سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اشتغال ۴ هزار و ۲۰۰ نفر در مجموعه صنعتی جهان فولاد غرب

مدیرعامل جهان فولاد غرب گفت : مجموعه صنعتی جهان فولاد غرب در قالب طرح‌های متعدد صنعتی؛ هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم و حدود سه هزار فرصت شغلی غیر مستقیم در استان کرمانشاه بوجودآورده است .

مصطفی احمدپور مدیرعامل جهان فولاد غرب گفت : این مجموعه صنعتی از سال ۸۶ با ظرفیت اسمی تولید ۳۰۰ هزار تن تیر آهن، میلگرد و نبشی راه اندازی شد و اکنون در قالب طرح‌های توسعه‌ای متعدد، یک میلیون تن انواع تیر آهن، میگرد، نبشی، ناودانی، شمش و دیگر محصولات تولید می‌کند.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد نیرو‌های کار این مجموعه از افراد بومی است؛ اظهار داشت: محصولات جهان فولاد غرب؛ به ۶ کشور؛ عراق، ترکیه، پاکستان، افغانستان، عمان و تازگی به کشور آفریقای جنوبی صادر می‌شود.

احمد پور به کیفیت بالای محصولات مجموعه صنعتی جهان فولاد غرب در مقایس با محصولات مشابه داخلی و خارجی اشاره کرد و گفت: از مهم‌ترین مزیت‌های این مجموعه صنعتی داشتن شرکت دانش بنیان برای تحقیق روی نیاز‌های تکنولوژی، دستگاه‌های مورد نیز است.

وی اضافه کرد: این شرکت در تولید نزدیک به ۱۲ محصول و خط تولید جدید مانند خط "نورد" گاردان‌های صنعتی، دریچه کشویی برای اولین بار در کشور اقدام کرده و نیاز به تکنولوژی و تجهیزاتی بسیاری را به کمک این شرکت دانش بنیان و متخصصان مشغول در آن؛ مرتفع کرده است.

نیروگاه ۱۲ مگاواتی در مجموعه صنعتی جهان فولاد در حال احداث است

مدیرعامل شرکت سیما جهان فولاد غرب از احداث یک نیروگاه ۱۲مگاواتی برق با اعتبار پنج میلیون دلار در مجموعه صنعتی جهان فولاد غرب خبر داد و گفت: این نیروگاه در حال حاضر ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در آن تازه‌ترین تکنولوژی‌های محیط زیستی استفاده شده است.

اشکان الماسی با اشاره به موقعیت جغرافیای استان کرمانشاه در مرز با کشور عراق؛ محصولات این واحد تولیدی را صادرات محور اعلام کرد و بیان داشت: با توجه به کیفیت بالا و رعایت استاندارد‌های بین المللی در تولید محصولات صنعتی شکری؛ تا سال گذشته ۶۰ درصد تولیدات آن به خارج از کشور صادر می‌شد.

الماسی ایجاد محدودیت انرژی مانند گاز و برق را از مهم‌ترین مشکلات واحد‌های صنعتی و تولیدی مانند فولاد ذکر کرد و گفت: این محدودیت‌ها باعث آسیب زیاد به بخش صنعت شده مثلا وقتی به صورت مکرر کوره‌ای را خاموش و روشن می‌کنیم؛ شوک بسیاری به مصالح و تجهیزات و دستگاه‌ها آن وارد می‌شود و در نهایت عمر آن‌ها را کوتاه و خسارت فراوانی می‌زند.

وی خاموشی گاز و برق را باعث تعطیلی مجموعه‌ها صنعتی و تولیدی دانست و افزود: در نتیجه این عمل باعث بالا رفتن هزینه‌ها برای تولید و مشکل برای پرداخت دستمزد‌ها می‌شود و در این شرایط بخش خصوصی که خزانه، بخشودگی‌ها و بودجه دولتی پشت آن‌ها نیست، دچار زیان هنگفت می‌کند.

الماسی به مسدود شدن حساب واحد‌های صنعتی به خاطر مشکلات برق، گاز، بانکی انتقاد کرد و گفت: این جور برخورد‌ها باعث ایجاد مشکلات مضاعف تری برای واحد‌های تولید می‌شود و مزد کارگران، خرید و فروش محصولات و هزینه‌های دیگر را دچار مشکلات اساسی و پی در پی می‌کند و اینجور اصلا صحیح نیست .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.