سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۹ روش برای باز کردن در ظروف شیشه‌ای

اگر از آن دسته افرادی هستید که همیشه با شیشه مربا یا رب و خیارشور کلنجار می‌روید و نمی‌توانید به‌راحتی در آن‌ها را باز کنید مطلب زیر را بخوانید.

هیچ چیز بدتر از این نیست که گرسنه باشید، اما نتوانید در ظرف غذای خود را باز کنید. مثلا اگر دلتان بخواهد از خیارشور یا کره بادام زمینی استفاده کنید ممکن است در شیشه آن‌ها را نتوانید به راحتی باز کنید. راه‌های زیادی برای باز کردن در یک شیشه با وسایل معمولی خانگی وجود دارد که ما در این مطلب به آن‌ها می‌پردازیم:

۱. مهر و موم روی در را بشکنید.

با قاشق چوبی آشپزخانه روی در شیشه ضربه بزنید تا مهر و موم آن بشکند. هر چه محکم‌تر با قاشق چند بار در اطراف لبه در شیشه ضربه بزنید تا مهر و موم آن باز شود، بهتر است. اما مراقب باشید شیشه نشکند. سپس سعی کنید در آن را بچرخانید.

ممکن است لازم باشد این کار را چند بار تکرار کنید تا در آن باز شود. اگر قاشق چوبی در آشپزخانه ندارید می‌توانید سایر ظروف آشپزخانه را امتحان کنید. ظروف چوبی بهترین کارایی را دارند، اما هر چیز سنگین می‌تواند کار شما را راه بیندازد.

۲. از چاقوی کره خوری استفاده کنید.

از یک چاقوی کره خوری یا لبه یک قاشق فلزی به عنوان اهرم استفاده کنید. نوک صاف یک چاقوی کره خوری یا نوک ظروف فلزی صاف دیگری را که می‌تواند زیر لبه در شیشه قرار بگیرد، وارد کنید. با احتیاط در شیشه را بچرخانید تا مهر و موم آن باز شود.


بیشتربخوانید 


۳. انتهای شیشه را با کف دست ضربه بزنید.

کف شیشه را با کف دست بزنید. شیشه را با زاویه ۴۵ درجه رو به پایین با یک دست خود نگه دارید. کف شیشه را محکم با کف دست دیگر خود بکوبید. این کار سبب می‌شود تا با بالا بردن فشار روی در مهر و موم باز شود.

۴. از آب داغ استفاده کنید.

در را به مدت ۳۰ ثانیه در آب داغ فرو کنید تا مهر و موم آن باز شود. یک ظرف را با آب داغی که در حال جوش نیست پر کنید و شیشه را وارونه در آن برگردانید. ظرف را به مدت ۳۰ ثانیه در آب بگذارید، سپس سعی کنید آن را باز کنید. اگر اولین بار درپوش باز نشد، این فرآیند را تکرار کنید.

همچنین می‌توانید در را به مدت ۲ دقیقه زیر آب داغ شیر آشپزخانه هم قرار دهید تا باز شود.

۵. از سشوار استفاده کنید.

اگر آب داغ جواب نداد از سشوار برای گرم کردن در شیشه استفاده کنید. سشوار را روشن کنید و آن را به مدت ۳۰ ثانیه به سمت در بگیرید تا مهر و موم آن باز شود. یا اینکه از یک حوله برای پیچاندن در استفاده کنید.

این روش همچنین به آب کردن مربا یا سایر غذا‌های چسبناک که ممکن است سبب سفت شدن در شیشه شده باشند، کمک می‌کند. با این روش‌ها فقط مراقب باشید که خود را نسوزانید، چون در فلزی با گرما بسیار داغ می‌شود.

۷. از فندک استفاده کنید.

سعی کنید از فندک به عنوان روشی دیگر برای گرم کردن در و باز کردن مهر و موم استفاده کنید. شعله فندک را به آرامی و با احتیاط دور لبه در شیشه حرکت دهید تا گرم شود. سپس با استفاده از یک حوله یا دستکش آشپزخانه آن را بچرخانید.

هرچه آن را داغ‌تر کنید بیشتر منبسط می‌شود، اما بسیار مراقب باشید، زیرا در شیشه خیلی داغ می‌شود.

۸. با یک دستمال خشک یا حوله در را بچرخانید.

سعی کنید در شیشه را با یک حوله خشک بچرخانید. گاهی اوقات یک حوله تمام چیزی است که شما نیاز دارید تا بتوانید در سرسخت را بچرخانید. شیشه را با یک دست خود بگیرید و حوله را روی در آن قرار دهید، سپس آن را در خلاف جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید.

فقط حواستان باشد سعی کنید شیشه‌های سخت را روی سینک یا پیشخوان باز کنید. با این کار اگر مواد داخل شیشه بیرون ریخت همه جا به هم نمی‌ریزد. 

