محمد راضی جلالی گفت: بعضی از مطالعات در سالهای گذشته انجام شده و نیاز به تحقیقات اولیه نیست، اما با توجه به شرایط کنونی این اطلاعات قطعاً نیازمند بروز رسانی خواهند بود، چرا که خیلی از این دیتاها در شرایط فعلی قابل استفاده نیستند.
او میگوید: بعضی از مطالعات در سالهای گذشته انجام شده و نیاز به تحقیقات اولیه نیست، اما با توجه به شرایط کنونی این اطلاعات قطعاً نیازمند بروز رسانی خواهند بود، چرا که خیلی از این دیتاها در شرایط فعلی قابل استفاده نیستند.
راضی جلالی در خصوص تامین مالی انجام مطالعات این طرح گفت: هزینههای مطالعاتی از محلهای مورد نظر تامین اعتبار خواهند شد، ضمن اینکه حتماً لازم است از تجربه استانهای دیگر استفاده شود.
راضی جلالی گفت: ده رستهی دامهای سبک و سنگین، کنجد، زراعت چوب، خرما، کشتهای گلخانهای، گیاهان دارویی، پوشاک پرورش ماهی و گردشگری مد نظر است که به دلیل گستردگی موضوع و با توجه به مدیریت زمان، آمایش سرزمین، ظرفیتهای استان، اشتغال زایی و دیگر موارد طبق اولویت دو دسته انتخاب و تمرکز مطالعات بر روی این رستهها قرار خواهد گرفت.
معاون استاندار خوزستان میگوید: برای انجام تمامی امور از جمله هدایت طرح، مدیریت منابع و مدیریت هزینه و… باید مطالعات اصولی طبق روشهای روز دنیا انجام شود.
این مقام مسئول در این راستا به چالشهای موجود در بحث خرما اشاره کرد و گفت: این چالشها بسته به شرایط جغرافیایی، گذر زمان، آفتهای جدید، بروز شرایط جغرافیایی و سیاسی و… دستخوش تغییر شده و بدون داشتن دانش فنی، به روز رسانی مطالعات و انجام تحقیقات جدید قطعاً عملکرد خوبی نخواهیم داشت.
معاون اقتصادی استاندار تاکید کرد: روال کار باید به گونهای باشد که در صورت ایجاد یک سری تغییرات پیش بینی نشده مانند تغییرات سیاسی، اقلیمی و ... ظرفیت تغییر مسیر را داشته باشیم و با جلوگیری از ضررهای احتمالی، تهدیدها را به فرصتهای بهینه تبدیل نماییم.