سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باند دوم مسیر خاش به سراوان دارای ردیف اعتباری شد

نماینده مردم خاش، تفتان، میرجاوه و بخش‌های کورین و نصرت‌آباد زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح باند دوم مسیر خاش به سراوان با هدف خدمت رسانی به مردم شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان دارای ردیف اعتباری شد.

اسماعیل حسین زهی  اظهارکرد: در جهت توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ای و کاهش ترافیک و تصادفات جاده‌ای حوزه انتخابیه، برای نخستین بار ردیف اعتباری خاص برای ساخت باند دوم محور ارتباطی خاش - سراوان در بودجه سالیانه کشور تعیین و در گام نخست در سالجاری ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.

وی بیان کرد: مجوز احداث باند دوم محور خاش - سراوان با اخذ مجوز کمیسیون ماده ۲۳ سازمان برنامه و بودجه کشور پس از سه سال پیگیری‌های مستمر در سال ۱۴۰۱ اخذ و طی ماه‌های آینده ساخت این محور آغاز خواهد شد.

عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ۲ پروژه مهم جاده‌ای محور خاش به مرز روتک و خاش به میرجاوه نیز در شرف اخذ کمسیون ماده ۲۳ و ردیف ملی قرار دارند.

وی گفت: در سه سال گذشته دوبانده سازی جاده‌های مواصلاتی خاش بصورت مستمر مورد پیگیری قرار گرفت و ثمره آن بهره برداری ۲۰ کیلومتر از باند دوم محور خاش - زاهدان، بهره برداری ۲۲ کیلومتر از محور خاش - ایرانشهر بوده است.

حسین زهی اتصال خط ریلی زاهدان به خاش را گامی مثبت از مسوولان نظام و دولتمردان عنوان کرد و افزود: خاش نخستین شهر استان است که بصورت خط ریلی به مرکز استان متصل شد و برای رفاه مردم شریف منطقه و صرفه جویی در وقت و هزینه، روزانه طی یک سرویس رفت و برگشت مسافر بین ۲ شهرستان با استفاده از قطار مسافربری جابجا می‌شود.

وی ادامه داد: با نگاه مثبت دولت و پیرو پیگیری‌های انجام شده، زیرساخت‌های بهداشت و درمان شهرستان خاش رو به توسعه بوده و اکنون ارتقاء موسسه سلامت به دانشکده پرستاری، اخذ مجوز احداث بیمارستان جدید ۳۲۰ تختخوابی، اخذ مجوز طرح توسعه بیمارستان امام خمینی (ره) و خرید دستگاه ام آر‌ای از مهمترین اقدامات انجام شده در بخش بهداشت و درمان شهرستان بوده است.

نماینده مردم خاش گفت: در راستای این پیگیری‌ها بخش آموزش و پرورش شهرستان محروم نبوده، احداث هنرستان دارالفنون و مدارس تیزهوشان پسرانه و دخترانه شهرستان و احداث مجتمع‌های شبانه روزی در روستا‌ها از اقدامات شاخص حوزه آموزش و پرورش است.

وی از توسعه زیر ساخت‌های شبکه گازرسانی خاش خبر داد و افزود: گازرسانی به شهر خاش، اسماعیل آباد و ۱۳۵ روستای بخش‌های مرکزی خاش و پشتکوه پایان یافته و اکنون در مرحله نصب علمک‌ها در سطح شهر خاش قرار داریم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۰۱ ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
پس نگین اینقدر سیستان و بلوچستان محرومه