اکبر محمدی، سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان در کمیته برنامهریزی شهرستان سقز، توجه به رشد و رونق اشتغال و تولید و اشتغال را از رویکردهای بودجهای خواند و اظهار کرد: با اقدامات عمرانی و تخصیص اعتبار مناسب، شاهد رونق در بنگاههای اقتصادی و عمرانی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه تکمیل طرحهای با پیشرفت بیش از ۵۰ درصد از رویکردهای بودجهای است، افزود: هزینه کرد مناسب مانده اعتبارات مصرف نشده، تکمیل هتل ورزش، استفاده از ظرفیت حقوقات دولتی از محل معادن در قالب مسئولیت اجتماعی و عقد تفاهم نامه از موارد ضروری است که باید به آنها پرداخته شود و برای اتمام ۵۵ طرح نیمه تمام شهرستان سقز به ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان با اشاره به ظرفیتهای شهرستان سقز از لحاظ فرودگاه، معادن، تجاری، کشاورزی و خدماتی، اضافه کرد: این شهرستان دارای ظرفیتهای مناسب و لجستیکی برای غرب کشور است و همه باید برای ارتقای این جایگاه تلاش کنیم.
مقیاسی، مدیرکل دیوان محاسبات استان کردستان هم در این جلسه با استناد به سخنان فرماندار سقز در اشاره به عقب ماندگیهای این شهرستان در شاخصهای مختلف، خواستار عزم جهادی و دلسوزی مدیران استانی برای افزایش رفاه، آسایش و آبادانی شد.
وی بیان کرد: تمام دستگاههای اجرایی از امکانات برای تسریع در اتمام طرحهای عمرانی استفاده کنند.
مقیاسی بیان کرد: تمام اعتبارات عمرانی باید به شیوه مناسب تا پایان تابستان امسال هزینه شود و مدیران استانی برای جذب اعتبارات کشوری و تخصیص اعتبار بیشتر با مدیران کشوری رایزنی و مذاکره کنند.
بهزاد رحیمی، نماینده مردم شهرستانهای سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه بر عزم جهادی مدیران جهت تکمیل طرحها در راستای افزایش رضایتمندی و امید آفرینی مردم تاکید کرد و گفت: پیشرفت پروژهها با میزان تخصیص اعتبارات همخوانی ندارد بنابراین تکمیل طرحها و هزینه کرد مناسب اعتبارات امری ضروری است.
وی بیان کرد: امیدواریم با تکمیل طرحهای ملی فرودگاه، سدچراغ ویس، آبرسانی و تکمیل کریدور و بزرگراههای تعریف شده در محورهای منتهی به سقز، شاهد توسعه بیشتر منطقه باشیم.
جعفر توان، فرماندار ویژه شهرستان سقز هم در این جلسه خواستار تلاش برای ارتقای شاخصهای توسعه ای، فعال شدن پروژههای آسفالت راه روستایی و تسریع در عملیات آسفالت ۱۲.۲ کیلومتر راه سازی انجام شده توسط شرکت آب منطقهای شد و گفت: اجرای دیماند برق شهرک صنعتی، اتمام طرحهای نیمه تمام نوسازی مدارس از جمله سالن ورزشی شهید ترکمن، افزایش فضاهای آموزشی، تبدیل زمینهای دیم به آبی در ساحل چپ و راست سد چراغ ویس، استفاده از دیگر ظرفیتهای سدچراغ ویس، احداث منبع ۵ هزار متر مکعبی توسط شرکت آب منطقهای و تکمیل منبع آبی از دیگر درخواستهای ماست.
وی ادامه داد: تعریف پروژه توسط شهرداریها از محل مالیات بر ارزش افزوده، اتمام هتل ورزش از محل اعتبارات در نظرگرفته شده در سالجاری و پیگیری جذب اعتبارات سفر ریاست جمهوری به سقز از دیگر مواردی است که باید به طور جدی به آن پرداخته شود.