سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رزمایش جهادگران فاطمی ۳ در سمنان برگزار می‌شود

مسؤول معاونت بسیج سازندگی شهرستان سمنان گفت: رزمایش جهادگران فاطمی ۳ همزمان با دیگر شهر‌های استان سمنان ۱۰ مردادماه آغاز می‌شود.

سرهنگ محمدرضا رضایی، مسؤول معاونت بسیج سازندگی شهرستان سمنان  با اشاره به برگزاری سه رزمایش گسترده در سراسر کشور با نام‌های «رزمایش اقتدار جهادگران»، «رزمایش جهادگران فاطمی یک» و «رزمایش جهادگران فاطمی ۲» و استقبال چشمگیر جهادگران سراسر کشور از این رزمایش‌ها و حضور پرشور در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی به منظور به‌کارگیری ظرفیت‌های گروه‌های جهادی در خدمت‌رسانی به اقشار محروم جامعه بیان کرد: در این رزمایش ۱۰۰ گروه جهادی پایگاه‌های مقاومت بسیج مساجد و محلات و ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان سمنان در ۱۰۰ عرصه جهادی فعالیت می‌کنند.

مسؤول معاونت بسیج سازندگی شهرستان سمنان هدف از برگزاری رزمایش جهادگران فاطمی را گسترش گفتمان فرهنگ تفکر و حرکت جهادی در جامعه، گسترش خدمت‌رسانی و ایجاد برابری اجتماعی و مشارکت آحاد جامعه در خدمت‌رسانی، حمایت از اقشار مستضعف و کم برخوردار جامعه و بهبود وضع معیشتی نیازمندان، میدان‌داری گروه‌های جهادی در عرصه‌های محرومیت‌زدایی، ترسیم و به تصویر کشیدن پروژه‌های عمرانی صورت گرفته توسط بسیج سازندگی، فراهم‌سازی بستری برای اقدامات زودبازده و عام‌المنفعه با اثرات عینی در میان مردم مناطق روستایی و آسیب‌دیده و تبیین و ترویج فرهنگ جهادی و روحیه کار جهادی، تلاش و عدالت‌خواهی عنوان کرد.

رضایی از دیگر اهداف برگزاری این رزمایش را تحقق منویات فرمانده معظم کل قوا در راستای شناسایی، تربیت جوان مؤمن انقلابی و خدمت‌رسانی و تداوم محرومیت‌زدایی توسط سپاه و بسیج عنوان کرد.

وی تأکید کرد: عینیت بخشیدن به مردم‌سالاری دینی در حوزه‌های محرومیت‌زدایی، خدمت‌رسانی و اقتصاد مقاومتی و کمک به توسعه متوازن کشور، عدالت، عمران و آبادانی بخش‌ها و دهستان‌های محروم و کم برخوردار روستایی و محلات محروم و کمک به حضور کارآمد و اثربخش متخصصان، نخبگان، اساتید و مبلغان توانمند در جامعه از دیگر اهدافی است که قطعاً با برگزاری چنین رزمایش‌های محقق می‌شود.

مسؤول معاونت بسیج سازندگی شهرستان سمنان با بیان اینکه با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و وجود محرومیت گسترده در دل روستا‌ها امام راحل عظیم‌الشأن جهاد را وارد عرصه سازندگی کردند، اظهار کرد: فرمان حضرت امام در سال ۵۸ با تأسیس جهاد سازندگی علاوه بر رفع محرومیت، خدمت‌رسانی و توسعه روستایی، تفکر و فرهنگ جهادی و انقلابی را به جامعه تزریق کرد.

رضایی گفت: جهادگران این نهاد مقدس با توجه به نیاز انقلاب، در دفاع مقدس حضور یافتند و چنان درخشیدند که حضرت امام آن‌ها را مفتخر به لقب سنگر سازان بی سنگر کرد.

وی عنوان کرد: در سال‌های پس از جنگ و به دلیل تغییر نگاه از رویکرد جهادی به نگاه ساختاری و سازمانی و حذف هویت مردمی فعالیت‌های جهاد سازندگی دچار رکود و در نهایت در سال ۷۹ شاهد انحلال جهاد سازندگی و تشکیل بسیج سازندگی با فرمان حکیمانه مقام معظم رهبری در همان سال بودیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.