فرصت‌هایی که داریم نگاه کنیم. من معتقدم یک عنصر انقلابی، یک مدیر با اراده، در هیچ زمانی اینگونه نمی‌نگرد که ما فرصت و تهدید داریم، برای هیچ مدیر با اراده‌ای تهدید وجود ندارد.

رئیس نهاد قانونگذاری کشور با بیان اینکه هر چه وجود دارد، فرصت است، گفت: فرصت‌ها باید به دو دسته تقسیم شوند؛ فرصت با ریسک و فرصت بدون ریسک. از قضا تحول، پیشرفت و جهش زمانی حاصل می‌شود که فرصت‌های با ریسک انتخاب می‌شود.

وی گفت: من در جامعه مهندسی نیستم، اما افتخارم این است که تشخیص دادم و فهم کردم که جامعه مهندسی ما چه بخش نهاد‌های دولتی، چه بخش نهاد‌های عمومی غیردولتی و چه بخش خصوصی، افرادی کارشناس و خبره کار هستند. من هیچ نسبت تخصصی با کار مهندسی ندارم، اما فهم مدیریتی من می‌گوید جامعه مهندسی کشور بی نظیر هستند، اگر کسی در جایگاه کاری و مسئولیتی بتواند در حوزه حکمرانی تشخیص علمی و تصمیم سیاسی را به درستی کنترل کند که در مسیر خود هدایت شود، اتفاق بزرگی رخ می‌دهد و ما این قابلیت‌ها را از دست می‌دهیم.

قالیباف با اشاره به شعار مهندسان یا راهی پیدا می‌کنند یا راهی می‌سازند، بیان کرد: زمانی که من در قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و در شهرداری با این جامعه کار می‌کردم، هر ایده‌ای که داشتیم، وقتی این را به‌عنوان مسئله مطرح می‌کردیم، آن مسئله حل می‌شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از مشکلات ما این است که فرق بین مسئله و مشکل را نمی‌دانیم، ما همیشه به دنبال حل مشکل هستیم، این در حالی است که تا زمانی که مشکل را تبدیل به مسئله نکنیم، هیچ مهندسی نمی‌تواند آن را حل کند. اول باید مسئله را درست بفهمیم، هر مسئله‌ای که طرح کردیم مهندسان در این شهر آن را حل کردند و لذا این ظرفیت در کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: ما بر تمرکززدایی و کوچک کردن دولت تأکید می‌کنیم، در دهه ۷۰ سازمان نظام مهندسی تشکل شد و تصدی گری‌ها رها شد. با صراحت باید بیان کنم که با همه زحماتی که می‌کشیم، کاری کنیم که حیثیت فنی، اعتبار فنی و صلابت این مجموعه همیشه در ذهن مردم مثبت باشد.

قالیباف خطاب به جامعه مهندسان گفت: هر نقطه‌ای که در قانون نیاز به اصلاحات داشته باشد، ما آن را انجام می‌دهیم تا گره از کار شما باز شود تا پرسرعت گام بردارید. اگر پیشنهادات به صورت خلاصه داده شود، قول می‌دهم تا قبل از پایان این دوره مجلس، این قانون را اصلاح کنیم.

ما در سال حدود ۱۰۴ میلیارد دلار انرژی هدر می‌دهیم

رئیس نهاد قانونگذاری کشور با اشاره به نتایج یک گزارش، گفت: ما در سال حدود ۱۰۴ میلیارد دلار انرژی هدر می‌دهیم! اما بعد از برجام، بحث‌هایی که درباره توتال مطرح می‌شود، مربوط به این است که حدود ۴ میلیارد دلار در پارس جنوبی سرمایه گذاری شود و اکنون نیز این شرکت رها کرده و رفته است؛ درحالی در سال ۱۰۴ میلیارد دلار انرژی هدر می‌دهیم.

