سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۴۶ هزار و ۱۴ داوطلب سیستان و بلوچستانی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند

همزمان با سراسر کشور ۴۶ هزار و ۱۴ داوطلب کنکوری در سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه برای قبولی در رشته مورد علاقه خود با هم به رقابت می‌پردازند.

کمتر از ۲۴ ساعت تا شروع ماراتن حساس و نفس‌گیر کنکور ۱۴۰۲ باقی‌مانده و تاریخ برگزاری کنکور تمامی گروه‌های آزمایشی ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۴ و ۱۵ تیرماه در نظر گرفته شده است.

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه کنکور سراسری نوبت دوم، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۴ و ۱۵ تیرماه به طور همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود، گفت: این آزمون در ۲۲ شهر و بخش از سیستان و بلوچستان نیز برگزار می‌شود.

غلامرضا رضایی   اظهارکرد: امسال ۴۶ هزار و ۱۴ داوطلب سیستانی و بلوچستانی برای شرکت در آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها داوطلب شده‌اند که از این تعداد ۲۷ هزار و ۷۷۹ نفر زن و ۱۸ هزار و ۲۳۵ نفر مرد هستند، به این معنا که ۶۰ درصد داوطلبان را زنان و ۴۰ درصد را مردان تشکیل می‌دهند.

وی یادآورشد: داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح چهارشنبه ۱۴ تیرماه، داوطلبان گروه آزمایشی هنر، عصر همان روز، داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی، صبح روز پنجشنبه و داوطلبان گروه آزمایشی زبان‌های خارجی عصر روز پنجشنبه به رقابت می‌پردازند.

این مقام مسوول تصریح کرد: داوطلبان کنکور در سیستان و بلوچستان امسال در ۲۳ حوزه برای شرکت در آزمون حاضر شده و با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

ویادامه داد: از تعداد کل داوطلبان کنکور امسال گروه آزمایشی انسانی با ۲۳ هزار و ۴۸۹ نفر دارای بیشتری داوطلب بوده، و پس از آن رشته تجربی با ۱۴ هزار و ۴۸۷ نفر داوطلب در ردیف دوم قرار دارد.

توصیه‌های تغذیه ای برای کنکوری ها

مشاور تغذیه و رژیم‌های غذایی با اشاره به تاثیر غذا بر کاهش استرس کنکوری‌ها اظهارکرد: یک رژیم غذایی سالم باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش فشار خون و کم کردن اثر استرس می‌شود، بنابراین بهتر است کنکوری ها برای حضور موثر در آزمون سرنوشت ساز کنکور، مواد غذایی مفیدی را در برنامه غذایی خود بگنجانند تا بتوانند اندکی از استرس خود بکاهند.

مسعود فیروزکوهی   افزود: مصرف کربوهیدرات های مرکب که سرعت کمتری در هضم دارند مانند نان، ماکارونی، جو و غلات سبوس دار، اسفناج و سویای پخته یا سبزیجات با برگ های سبز، آواکادو و موز و شیر در زمان خواب شبانه که باعث کاهش استرس می شود، پسته و مغزها، سبزیجاتی مانند کرفس و هویج وریحان و البته خوردن آنها به صورت خام بدن را در برابر استرس محافظت می کند.

وی با بیان اینکه از گوشت های کم چرب برای تامین پروتیین در غذای این ایام استفاده کنید، افزود: آب به اندازه کافی بنوشید و از پرخوری پرهیز کنید، زیرا باعث کسالت و بیحالی می‌شود.

مشاور تغذیه و رژیم‌های غذایی با بیان اینکه سوسیس، کالباس، همبرگر و پیتزا، پفک و چیپس و سیب زمینی سرخ کرده نخورید، گفت: برنج، ماهی، ماکارونی، سوپ جو، عدسی و خورشت‌های کم چرب غذاهای خوبی برای این روزها هستند.

وی بیان کرد: همچنین غذاهای پرچرب و شیرین مصرف نکنید و صبحانه را کامل و ناهار و شام را به اندازه میل کنید، میوه تازه، آب میوه طبیعی و سبزی تازه به ویژه نعنا در این مدت بسیار مفید است.

فیروزکوهی با اشاره به این که دمنوش نعنا در حفظ هوشیاری مفید است، گفت: ماست شیرین یا یک لیوان شیر کم چرب هر شب قبل از خواب میل کنید تا خواب راحتی داشته باشید و نیاز به کلسیم هم تامین شود.

وی ادامه داد: برای شب امتحان، ماکارونی کم چرب با گوشت یا چلو خورشت کم چرب که برای همان وعده شب تهیه شده باشد، خیلی خوب است، شام به موقع صرف شود و برای آخر شب نماند و سبزی به ویژه نعنا همراه غذا مصرف شود و ساعتی بعد از شام، یک لیوان شیر ولرم بخورید تا خواب بهتر و کم استرس تری داشته باشید.

 
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.