سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گاهی اوقات جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ به یک چالش در آشپزی تبدیل می‌شود.

جداسازی زرده و سفیده تخم مرغ به منظور انجام کارهای مختلف در آشپزی و حتی مصارف ورزشکاران در برنامه غذایی خود، گاهی به یک چالش تبدیل می‌شود که استفاده از توری فلزی یا پلاستیکی می‌تواند این امر را تسهیل بخشد.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
احمدی
۱۲:۳۱ ۲۰ تير ۱۴۰۲
گند زد به توری
ناشناس
۱۰:۰۳ ۲۰ تير ۱۴۰۲
حتما توری رو چرب کردن چون زرده خیلی حساسه و زود میترکه