وی افزود: براساس گزارشی که چند روز گذشته خواندم فقط در حوزه حمل و نقل و مسکن و بخشی از صنعت حدود ۶۷ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۲ هدر رفته است، بعد اکنون برای ۸ میلیارد دلار چقدر سیستم تلاش می‌کند.

رئیس مجلس با بیان این که راهکار حل مسائل وجود دارد و مهندسان ما می‌توانند آن را حل کنند تصریح کرد: اگر ما بتوانیم حداقل از این ۶۷ میلیارد دلار در دو حوزه حمل و نقل و مسکن، سالی ۱۰ میلیارد دلار احیا کنیم، اتفاق بزرگی رقم می‌خورد و این وضعیت نشان می‌دهد که پول داریم، امکانات داریم، اما مدیریت صحیح نداریم. 

قالیباف با اشاره به اینکه در دو مقطع زمانی یعنی دهه ۷۰ و زمانی که در شهرداری تهران حضور داشته، درگیر کار‌های مرتبط با ساخت و ساز بوده است، اظهار کرد: سرجمع که نگاه می‌کنیم در برخی زمان‌ها در وزارت راه و شهرسازی به عنوان بخش حاکمیت، وزیری می‌آید که سازمان نظام مهندسی را بازوی پرتوان حاکمیت می‌داند و زمان دیگر نیز وزیری می‌آید که سازمان نظام مهندسی را یک مزاحم می‌داند! اما باید بپذیریم سازمان نظام مهندسی منحصربه فردترین جا برای توسعه و مردمی‌ترین جا برای توسعه است. در اینجاست که من می‌گویم حیثیت حرفه‌ای‌تان، حیثیت تخصصی‌تان و افتخارآفرینی که برای تاریخ ماندگار است را باید انجام دهید.

قالیباف با بیان اینکه اگر مشکل مسکن مردم را حل کنیم، مردم نه از ما یارانه و نه هیچ دیگر نمی‌خواهند، اظهار کرد: حل مشکل مسکن به تنهایی حل مشکل دائم معیشت آن‌ها است، در حال حاضر زن و مرد اگر مسکن نداشته باشند و به صورت دو شیفت نیز با هم کار کنند، نمی‌توانند اجاره خانه را بدهند.

وی با اشاره به اینکه کشور نیازمند تصمیمات شجاعانه، سخت و تلخ است، گفت: باید این تصمیمات را بگیریم و پای آن بایستیم و بفهمیم که این تصمیمات قابل اجراست. با یک برنامه پنجساله باید ثبات اقتصادی را به کشور بازگردانیم. تا زمانی که ثبات اقتصادی برقرار نشود، رشد اقتصادی معنا ندارد. این برنامه باید متمرکز شود تا ثبات اقتصادی را به کشور بیاورد، البته مطمئن باشید که بخش قابل توجه آن برعهده شماست. ما ان‌شالله بسترسازی آن را فراهم و بی‌شک پیشنهادات قانونی شما را پیگیری می‌کنیم.

