سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روایتی از بی‌آبی در ملاشیه؛ طرح ضربتی آبرسانی به کجا رسید؟

مجری طرح‌های آبرسانی اهواز گفت: یک دستگاه پمب ۹۰ کیلو وات که هزار مترمکعب در ساعت برداشت آب دارد خریداری شده و امروز عملیات نصب در محل تاسیسات گروه ملی انجام می‌شود.

محسن کریمی مجری طرح‌های آبرسانی اهواز درباره آخرین وضعیت طرح ضربتی آبرسانی به ملاشیه گفت: زنجیره‌ای از اقدامات را در دست اجرا داریم که یکی از این موارد طرح ضربتی اجرای خطوط آبرسانی به منطقه ملاشیه است که در این باره دو خط ۳۱۵ و یک خط ۲۰۰ میلیمتر اجرا شده است.

او  با بیان اینکه جمعیت ملاشیه قریب به ۶۰ هزار نفر با نیاز آبی ۳۱۲ لیتر بر ثانیه و چیزی معادل ۲۷ هزار مترمکعب در شبانه‌روز است، افزود: مجموعه اقدامات ما باید مضاعف بر طرح ضربتی، افزایش سطح تامین آب باشد.

مجری طرح‌های آبرسانی اهواز با بیان اینکه  باید تولید را به مصرف به نقطه سر‌به‌سر برسانیم، گفت: در تاسیسات تصفیه‌خانه گروه ملی یک دستگاه پمب ۹۰ کیلو وات که هزار مترمکعب در ساعت برداشت آب دارد خریداری شده و امروز عملیات نصب در محل تاسیسات گروه ملی انجام می‌شود.

آقای کریمی با بیان اینکه با اضافه شدن این پمب هم تامین آب منطقه ملاشیه و هم استمرار کارکرد تاسیسات گروه ملی تضمین می‌شود، ادامه داد: همچنین از دیگر مزایای نصب این پمب، می‌توان به افزایش تامین آب و انتقال آب به ملاشیه اشاره کرد که بتوانیم تولید و نیاز آب را به نقطه سر به سر برسانیم. 

او  با بیان اینکه اقدام مهمی دیگری در دست برنامه‌ریزی است، گفت: انتقال خط لوله ۱۴۰۰ میلیمتر، که خط بسیار استراتژیک و راهبردی است.

مجری طرح‌های آبرسانی اهواز با اشاره به اینکه این خط برای تامین آب مناطق اهواز و جنوب غربی اهواز است، افزود: طی دوهفته آینده پیمانکار اجرایی انتخاب و عملیات اجرایی شروع می‌شود که با این اقدام می‌توانیم ۱.۱۴ مترمکعب بر ثانیه نیاز آبی مناطق غربی و جنوب غربی اهواز را به ویژه عین دو، کوی سیاحی وملاشیه را به حالت پایدار برسانیم.

اما امین غفاری مطالبه‌گر در روایتی از بازدیدش از منطقه ملاشیه می‌گوید: در بازدیدی که از برخی خیابان‌ها داشتیم، متوجه اتصال آب تعدادی از منازل شدیم؛ آبی که البته «غیرقابل شرب» بود و ساعات محدودی در لوله جریان داشت!

او می گوید: ظاهر خیابان‌های ملاشیه به سه شکل بود؛ برخی آسفالت بودند و شرایط مطلوبی داشتند، تعداد زیادی آسفالت بودند، اما به‌دلیل حفاری آبفا و عدم آسفالت مجدد شرایط بدی داشتند، تعدادی زیادی از کوچه‌ها هم بود که به تازگی به وجود آمده بود و هیچ آسفالتی نداشت.

غفاری ادامه داد: یکی از اهالی به نام سعید راهنمای ما در ملاشیه بود. سعید از کودکی در ملاشیه زندگی می کرده. از زمانی که ملاشیه چیزی شبیه به یک روستا بوده! تا الان که حدود ۶۵ هزار نفر جمعیت دارد. او می گفت ما هر سال در عید غدیر به همراه همسایه‌ها موکب عید غدیر برپا می کردیم، اما امسال با توجه به تنش آبی که اتفاق افتاد با پول موکب برای اهالی محل آب شرب خریداری کردیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۳۰ ۲۱ تير ۱۴۰۲
بدبختی های اهواز تمومی نداره هرچی دارمد استان هست تو اهواز خرج میشه ولی ابادی هم نداره واقعا حقو سایر مناطق رو اهواز داره می خوره .مسئول بی لیاقت و ... داره