سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تدوین و بروزرسانی برنامه اسکان اضطراری ضروری است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بر تدوین و بروزرسانی برنامه اسکان اضطراری در استان تأکید کرد.

عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در جلسه ستاد مدیریت بحران استان  گفت: با توجه به حادثه‌خیز بودن خراسان جنوبی، تدوین برنامه اسکان اضطراری به منظور تجمیع امکانات از اولویت‌های مدیریت بحران استان است.

او افزود: برنامه اسکان اضطراری با لحاظ همه ملاحظات باید در قالب بانک اطلاعاتی از امکانات و توانمندی‌های بخش دولتی و خصوصی تدوین شود تا اطلاعات کافی از دارایی‌هایی که برای زمان بحران نیاز است را در اختیار داشته باشیم.

عباس زاده عنوان کرد: به‌روز رسانی این برنامه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است و برای تمامی شرایط بحرانی باید آمادگی در همه بخش‌ها ایجاد شود.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به فاصله طولانی استان با مرکز کشور و استان‌های همجوار اظهار کرد: این مسئله نشان می‌دهد که باید از هرچه در توان داریم استفاده کنیم تا مواقع بحران با کمبود مواجه نباشیم.

او گفت: ۱۰ نیاز ضروری در بحران باید شناسایی و امکانات لازم برای مواقع اضطراری انبار شود، مدیران نیز از همه امکانات آگاهی کامل داشته باشند تا ضعف‌های احتمالی به سرعت رفع شود.

عباس‌زاده در ادامه بر لزوم تسریع در بازسازی منازل آسیب‌دیده از زلزله تأکید کرد و افزود: موضوع تضمین‌نامه برای بانک‌های عامل در زمینه تسریع پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت به منظور بازسازی و نوسازی منازل آسیب‌دیده باید با جدیدت دنبال شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی  تصریح کرد: خانه‌های مسکونی در ۲ زلزله بشرویه و طبس آسیب زیادی دیده است و ادامه اسکان در این منازل خطر جدی محسوب می‌شود، زیرا همه خانه‌های آسیب‌دیده منازل خشت و گلی است که با کوچکترین زلزله امکان تخریب و آوار آن‌ها وجود دارد.

او گفت: تمامی منازلی که قبلا از سوی بنیاد مسکن در روستا‌ها ساخته شده در زلزله اخیر آسیبی ندیده لذا نیاز است بازسازی و نوسازی واحد‌های مسکونی در استان جدی گرفته شود.

عباس زاده بیان کرد: بنا به مصوبه ستاد مدیریت بحران بانک‌ها مکلف به پرداخت تسهیلات هستند و این موضوع باید از مرکز با جدیت دنبال شود لذا نوسازی ۸۰۰ واحد خسارت دیده فرصتی است که بتوان روستا‌های منطقه را در برابر حوادث احتمالی مقاوم کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: زمستان پارسال شرایط سختی برای مناطق زلزله‌زده پیش آمد و مردم تا ماه‌ها بعد جرأت اسکان در منازل ترک خورده را نداشتند، با توجه به زمستان پیش رو انتظار می‌رود اهتمام همه دستگاه‌های متولی مدیریت بحران بر سرعت دادن به روند نوسازی و بازسازی منازل آسیب‌دیده باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.