عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مناسبت ۲۲ تیر روز فناوری اطلاعات پیامی به شرح زیر صادر کرد:
بیست و دوم تیر همزمان با زادروز دانشمند و ریاضیدان بزرگ ایرانی، "محمد بن موسی خوارزمی" که مایه افتخار جهان اسلام است، به عنوان "روز فناوری اطلاعات" نام گذاری شده که میتواند فرصتی برای یادآوری زحمات و خدمات متخصصان و فعالان این بخش باشد.
امروزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نقش غیر قابل انکاری در بهبود کیفیت زندگی داشته و همه ابعاد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی زندگی بشر را تحت تاثیر خود قرار داده است. فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از پیشرانهای اصلی توسعه اقتصادی در کشور بوده و علاوه بر ارزش آفرینی در این حوزه میتواند سایر صنایع را بهره ور سازد.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مسیر تحقق اهداف و وعدههای دولت سیزدهم، سیاستها و اولویت اصلی خود را در راستای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری، توسعه اقتصاد دیجیتال و حمایت از کسب و کارهای این حوزه و رفع موانع پیش روی فعالان این عرصه را قرار داده و با هدفگذاری دستیابی به سهم ۱۵ درصدی اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص داخلی در برنامه هفتم چشم انداز و مسیر حرکت خود را تعیین کرده است. همچنین با پیگیریهای این وزارتخانه یکی از سرفصلهای اصلی برنامه هفتم نیز به موضوع توسعه اقتصاد دیجیتال اختصاص یافت. اهداف و احکام پیش بینی شده در لایحه که ان شاءالله با همراهی مجلس محترم به قانون برنامه هفتم تبدیل خواهد شد، نوید بخش آیندهای روشن برای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور در سالهای آتی است. البته دستیابی به این هدف نیازمند همراهی و همدلی فعالان بخش خصوصی، بخش دولتی و تشکلهای صنفی نیز است.
این فرصت را مغتنم شمرده، ضمن ارج نهادن به تلاشها و زحمات صادقانه و متعهدانه تمامی متخصصان و فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش خصوصی و دولتی، به ویژه همکارانم در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمانها و شرکتهای تابعه در جای جای ایران اسلامی، این روز فرخنده را به همه آنان تبریک عرض میکنم. امیدوارم با همدلی، همراهی، هم افزایی و تلاش مضاعف همه فعالان این زیست بوم، زمینه اعتلا و پیشرفت در خور شان کشور عزیزمان را بیش از پیش فراهم کرده و ضمن کسب رضایت مردم، گامهای موثرتری در این مسیر برداریم.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مفتخر است در این ایام فرخنده، میزبان سومین اجلاس وزرای فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورهای عضو سازمان همکاریهای اقتصادی (اکو) باشد و بتواند با بهره مندی از امکانات و توانمندیهای اقتصادی، فنی و فرهنگی کشورهای عضو، ضمن فراهم آوردن زمینه ارتقاء همکاری مشترک در این حوزه، با شناسایی فرصتهای کلیدی در عرصه فناوریهای نوین ارتباطی، موجبات تقویت و تبدیل سازمان اکو به یک بلوک قدرتمند در مجامع بین المللی را فراهم کند.
از خداوند رحمان برای همه متخصصان، فعالان و خانواده بزرگ ارتباطات کشور، سلامتی، بهروزی و موفقیت درتمام ابعاد زندگی آرزو میکنم.