سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار‌های پلیس ابرکوه پیرامون عوامل تأثیرگذار در کاهش تصادفات رانندگی

جانشین انتظامی شهرستان ابرکوه، هشدار‌های لازم پیرامون عوامل تأثیرگذار در کاهش تصادفات رانندگی را به شهروندان ارائه داد.

 سرهنگ علیرضا زارع جانشین انتظامی شهرستان ابرکوه به منظور ارتقاء آگاهی شهروندان با قوانین رانندگی و عوامل تأثیرگذار در کاهش تصادفات گفت: گاهی یک تصمیم اشتباه پشت فرمان می‌تواند آینده فرد یا افرادی را تیره و تار کند و حتی موجب مرگ آن‌ها شود و یک تصادف رانندگی می‌تواند عواقب تلخ و سنگینی در پی داشته باشد.

او ادمه داد: بنابراین برای رانندگی ایمن تنها داشتن مهارت‌های ابتدایی رانندگی و کنترل خودرو کافی نیست بلکه لازم است با قوانین و اصول ایمنی تاثیر گذار درکاهش تصادفات رانندگی آشنا شویم که از جمله آن‌ها رعایت فاصله ایمن با اتومبیل جلوئی است و اگر راننده خودروی جلویی ناگهان ترمز کند و شما فاصله ایمن را از خودروی جلویی رعایت نکرده باشید احتمال برخورد و تصادف بیشتر می‌شود.

جانشین انتظامی شهرستان ابرکوه افزود: هر راننده‌ای باید قانون سه ثانیه را بداند و رعایت کند وقتی خودروی جلویی تان از کنار یک جسم ثابت مانند درخت یا تیر چراغ برق عبور کرد به آرامی اعدادهزار و یک، هزار و دو و هزار و سه را بشمارید. اگر قبل از اتمام شمارش، شما هم به آن جسم رسیدید، یعنی خیلی نزدیک به خودروی جلویی هستید و فاصله مناسب با آن ندارید و باید فاصله مناسبی را اتخاذ نمائید. به خاطر داشته باشید در آب و هوای نامساعد و جاده‌های لغزنده باید فاصله را دو برابر کرده و تا شش ثانیه بشمارید.

این مقام انتظامی گفت: استفاده از چراغ راهنمای اتومبیل یکی دیگراز قوانین و اصول ایمنی تاثیر گذار درکاهش تصادفات است. آگاه نکردن سایر رانندگان از تصمیمات رانندگی تان خیلی خطرناک است. راننده‌های دیگر نمی‌توانند حدس بزنند شما قصد گردش به راست دارید یا می‌خواهید تغییر مسیر بدهید. استفاده از چراغ‌های راهنما وسیله نقلیه برای ایمنی خودتان، سرنشینان، سایر رانندگان، موتورسواران، دوچرخه سواران و عابران پیاده الزامی است.

سرهنگ زارع تصریح کرد: سومین عامل تاثیر گذار در کاهش تصادفات، مانع نشدن از روانی ترافیک است. رانندگی با سرعت بسیار کم گاهی می‌تواند خطرناک‌تر از رانندگی با سرعتی کمی بیش از حد مجاز باشد. در مواقعی که ترافیک سنگین است و خودرو‌های دیگر در مسیر در حال عبور هستند، تغییر مسیر مداوم و مانع از عبور سایر خودرو‌ها شدن موجب اتلاف وقت بیشتر می‌شود، در حالی که حرکت منظم و پشت سرهم خودرو‌ها باعث روانی ترافیک می‌شود.

زارع در پایان، رعایت سرعت ایمن و مطمئن، استفاده از آینه ها: بستن کمربند ایمنی، توجه داشتن به جلو: رعایت نمودن حق تقدم از دیگر عوامل تاثیر گذار در کاهش تصادفات دانست.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.