انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
کشاورزی مکانیزه و صنایع تبدیلی قوی مثل خشک کردن محصولات کمپوت رب لواشک و کلا راههایی که ماندگاری محصولات را بالا میبرد لازم است تا هدر رفت محصولات به حداقل برسد
آقای مصطفی دارایی نژاد رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی گفت: طی یک سال اخیر ضایعات میوه و تره بار از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد کاهش یافته است.
به گفته او، با هدایت میوه به سمت صنایع تبدیلی برآورد می شود که ظرف یک سال آینده دورریز میوه به ۵ درصد برسد که این امر بسیاری مهم است.
دارایی نژاد از آغاز صادرات میوه خبر داد و گفت: بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته، صادرات میوه از هفته آینده به عمان، سوریه، قطر، امارات، ازبکستان، افغانستان، بنگلادش، تاجیکستان، کویت، هند و فیلیپین آغاز می شود.
رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: برنامه ریزی برای صادرات فلفل رنگی، پرتقال، سیب، انار،میوه خشک، لیموترش، لیموشیرین و سبزی خشک در حال انجام است.