کاهش ۷۰ درصدی مراجعان برای ثبت شرکت‌ها

جلسه بررسی مسائل مربوط به مالکیت معنوی در حوزه سلامت و محصولات غذایی، آرایشی، پزشکی و دارویی با حضور رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شد.

جلسه بررسی مسائل مربوط به مالکیت معنوی در حوزه سلامت و محصولات غذایی، آرایشی، پزشکی و دارویی امروز چهارشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۲ با حضور حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، مدیران حوزه مالکیت معنوی سازمان ثبت و مدیران سازمان غذا و دارو برگزار شد.

حسن بابایی گفت: مجموعه سازمان ثبت و سازمان غذا و دارو نیازمند برگزاری جلسات مشترک و تعاملی بسیاری هستند تا کمیته‌های مشترک تعریف شود که این موضوع به انعقاد تفاهم نامه جامع همکاری نیاز دارد و در سازمان ثبت این آمادگی وجود دارد که به صورت فصلی اجرای تفاهم نامه میان دو سازمان پایش شود. سازمان ثبت اسناد در حوزه مالکیت معنوی و ثبت شرکت ها، تولید کننده واقعی را معطل نمی‌کند و تمامی علائم تجاری به تولید کننده واقعی داده می‌شود چرا که باید از فعالان اقتصادی حمایت کنیم.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: امکان تبادل اطلاعات و همکاری‌ها در قالب فناوری باید افزایش پیدا کند تا به سازمان غذا و دارو در تایید تولید کننده واقعی کمک کنیم.

وی بیان کرد: حوزه مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت در راستای خدمت رسانی سریع به مردم محلی را با حضور ۲۰ کارشناس تجهیز کرده است که مراجعان دیگر معطل نشوند و فرایند‌ها در حال هوشمند سازی هستند.

بابایی خطاب به رئیس و مدیران سازمان غذا و دارو گفت: در راستای اشتغال و تولید با هر موضوع مهمی که مواجه شدید به سازمان ثبت اعلام کنید تا در کمترین زمان ممکن به آن‌ها خدمات ارائه کنیم، باید تولیدکننده را مورد احترام و تکریم قرار دهیم.

وی اظهار کرد: در خصوص ثبت شرکت‌ها از تیرماه سال جاری امضای الکترونیک و پرداخت الکترونیک انجام می‌شود که این مسئله باعث کاهش ۷۰ درصدی مراجعان شده و رضایتمندی بسیاری را به دنبال داشته است.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: باید کسانی که سلامت جامعه را تهدید می‌کنند در محدودیت قرار گیرند و فعالانی که به سلامت جامعه کمک می‌کنند مورد حمایت قرار گرفته و در اولویت قرار گیرند.

بابایی عنوان کرد: استاندارسازی و علامت تجاری در محصولات باعث می‌شود مردم انتخاب دقیق مبتنی بر سلامت و بهداشت داشته باشند.

سید حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو نیز در این جلسه اظهار کرد: با توجه به اینکه روز به روز تعداد دارو‌های که ثبت می‌شود در حال افزایش است و به سمت تولید حرکت می‌کنیم و با وجود اینکه در حال حاضر در حوزه دارو ۹۹ درصد تولید، در حوزه لوازم آرایشی و بهداشتی ۱۰۰ درصد تولید و در حوزه مکمل ۱۰۰ درصد تولید را داریم و طبیعتاً این تولیدات باید با نام تجاری ثبت شوند، ولی محدودیت تعداد ثبت نام وجود دارد که بعضاً صدور پروانه به این دلیل معطل می‌ماند، بنابراین برای رفع این موضوع نیاز به همکاری میان سازمان ثبت و سازمان غذا و دارو است.

وی افزود: آمادگی کامل برای دسترسی‌ها را داریم بنابراین بخش زیادی از داشبورد‌های اطلاعاتی را عمومی کرده‌ایم، ولی این موضوع نیاز به مجوز‌هایی دارد که از طریق نهاد‌های امنیتی درخواست مجوز کرده ایم تا به تدریج کل اطلاعات سازمان غذا و دارو در اختیار مردم قرار گیرد و این اطلاعات در اختیار سازمان ثبت نیز قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: برخی از برند‌ها عناوین اغواگرانه در برچسب‌های محصول دارند که امکان برخورد قوی با این موارد را نداریم، خواستارم که سازمان ثبت در این گونه موارد به سازمان غذا و دارو کمک کند تا مشترکا از این گونه موارد جلوگیری کنیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.