سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی فولاد سنگان:

هوش مصنوعی ۸۰۰ میلیون فرصت شغلی را حذف خواهد کرد

مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی فولاد سنگان گفت: استقرار هوش مصنوعی باعث از دست رفتن در حالت کمینه ۴۰۰ میلیون و در بیشینه ۸۰۰ میلیون فرصت شغلی خواهد شد.

علی امرایی مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی فولاد سنگان گفت: با توجه به استقرار انقلاب چهارم و هوش مصنوعی، با حذف فرصت‌های شغلی، حرفه‌های جدیدی را نیز بوجود می‌آورد که باید به دنبال آموزش منابع انسانی برای ورود به این عرصه باشیم.

او افزود: بسیاری از تکنولوژی‌ها به علت تحریم‌ها به ما نمی‌رسد، اما باید خودمان در این مسیر گام برداریم تا تولید تکنولوژی و تکنولوژی تولید را در کشور به جایگاه بالا و شایسته برسد؛ یکی از راه‌های دستیابی به این هدف، تربیت نیروی انسانی است.

مدیرعامل صنایع معدنی فولاد سنگان ادامه داد: در قرن ۲۱ برابر ۲۰ قرن گذشته تولید علم شده است و این سرعت و جهش علم را نشان می‌دهد؛ به طوریکه استقرار انقلاب چهارم صنعتی باعث افزایش ۳۰ درصدی بهره‌وری و کاهش ۴۰ درصدی مصرف انرژی خواهد شد؛ همچنین در بخش هوشمندسازی علاوه بر افزایش بهره وری، منجر به صیانت بیشتر از محیط زیست به عنوان میراث آیندگان خواهد شد.

امرایی بیان کرد: در شرایطی که در کشور، منابع انرژی رو به کاهش است باید حداکثر صرفه جویی را داشته باشیم؛ شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه بهینه سازی مصرف انرژی ایده داشته باشند، علاوه بر پرداخت هزینه تحقیقات، در سود این صرفه جویی شریک خواهند شد.

او تصریح کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان، اساتید و دانشجویان مثلث تولید هستند که صنایع معدنی را به سمت پیشرفت و استفاده از دستاورد‌های علوم کاربردی در صنعت سوق می‌دهند.

مدیر عامل شرکت صنعتی و معدنی فولاد سنگان با اشاره به اینکه سهم اقتصاد دانش بنیان در کشور ما یک رقمی است، تاکید کرد: چاره‌ای جز حرکت در این مسیر نداریم و لازم است سهم شرکت‌های دانش بنیان را در اقتصاد کشور افزایش دهیم. در این راستا باید در مسیری حرکت نماییم تا صنایع از صاحبان ایده و طرح‌های دانش بنیان حمایت کنند. در حوزه تحقیق و توسعه ۳ درصد سهم اقتصاد را داریم و شرکت‌های بزرگ دنیا وقتی سرآمد و متعالی می‌شوند که در موضوع بروز رسانی فناوری هزینه نمایند.

امرایی اظهار کرد: با تاسیس شرکت سرمایه گذاری خطر پذیر، از سرمایه گذاری‌های بزرگ با ریسک بالا در راستای توسعه صنعتی حمایت خواهد کرد؛ در حوزه بومی سازی، افرادی که صنایع فولاد سنگان را از خرید تجهیزات خارجی بی نیاز کنند، حمایت خواهند شد.

او افزود: صنایع معدنی دانش بنیان فولاد سنگان با همکاری پارک علم و فناوری، صندوق حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را راه‌اندازی نموده است و مجموعه‌هایی که در حوزه صنایع معدنی فعالیت می‌کنند را پذیرا هستیم.

مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی فولاد سنگان ادامه داد: از آنجاکه یکی از چالش‌های کشور، عدم کاربردی بودن دانش در حوزه صنعت است، این شرکت صنعتی و معدنی با برگزاری تور‌های صنعتی و حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی و تخصیص بودجه در این مسیر همراهی خواهیم نمود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.