سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قاتل صورت مخفی در مشهد متواری است

بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مشهد گفت: فردی که صورت خود را مخفی کرده بود با حمله به یک سوپرمارکت، صاحب این فروشگاه را با اسلحه گرم به قتل رساند.

محمد عارفی بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مشهد گفت: فردی که صورت خود را مخفی کرده بود با حمله به یک مغازه سوپرمارکتی در این شهر، صاحب این فروشگاه را با اسلحه گرم به قتل رساند و از محل متواری شد.

او افزود: این حادثه شنبه شب هفته جاری در خیابان پورسینا رخ داد.

 بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مشهد ادامه داد: در این حادثه متهم به قتل با خودرو سرقتی مقابل سوپرمارکت توقف کرد و با سر و صورت پوشیده وارد مغازه شد و به طرف صاحب مغازه شلیک کرد.

عارفی بیان کرد: متهم با شلیک چهار گلوله از اسلحه کلت، این فرد را به قتل رسانده و به سرعت از محل متواری شده است.

او تصریح کرد: تحقیقات در خصوص شناسایی قاتل ادامه دارد و اداره جنایی و پلیس آگاهی استان به صورت جدی پیگیر این پرونده هستند و جسد متوفی نیز تحویل خانواده شده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ابوالفضل
۱۱:۰۰ ۲۸ مرداد ۱۴۰۲
اینا رو فقط باید اعدام کنند این چندمین قتل توی ماه گذشته در مشهد هستش به خداامنیت نداریم اگه کسی که این کارو می‌کنه درملا عام اعدام کنند بقیه جرات این کارو نمیکنن
ابوالفضل
۱۰:۵۹ ۲۸ مرداد ۱۴۰۲
اینا رو فقط باید اعدام کنند این چندمین قتل توی ماه گذشته در مشهد هستش به خدا امنیت نداریم اگه کسی که این کارو می‌کنه درملا عام اعدام کنند بقیه جرات این کارو نمیکنن