به نقل از روابط عمومی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، مجمع عمومی سالیانه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام با حضور معاونت ورزش قهرمان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد. سیدمحمد پولادگر بهعنوان رئیس مجمع، مهین فرهادیزاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک، آرش فرهادیان مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونها، عبدالمهدی نصیرزاده رئیس فدراسیون و سایر اعضای مجمع در جلسه امروز به میزبانی سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک حضور داشتند.
بعد از خیرمقدم توسط دبیر مجمع و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای هفتم تیر و شهید مدافع امنیت مسعود پرکاس (مربی فقید فدراسیون بدنسازی)، کلیپی از افتخارآفرینی بانوان در رشتههای زیرمجموعه فدراسیون بدنسازی پخش شد.
سپس رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورشاندام برای حاضرین به سخنرانی پرداخت و گزارشی از عملکرد فدراسیون در سال ۱۴۰۱ ارائه کرد.
در بخش بعدی نوبت به حسابرس، خزانهدار و بازرس فدراسیون رسید که گزارش خود را برای اعضای مجمع ارائه کنند.
پخش کلیپی از عملکرد فدراسیون، بررسی و تصویب تقویم ورزشی فدراسیون در سال ۱۴۰۲ و آییننامه کمیته انضباطی از جمله بخشهای بعدی این مجمع بود. معاونت ورزش قهرمانى وزارت ورزش و جوانان نیز بعد از شنیدن نقطه نظرات حاضرین دقایقى به صحبت پرداخت.
عبدالمهدی نصیرزاده در مجمع عمومی سالیانه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام درباره عملکرد این فدراسیون در سال ۱۴۰۱ اظهار داشت: در ابتدا باید به تاریخسازی بانوان اشاره کنم که در ماههای اخیر در رشتههای مچاندازی، پاورلیفتینگ و فیتنس چلنج افتخارات بزرگی را آفریدند. از سال ۱۳۸۴ تا دو سال قبل هیچ اعزامی در بخش بانوان وجود نداشت و با حمایت وزارت ورزش موفق شدیم مجوز اعزام را بگیریم و برای کشورمان افتخارآفرینی کنیم.
وی افزود: در بخش بودجهای باید بگویم کمتر از نیم درصد بودجه وزارت ورزش به فدراسیون بدنسازی اختصاص دارد، اما طبق آماری که ما داریم در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰ درصد از مدالهای ورزش کشور توسط قهرمانان فدراسیون بدنسازی به دست آمده است. آیا این بودجه و تعداد مدالها با یکدیگر متناسب هستند؟
رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورشاندام راجع به حوزه مالی نیز تصریح کرد: در حالی که در سال ۱۳۹۹ درآمد از اسپانسرها ۵۰ میلیون تومان بوده است، در دو سال اخیر ما توانستیم در هر سال حدود ۱۰ میلیارد تومان از حامیان مالی درآمد داشته باشیم؛ در حالی که فدراسیون بدنسازی از کمترین سهم در رسانه ملی برخوردار است. ما با راهاندازی آکادمی IFBB و فعالسازی سامانه ملی بدنسازی توانستیم منبع درآمدی جدیدی برای فدراسیون ایجاد کنیم.
نصیرزاده درباره اشاعه ورزش پاک و مبارزه با دوپینگ گفت: ما برای مبارزه با دوپینگ و اشاعه ورزش پاک بخش ورزش پایه را فعال و مدرسان را پایه را تربیت کردیم. از همین جا از پولادگر میخواهم که با حضور رشتههای زیرمجموعه فدراسیون در المپیادهای ورزشی موافقت کنند، چون ما باید از سنین پایه بتوانیم به ورزشکاران آموزش دهیم که سراغ مواد نیروزا نروند.
وی در پایان نیز گفت: در بخش آموزش سؤالات زیادی از ما شده است و من شنیدم میگویند تعداد مربیان فدراسیون بدنسازی زیاد است، اما جالب است بدانید حدود ۲۴ هزار باشگاه بدنسازی در سراسر کشور داریم و ما در سامانه ملی بدنسازی ۱۹ هزار مربی سازمان یافته داریم. در واقع در ازای هر یک باشگاه هم یک مربی در کشور نداریم و نیاز داریم مربیان زیادی را برای آموزش صحیح در باشگاهها تربیت کنیم.