رئیس قوه مقننه کشورمان در پایان تأکید کرد: در برنامه هفتم مصمم هستیم که برنامه‌ای را بنویسیم اجرایی بوده و اجرا شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۰۶ ۱۲ مرداد ۱۴۰۲
خودتو ناراحت نکن
ایرانی جماعت متخصص هدر دادن انرژی و وقت و پوله
ناشناس
۰۸:۳۴ ۱۲ مرداد ۱۴۰۲
فقط فکر تحقق شعار سال اند آنهم با هر هزینه و هر قیمتی که شده ولی با یه گل بهار نمیشه ! اینطور اوج گرفتن شما فکر برگشتش رو برای مردم هم کردی یا نه دوباره فشارش رو روی گلوی مردم میگذاری !!!
ناشناس
۱۰:۳۶ ۱۱ مرداد ۱۴۰۲
جناب رئیس مجلس شما را بخدا کاری کنید . تورم و معیشت مردم خوب نیست .
ناشناس
۲۳:۱۱ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
هر سال برای دلخوشی خودتون برنامه ۵ ساله داشته باشید انگار ملت عمر حضرت نوح میکنند ۴۵ سال هست تو تحریم هستیم و مسؤلان هم که ناکار آمد هستن
ناشناس
۲۲:۵۴ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
آقای قالیباف چرا نزدیک انتخابات این چیزها یادت می افته چهار سال پیش هم همین حرف ها میزدی ولی بعدش...
ناشناس
۲۲:۴۸ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
تا زمانی که امثال شما که ۴۰ سال نشستین بر مسند قدرت و هر روز یجا بدون داشتن کفایت و سواد لازم ادعای کارامدی دارین باشین ۶ر روز بدتر میشه شماها فکر قدرت و ثروت منافع شخصی خودتونید
ناشناس
۲۲:۴۵ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
از سیسمونی هایی که از ترکیه آوردید چیکار می کنید؟!
علی
۲۲:۳۱ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
از وضعیت بانک ها که نبض اقتصادی جامعه هستند وبه عموم کشور تعلق دارند وبا قوانین غلط به بنگاه داری .در اختیار گرفتن صنایع و
وانحصار طلبی برای خود مال اندوزی کرده وکارکنان آن تسهیلات کلان
گرفته ودر بخش حباب محور کشور مانند طلا وارز وزمین سرمایه اندوزی های سرشار کرده و به فکر اصلاح قوانین غلط گذشته نیستیم
آینده ی خوبی را متصور نیستیم.
ناشناس
۲۲:۲۲ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
کدوم ثبات اقتصادی با نابودی سرمایه کردن سرمایه مردم تو بازار سرمایه واسه تامین کسری بوجه البته که دیگه اعتماد مردم رو تز دست دادین کو گوش شنوا
ناشناس
۲۲:۱۹ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
با یه برنامه ۵ساله می‌توان دوباره نماینده مجلس شدو رئیس مجلس ماند.
ناشناس
۲۲:۱۹ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
چرا قیمت سوخت رو آزاد نمی کنید؟ در شهرهای جنوب کشور مانند بندرعباس بخش زیادی از مردم روال کاری خود را به قاچاق سوخت تغییر داده اند. سرمایه ملی به جیب بیگانه ها می رود. افرادی که کارها و خدمات مورد نیاز مردم رو انجام می دادند، با قاچاق سوخت، به بیگانه ها خدمت می کنند و....
ناشناس
۲۲:۰۷ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
جناب چهار درصدی ......
ناشناس
۲۲:۰۴ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
تا چنین مسولینی کم کاری باشند ثبات در اقتصاد معنی نداره
ناشناس
۲۲:۰۴ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
اقای قالیباف زمان جنک حمله نزدیک می شد مرغ غذا فروان می شد الان فرق کرده زمان رای گیری شما ها بیاد مردم میافتید کرانی وضع مردم سراغش میرد
ادام
۲۱:۵۲ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
تو داری با کی حرف میزنی ؟
باخودت!تو رئیس مجلس این مملکتی
تو قانون گذاری و نظارت بر قانون هم باخودته،
همه خرابی ها کار مجلسه،۲۰۰رای جمع کردی برا استیضاح وحیدی که گفت هزینه انتخابات شما از جیب مردم نباشه..
با بخچه میرین مجلس با کشتی میاین بیرون
تو رای میخوای بقیه حرفا داستانه
۵سال که سهله از امثال شماها۵۰۰۰سال دیگه کاری برنمیاد
از طالبان یاد بگیرین یه جلسه بذارین با ملاعبدالغنی