۹. دستکش بپوشید.

یک جفت دستکش لاستیکی آشپزخانه بپوشید تا دستان‌تان کشش بیشتری داشته باشند. سعی کنید طبق معمول در شیشه را بچرخانید.

 منبع: همشهری آنلاین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۱۷ ۱۳ تير ۱۴۰۲
در نوشابه ها چی؟
در دبه های 20 لیتری مایع شوینده چی؟
راهکاری دارن؟
مهدی
۱۲:۱۱ ۱۲ تير ۱۴۰۲
راهش کش پوله ، یه کش پول بندازین دور در بعد بچرخونیدش
ناشناس
۰۷:۵۵ ۱۲ تير ۱۴۰۲
واقعا گل گفتین ای چیز بدتر از این نیست گرسنه باشید اما نتونید طرف عدایی خود رو باز کنید هیچی از گرسنگی بدتر نیست
ناشناس
۰۶:۵۳ ۱۲ تير ۱۴۰۲
مشکل مملکت فقط مانده در قوطی باز کن
ناشناس
۰۰:۰۲ ۱۲ تير ۱۴۰۲
برای باز کردن درب شیشه خیار شور ویا رب گوجه وغیره فقط کافی هست سر قاشق غذاخوری را لای در شیشیه کمی فروکنید یکی دوباری پس وپیش کنید خود بخود هوای داخل شیشه خارج می‌شود بعد راحت پیش دهید باز کنید
ناشناس
۲۲:۱۶ ۱۱ تير ۱۴۰۲
این همه وقت مردم گرفتین باچندروش چرت روش بازکردنش کافی بادست چپ بگیرین بازمیشه
ناشناس
۲۰:۵۹ ۱۱ تير ۱۴۰۲
کافیه دسته قاشق یا سر قاشق را زیر سر شیشه مربا بگذارید و یه ذره فشار بدهید تاهوا بکشه داخل بعد با دست به راحتی باز میشه.
ناشناس
۱۹:۵۵ ۱۱ تير ۱۴۰۲
خخخخخ
ناشناس
۱۹:۵۳ ۱۱ تير ۱۴۰۲
کشیدن در ظروف شیشه ایی توسط هوا علت باز نشدن در شیشه است که باید با شگردهایی رفع شود
ناشناس
۱۹:۵۱ ۱۱ تير ۱۴۰۲
گرم کردن قوطی و یا بالا بردن دما همان افزایش فشار داخل قوطی و سبب راحتر باز شدن درب ظرف و یا قوطی میشود
باید اختلاف فشار بیرون و داخل قوطی به صفر برسد
امیر
۱۹:۴۷ ۱۱ تير ۱۴۰۲
ورود هوا به زیر درب قوطی، همین
این سبب باز شدن درب قوطی براحتی خواهد شد
ناشناس
۱۸:۵۱ ۱۱ تير ۱۴۰۲
اول با یک نوک تیز لبه شیشه رو ریز بلند کنید تا هوای بطری کمی خالی بشه
حالا بطری آروم باز کنید
بختیاری
۱۸:۵۰ ۱۱ تير ۱۴۰۲
مورد ده و مهمترین مورد باز کردن قسمتی از درب برای ورود کمی هوا
افت فشار هوا و وکیوم شدن در قوطی سبب باز نشدن قوطی میشود که با این کار ساده همه قوطیهای پیچی باز میشوند
ناشناس
۱۸:۰۲ ۱۱ تير ۱۴۰۲
نیازی نیست این همه درگیر باشی که سشوار و فندک و آب داغ و دستکش و حوله استفاده کنی! با نوک ی چاقو زیر درب شیشه رو ی کوچولو بالا کنید بعد هوا میگیره در یک ثانیه باز میشه
بخدا از راه کاراتون خنده ام گرفت.
محدثه رمصانی منفرد
۱۸:۵۱ ۱۱ تير ۱۴۰۲
ای دمت گرم.بخدا منم میخواستم بگم که شما توضیح دادید.بهترین کار و بی درد سرترین کار همینه.
ناشناس
۱۹:۲۱ ۱۱ تير ۱۴۰۲
دقیقا
ناشناس
۱۹:۴۹ ۱۱ تير ۱۴۰۲
راهکارهای دیگه هم خوبن
این روش فقط برای مرباها و قوطیهای ترشی و خیار شور بدرد میخوره
ناشناس
۰۱:۴۳ ۱۲ تير ۱۴۰۲
در شیشه رو با یه کارد سوراخ کنید تو دو ثانیه باز میشه .
ناشناس
۰۷:۰۹ ۱۲ تير ۱۴۰۲
حالا چقد گیر میدی ! بنده خداها خبر ندارن میرن از سایتهای خارجی ترجمه میکنن . تو بگو باشه . راهکاراتون واقعا عالی بود . ما با همون چاقو باز میکنیم