محمد محمودی با اشاره به فعالیت دو شهرک صنعتی در نظرآباد اظهار کرد: در حال حاضر شهرک صنعتی دولتی نظرآباد با ۲۴۰ هکتار وسعت و ۱۶۰ واحد فعال و همچنین شهرک صنعتی خصوصی سپهر با حدود ۴۰۰ هکتار وسعت و بیش از ۲۰۰ واحد فعال در این شهرستان فعالیت دارند.
وی با اشاره به ضرورت تجهیز شهرکهای صنعتی به تصفیه خانه فاضلاب گفت: طرح اگوی فاضلاب شهرک نظرآباد کامل و تقریبا استاندارد است، ولی وضعیت تصفیه خانه شهرک سپهر به دلیل اینکه هنوز طرح شبکه فاضلابش تکمیل نشده مورد تایید محیط زیست نیست.
وی اضافه کرد: بنابراین هر واحد صنعتی در شهرک سپهر باید به طور مجزا نسبت به احداث تصفیه خانه اقدام کند که با نظارت محیط زیست این اتفاق افتاده است.
این مسئول تاکید کرد: متاسفانه مشکلی که وجود دارد این است که فاضلاب هر دو شهرک صنعتی شهرستان نظرآباد وارد کانالهای کشاورزی میشود.
وی بیان کرد: انتهای سیستم فاضلاب این دو شهرک به کانال کشاورزی متصل است که قسمتی از آن خواسته یا ناخواسته در بخش کشاورزی مصرف و بخشی هم توسط شرکتی خریداری میشود.
محمودی با اشاره به اینکه متاسفانه شهرستان نظرآباد فاقد شبکه جمع آوری فاضلاب شهری است؛ گفت: مطالعات طرح راه اندازی این شبکه انجام شده و در حال حاضر در مرحله دریافت مجوز از منابع طبیعی برای تعیین زمین مناسب قرار دارد.
رئیس اداره محیط زیست نظرآباد اضافه کرد: زمینی مشخص شده که معارضاتی داشته و بعد از رفع مشکل آن کلنگ شبکه فاضلاب شهر نظرآباد به زمین زده میشود.
وی افزود: ظرفیت پیش بینی شده برای این شبکه ۵۰ هزار متر مکعب در هر روز است که جمع آوری این حجم از فاضلاب خانگی نقش به سزایی در حفظ محیط زیست این شهرستان خواهد داشت.