لطفا منتشر کنید
ناشناس
۲۱:۴۱ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
آقای عزیز لیوانی وجود ندارد که پر یا نیمه پر یا خالی باشد! لیوان را شکسته اند آقایان عقل کل!!!
ناشناس
۲۱:۲۸ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
ما در هیچ چیز از تورم اقتصاد روابط با مردم کشورها ووو صبات نداریم
ناشناس
۲۱:۱۹ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
از کدوم ثبات اقتصادی صحبت میکنی اقتصاد دستوری با نابودی سرمایه مردم تو بازار سرمایه واسه کسری بوجه مردم دیگه اعتماد ندارند بهتون هر روز یه بازی در میارید با یه خبر از بازار سرمایه نوسان میگیرید بسته دیگه
ناشناس
۲۱:۱۸ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
تو که جیبت سالهاست پر است غمی نداری فقط قشنگ حرف میزنی اینم بهت یاد دادن
سعید
۲۱:۱۵ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
ادم الکی
بهنام
۲۱:۰۵ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
سیسمونی ترکیه آقای شهردار
زاگرسیان
۲۰:۴۹ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
اقتصاد را با کارو تلاش جهادی هر چه زودتر در دو یا سه سال بسازید
پنج سال را به دو یا سه سال تبدیل کنید زیرا که عمر و زمان بر نمیگردند
بختیاری
۲۰:۴۷ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
واردات خودروهای پاک برقی برای هر شناسه و یا هر دو شناسه ملی ایرانی آزاد آزاد شود چون ما تولید خودرو برقی نداریم این به نفع همه مردم و کشور و صنعت و داشتن شهرهای پاک و تندرستی ماست
ناشناس
۲۰:۴۶ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
تا زمانی که ثبات انقلابی بودن قالیباف برقرار نشود، رشد اقتصادی معنا ندارد
ناشناس
۲۰:۳۲ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
خدا وکیلی به حرفی که میزنی اعتقادات ی،؟تا حالا چند از برنامه ها وحرفها زدید؟
ناشناس
۲۰:۲۶ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
مهندس عجب کشفی کردی کاشف پنسیلین یک توهم بیش نیست
ناشناس
۲۰:۲۳ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
آقای رئیس منظورتون ازحکمرانی کیه نمایتدگان جزو حکمران نیستند؟؟
موسی
۲۰:۱۳ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
هرچند زندگی ملت نابود شد خدا راشکر یکی از آقایون یکی از اصول اقتصادی را فهمید
محسن
۲۰:۱۲ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
منظورش هدردادن یارانه بابت سوخت هواپیماهای مسافربری هست بعلاوه یارانه مبل وکاغذتحریرویارانه لاستیک وقیرهمش یعنی هدر دهی ثروت
ناشناس
۲۰:۱۱ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
سیــسمونی
ناشناس
۲۰:۰۹ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
نمیدونم چجوری بنویسم پخش کنه از عصبانیت ، شما برنامه ۲۰ داشتین در سال ۱۴۰۰ قطب اول منطقه بشسد ، الان آخرید ، الان با برنامه ۵ سالهمیخوای نتیجه بگیری
ناشناس
۲۰:۰۹ ۱۰ مرداد ۱۴۰۲
با عذرخواهی کلمه وین فقط برای مثال هست .مجلس شورای اسلامی باید تلاش نمایند از نظر رفاهی و تکنولوژی شهرها و روستاها مانند وین باشد .
طرح نسبتا خوبی هستش . اما وقتی توسعه و پیشرفت شد آن وقت متوجه می‌شوید مجلس عزیز که لازم رفاه مبلغ حقوق مناسب هستش .شما وقتی در مسافرت بودجه اقامت در هتل ندشتید چی شد ؟ پس ارتباط با مجلس جهت تأمین خدمات رفاهی اقتصادی آسان باشد ‌.
آقای قالیباف لطفا دستور دهید نمایندگان مجلس یکبار با ماشین های ملی و یکبار با مرسدس بنز در شهر تهران بررسی هایی انجام‌ دهند و نمره هر ماشین محاسبه شود .بعد از این امتحان شما نیز می‌گویید باید سفارش ماشین درجه یک آسان شود .