سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رهاورد ۱۸ هزار میلیارد تومانی سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه با اشاره به رهاورد ۱۸ هزار میلیارد تومانی سفر رییس جمهور به استان، گفت : این اعتبارات باید طی سه سال تامین شود که در سال اول سفر پنج هزار میلیارد تومان آن محقق شده است.

حسن نوروزی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه در تشریح روند تخصیص اعتبارات سفر ریاست جمهوری، مجموع این اعتبارات را برای استان بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت : علاوه بر این، در این سفر ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای استان لحاظ شد.

وی افزود: از مجموع اعتبارات مصوب سفر، ۷۶۴۳ میلیارد تومان آن از محل منابع سازمان برنامه و بودجه کشور، ۱۰۹۲ میلیارد تومان از محل منابع اعتبارات استانی، ۶۰۰ میلیارد تومان از محل منابع "ماده ۵۶ قانون اصلاح قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت "، ۱۱۰۰ میلیارد تومان آن از محل تهاتر نفتی، ۷۰۱۶ میلیارد تومان از محل منابع داخل وزارتخانه ها، ۲۸۳ میلیارد تومان از محل منابع مربوط به مسئولیت اجتماعی وزارت نفت و ۴۳۷ میلیارد تومان دیگر هم از طریق سایر منابع مانند اعتبارات نهاد‌های محرومیت‌زدایی و... باید تامین شود.

نوروزی خاطرنشان کرد: تخصیص این اعتبارات طی سه سال (۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳) صورت خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: علاوه بر تامین ۷۶۴۳ میلیارد تومان که سهم مشخص سازمان برنامه و بودجه است، تامین ۱۰۹۲ میلیارد تومان اعتبارات استانی هم با ما است که باید طی سه سال تخصیص شود، بنابراین تامین ۸۷۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر ریاست جمهوری با سازمان برنامه و بودجه و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان است که در تعهدات سال اول این سفر از ۳۶۹۳ میلیارد تومان، ۳۴۸۷ میلیارد تومان آن محقق و به استان تخصیص شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه گفت: منبع اعتباری دیگر در خصوص مصوبات سفر ریاست جمهوری، ۶۰۰ میلیارد تومانی است که باید از محل "ماده ۵۶ قانون اصلاح قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت" باید تامین شود که بطور اختصار به آن " ماده ۵۶ قانون الحاق" می‌گویند. از این ۶۰۰ میلیارد تومان، ۲۰۰ میلیارد تومان آن برای طرح آبرسانی شهر کرماشاه از سد گاووشان، ۲۵۰ میلیارد تومان آن برای احداث تصفیه خانه فاضلاب شهر کرمانشاه و ۱۵۰ میلیارد تومان برای محور جوانرود-ثلاث بابجانی و شیخ صله در نظر گرفته شده است.

نوروزی گفت: از این اعتبارات تاکنون ۱۵۰ میلیارد تومان پروژه محور جوانرود-ثلاث باباجانی و شیخ صله نهایی شده و با تایید سازمان برنامه و بودجه در حال ابلاغ به وزارت راه و شهرسازی است تا بتواند از طریق قرارداد با بانک صادرات تسهیلات دریافت کند.

وی خاطرنشان کرد: ماده ۵۶ قانون الحاق عملا این اجازه را می‌دهد که پروژه‌های عمرانی بتوانند از محل منابع بانکی تسهیلات بگیرند و ضمانت پرداخت این تسهیلات از سوی دولت هم با سازمان برنامه و بودجه است.

نوروزی گفت: در خصوص دو پروژه دیگر و اعتبارات آن از منبع ماده ۵۶ قانون الحاق هم پیگیری‌ها ادامه دارد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در ادامه منبع دیگر تامین اعتبارات سفر را "تهاتر نفتی" اعلام و تصریح کرد: از این منبع هم ۱۱۰۰ میلیارد تومان برای استان لحاظ شده که ۴۰۰ میلیارد تومان آن برای پروژه آبرسانی شهر کرمانشاه از سد گاووشان، ۳۰۰ میلیارد تومان برای احداث پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر کرمانشاه، ۱۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل سد شرفشاه و شبکه‌های آبیاری و زهکشی آن و ۲۵۰ میلیارد تومان هم برای تکمیل پایانه‌های سومار، پرویزخان و خسروی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: تخصیص این اعتبارات هم در حال پیگیری است.

نوروزی گفت: منبع دیگر مصوبات سفر، منابع داخلی وزارتخانه هاست که طبق خوداظهاری که دستگاه‌های اجرایی استان داشته‌اند، تاکنون از سهم ۷۰۱۶ میلیارد تومانی این منبع ۱۲۹۰ میلیارد تومان آن تامین شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: از ۲۸۳ میلیارد تومان منبع مسئولیت اجتماعی وزارت نفت هم تخصیص ۲۱۳ میلیارد تومان آن در دست اقدام است.

نوروزی گفت: در خصوص ۴۳۷ میلیارد تومان سایر منابع هم هنوز گزارشی ارائه نشده است.

وی افزود: با توجه به تخصیص‌های صورت گرفته از منابع مختلف، در مجموع می‌توان گفت از حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبارات سفر ریاست جمهوری، تاکنون پنج هزار میلیاردتومان آن محقق و به استان تخصیص یافته است .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.