سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بنیاد شهید و امور ایثارگران ناظر حقوق ایثارگری در نظام اداری کشور است

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران یک سازمان مطالبه‌گر است که باید به عنوان ناظر حقوق ایثارگری در نظام اداری کشور نقش‌آفرینی کند.

محسن بزرگی گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران را باید به سمت یک سازمان مطالبه‌گر حرکت دهیم، چون بسیاری از خدمات ایثارگران مانند مسکن در اختیار بنیاد نیست؛ بنابراین باید به عنوان ناظر حقوق ایثارگری در نظام اداری کشور اقدام کنیم.

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران از مدیران استانی و شهرستانی خواست تا نسبت به قوانین و مقررات حوزه ایثارگری اشراف داشته باشند و گفت: اشراف داشتن نسبت به قوانین و مقررات به شما کمک می‌کند تا به ایثارگران خدمات بهتر و شایسته‌تری ارائه دهید. باید با رویکرد و گفتمان جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران و ظرفیت‌ها و محدودیت‌های قوانین آن آشنا باشید.

محمود پاکدل معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران هم در ادامه نشست گفت: تأکید ریاست بنیاد بر این است قول‌هایی بدهیم که بتوانیم آن را عملی کنیم و همه مدیران باید این موضوع را مدنظر داشته باشند.

پاکدل با اشاره به افزایش جمعیت ایثارگری اظهار داشت: به عنوان نمونه در سال ۷۱ تعداد ۱۰۷ هزار جانباز تحت پوشش بنیاد جانبازان بودند که در سال ۸۱ به ۱۶۴ هزار نفر افزایش یافتند. در سال ۸۵ تعداد جانبازان به ۴۵۳ هزار و در سال ۹۱ به ۵۴۰ هزار نفر رسید و در سال ۱۴۰۰ تعداد جانبازان به ۶۲۸ هزار نفر افزایش یافت.

معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران در عین حال خاطرنشان کرد: اگر چه بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران هم در این سال‌ها افزایش یافته، اما جوابگوی جامعه ایثارگری نیست.

رؤسای بنیاد شهید و امور ایثارگران انار و رفسنجان در این جلسه مسائل و موضوعات و مشکلات مربوط به جامعه ایثارگری حوزه خود را مطرح کردند و مسئولان حاضر به این مطالبات پاسخ دادند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.