سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر ارتباطات:

کارگروه رسیدگی به وضعیت کندی اینترنت آغاز به کار کرد

زارع‌پور گفت: کارگروه رسیدگی به وضعیت کندی اینترنت تشکیل و آغاز به کار کرده است.

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پس از جلسه هیئت دولت به تشریح اقدامات وزارت ارتباطات برای رفع کندی اینترنت پرداخت و گفت: کارگروه رسیدگی به وضعیت کندی اینترنت تشکیل و آغاز به کار کرده است.

وی افزود: این ماموریت به مرکز ملی فضای مجازی سپرده شده است.

زارع پور تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم مشکلاتی که خارج از حوزه اختیارات وزارت ارتباطات است را حل کنیم.

وی با بیان اینکه برخی سرویس‌ها و سایت‌ها مثل گوگل پلی به اعتقاد ما بدون وجه بسته شده است، یادآور شد: مساله فیلترینگ خارج از چارچوب تصمیم گیری دولت است.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: در خصوص پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی تابع تصمیمات مراکز بالاتر هستیم که باید تایع قوانین داخلی کشور باشند.

 وی افزود: امیدواریم مرکز ملی فضای مجازی در این حوزه نیز در قالب همین کارگروه نقش آفرینی داشته باشد که ما اثرات آن را در کاهش نارضایتی‌های مردم و افزایش سرعت و کیفیت شبکه داشته باشیم.

زارع‌پور در ادامه خاطر نشان کرد: در مورد دولت هوشمند نیز با موعدی که رئیس جمهور تعیین کردند و در قانون نیز دستگاه‌ها مکلف شدند که این کار را انجام دهند، کار پرشتابی شروع شده است. چند دستگاهی که متصل نشده بودند، به سرعت دارند کار خود را پیش می‌برند. بنده از وزیر علوم نیز مطلع شدم تعداد دانشگاه‌هایی که متصل شده اند، سه رقمی شده اند. مابقی دستگاه‌ها نیز در حال انجام این کار هستند. دستگاه‌ها باید تا پاییز تمام استعلامات خود را به شکل برخط انجام دهند. هیچ مراجعه کننده‌ای برای گرفتن استعلام نباید از یک اداره به اداره دیگر یا از یک وزارتخانه به یک وزارتخانه دیگر برود.

وزیر ارتباطات افزود: از سوی دیگر دستگاه باید تمام خدمات خود را از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ارائه کنند. یعنی غیر از اتصال تکلیف دارند که خدمات خود را نیز از طریق این پنجره ارائه کنند. از سوی دیگر باید ۲۰ درصد خدمات خود را هوشمند کنند. این سه تکلیف مهمی است که رسانه‌ها باید از دستگاه دنبال کنند. موعد‌های قانونی وجود دارد. یکی تا آبان، یکی تا آذر و دیگری تا دی است که ان شاءالله این اتفاقات خوب برای مردم رقم بخورد و مردم طعم شیرین استفاده از فناوری را در استفاده از دولت بچشند. سال گذشته سال پنجره واحد بود و امسال سال افزایش کیفیت خدمات و حذف کاغذ از مراودات بین دستگاهی است که ان شاءالله بتوانیم دولت هوشمند را به معنای واقعی کلمه در سال جاری محقق کنیم.

 وزیر ارتباطات اواخر دی‌ماه سال گذشته اعلام کرده بود نظر تخصصی ما این است که گوگل‌پلی رفع فیلتر شود، اما تا امروز محدودیت این پلتفرم برداشته نشده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
جاسم داغری
۲۱:۰۱ ۱۷ تير ۱۴۰۲
ای وزیری که حرفت متناقض و ناباورانه است!!!
اینترنت کُند است حتی اگر بگویی که سرعت محیا شده G10 نه G4 ، چون در عمل و روی زمین کندی شدید فقط و فقط وفقط برای درآمد زایی شرکتهایی که هیچ گونه خدماتی ارائه نمی دهند جزء گرفتن پول و تعریف سرعت و در حقیقت سرعت حلزونی می باشد!!!
قال الله تعالی فی محکم کتابه العزیز :"وَيْلٌ يَوْمَئِذٍ لِّلْمُكَذِّبِينَ ﴿المرسلات: ٤٩﴾" 24 بار در قرآن تکرار شده این آیه یعنی برای هر ساعت یک بار تعیین شده برای مسئولین ذیربط!!!
انا لله و انا الیه راجعون و لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم و نستغفرک ربنا و نتوب الیک من کل ذنب عظیم.
ناشناس
۱۹:۴۱ ۱۴ تير ۱۴۰۲
متاسفانه کار ایشون بسیار ضعیفه بهتر مجلس ایشون را استیضاح کنن بخاطر این کارایی ضعیفشون
ناشناس
۱۹:۴۱ ۱۴ تير ۱۴۰۲
متاسفانه کار ایشون بسیار ضعیفه بهتر مجلس ایشون را استیضاح کنن بخاطر این کارایی ضعیفشون