سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز در کیاشهر

۱۹ واحد مسکونی یک شهرک ویلایی در بندر کیاشهر با حکم قضایی تخریب شد.

یونس فاتح پور، رئیس حوزه قضایی کیاشهر از تخریب ۱۹ واحد مسکونی در یک شهرک ویلایی با حکم قضایی خبر داد و گفت: شخصی ۱۸ هزارمترمربع زمین کشاورزی بندر کیاشهر را در سال ۱۳۹۸ به صورت غیرقانونی تغییر کاربری داده بود.

او افزود: این شخص علیرغم شکایت جهاد کشاورزی شهرستان آستانه اشرفیه به ساخت واحد‌های مسکونی در این شهرک اقدام کرد.

رئیس حوزه قضایی کیاشهر به بسته شدن درب ورودی این شهرک با دستور و حضور رئیس کل دادگستری گیلان در آبان ۱۳۹۹ اشاره و تصریح کرد: سال ۱۴۰۰ هم رأی قلع و پرداخت جزای نقدی صادر و در دیوان نیز تأیید شد.

فاتح پور با بیان اینکه متهم مخفیانه ساختمان‌ها را تکمیل کرده بود، گفت: بنابراین دستگاه قضایی فرد متخلف را بازداشت و تخریب این ساختمان‌های غیرمجاز را اجرا کرد.

او تأکید کرد: بازگرداندن این زمین‌ها به کاربری کشاورزی برعهده جهاد کشاورزی شهرستان آستانه اشرفیه است و دستگاه قضایی هم باید بر این امر نظارت کند.

منبع: صداوسیما

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.