جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران هم با بیان اینکه قرار شده زمین شرکت واحد پایانه معلولین و جانبازان به استارت آپها اختصاص پیدا کند، اظهار کرد: این سامانه تنها امید معلولان برای دسترسی به مراکز آموزشی بود و این افراد برای اینکه دچار مشکلات زخم بستر نشوند ناچار به شرکت در کارگاه آموزشی بودند و یک پاتوق مجموعه معلولین بود.
وی ادامه داد: با گرفتن این فضا، شاهد در به دری معلولان بودیم؛ اینکه قرار است زمین به استارت آپها بدهیم زمین در این شهر زیاد است و میتوانیم این زمینها را اختصاص دهیم و این دیگر زمین خواری خواهد بود. در کجای برنامه چهار ساله چهارم این قدر به استارت آپها وزن دادیم که به مسئله درجه یک شهرداری تبدیل شده است و از شهرداری سوال داریم که چه میزان از ظرفیت به استارت آپها اختصاص پیدا کرده است؟
تشکری هاشمی با بیان اینکه ما باید برای شهرداری صلاحیت تعیین کنیم یا شهرداری برای شورا، اظهار کرد: در سطح شهر تهران میبینیم که فعالیتهای هوشمندسازی به طور کامل تعطیل شده و وضعیت رایانه شهر، شرکت کنترل ترافیک و شرکت ارتباطات شهر را باید ببینیم. معلوم نیست با این وضعیت چرا برای واگذاری زمین تلاش میشود.
وی تأکید کرد: ما مصوبهای داشتیم و تا ۱۶ خرداد به شهرداری فرصت دادیم که لایجهای برای تحقق شعار سال ارائه دهد و دو ماه گذشته و شهرداری نسبت به موضوع بی تفاوت است. میتوان معدل تذکرات را اینگونه بیان کرد که خاصیتی ندارد و شورا باید نسبت به این پاسخهای بی مفهوم و گرد تصمیمی بگیرد.